Jump to content

Smurf

Baron

Postare recomandată

Salut,

Numele meu este Daniel si a venit timpul sa va prezint si eu Strumful meu (pentru ca e albastra ca un Strumf). Chiar daca am permis de doi ani nu am avut banii necesari si nici ocazia sa imi cumpar o masina asa ca odata cu angajarea la fratele meu si el tinand cont ca si-a cumparat un VW GOLF IV, vechiul lui Golf, un Golf 3 din 1993 motor 1,6 a intrat in posesia mea ramand ca el sa imi traga banii din salar.

Marca:Volkswagen

Model: Golf Mk III

Motor: 1596 cmc

An fabricatie:1993

Nr usi: 4/5

Dotari:Trapa electrica (nefunctionala :( )

Scaun reglabil

Ce trebuie reparat

-aripi fata

-haion (nu ii urgent)

-praguri

-o dunga ornamentala neagra spate dreapta.

-trapa

-pus bec pe numar URGENT.

Eu as vrea sa fac masina cat mai aproape de original.

Imi face placere sa ma aflu aici intr-o comunitate de oameni faini. ;) Sper sa ne vedem la vreo intalnire VAG.

post-125100-0-36429200-1378371229_thumb.

post-125100-0-08736300-1378371232_thumb.

Link către comentariu

Saptamana trecuta ai vazut Strumfii 2.... acum vad deja III-ul.... :lol:

spor la treaba !

Link către comentariu

Salut si bun venit. Sa te bucuri la maxim de ea. Impresionanta culoarea ta, inca nu am mai vazut-o pe nici un golf. Spor la modificari si sa te tina mult si bine fara incidente.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Fratemiu o cumparat masina de la cineva si el nu o facut nici o modificare la aspectul acesteia in 2 ani cat o avut'o.

La partea tehnica o schimbat alternatoru ca ii manca curent si discu de ambreiaj parca. In rest merge impecabil mai trebuie sa arate si impecabil in timp sper sa le fac pe toate.

Stie cineva cum pot sa repar trapa? Ea daca o actionez manual merge dar nu merge sistemul electric sa fie arsa siguranta?

Si daca are cineva un casetofon de golf 3 original as fi intresat :)

Link către comentariu
  • 9 months later...

Deseara poze cu masina before and after :D sper sa se vada pasiunea pentru aceasta marca.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!