Jump to content

vw golf 6

alex g6

Postare recomandată

salut.sunt mai vechi pe forum dar nu am avut activitate din lipsa masini care mi-o doreeam .....pana acum ceva timp avand un g6 trendline

acum sunt posesorul unui golf 6 2.0 tdi 4motion r-line interior exterior si absolut toate dotarile care se pot pune in afara de trapa si piele.

vreau sa va intreb ....

- oglinzile sunt rabatabile electric - se pot inchide din cheie?

- cand scot controlul tractiuni imi apare doar asr off nu si esp aveti idee de ce?

-si cum activez functia de a ramane farurile aprinse dupa ce incui masina ...?

sa va descriu masina acum :

2.0 tdi 140 cp 4x4 an fab 2012

bi-xenon

r-line interior exterior cu jante pe 18

suspensie adaptiva

navigatie

keyless goo

dynaudio sistem

parctronic fata spate + camera + pus finctia care parcheaza singura

si multe altele care nu imi vin acum in minte.....

vebasto

calculator de bord plus

multumesc

post-88131-0-71663200-1378323796_thumb.j

post-88131-0-64768500-1378323815_thumb.j

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

masina arata demential, sa o stapanesti sanatos. cred ca locul topicului era in aria "Masina mea".

spune-ne, te rog, cat a costat, daca nu e prea indiscreta intrebarea.

ii mai lipsesc cateva dotari, nu sunt chiar toate care se pot pune :).

Oglinzile nu le poti rabata din cheie.

ESP-ul nu se poate dezactiva complet, se opreste doar ASR-ul cand apesi butonul ala, de aia scrie asa.

Iti trebuie o interfata VCDS.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Este superba, iar motorul + 4motion intregesc pachetul.

Sa vedem poze si de la interior :D

Link către comentariu

spune-mi ce mai putea sa aiba?pretul masini in germania 23500 fara tva

an fab 09 2012 km 13333 pret de nou 43100

si pentru ce imi trebuie vcds ca nu am inteles scuze

poze momentan de la interior nu am akm masina este la bucuresti pt inmatriculare 

Link către comentariu

foarte frumoasa masina :icon_thumleft: sa o stapanesti sanatos,asteptam mai multe pozeeee

Link către comentariu

DSG, BC Premium.. :)

..piele, trapa.

nu ma intelege gresit, masina e superba, dar exprimarile de genul "full full" nu-si au locul daca nu vorbim de un R20 dsg si restul maruntisurilor..parerea mea.

VCDS ca sa activezi coming home / leaving home

Modificat de mike.
Link către comentariu

DSG cu 4motion pe G6 TDI? Nu cred ca s-a pus.

Cred e un fel de very last edition fiind din sept 2012. Oricum de abia daca face anul.

Inseamna ca ti-a placut mult Golful 6 daca ai mai luat unul. Pretul e destul de mare, chiar la nivel de G7 HL 2.0TDI.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

da asa este dar asta e masina care imi place.....dsg pe 4motion diesel nu sa pus ....bs cred ca e plus pun o poza are senzori de ploaie de lumini de faza lunga , eu zic ca are cam tot ce trebuie si am specificat ca nu are piele si trapa....

post-88131-0-65606100-1378326356_thumb.j

post-88131-0-70404400-1378326375_thumb.j

Link către comentariu

Hai sa zicem ca masina e bine dotata si sa o lasam asa. Arata bine jucaria, sa o stapanesti sanatos!

Coming Home se poate activa si din meniul computerului de bord. Cauta acolo si sigur o sa gasesti optiunea.

Modificat de Rave
Link către comentariu

asa cu flash merge ......dar ma gand ca merge cand o incui pur si simplu si in bc e activa

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos... gasesti pe forum cum sa activezi si coming home.... In momentul de fata, daca dai blit, el e activat pe manual, trebuie sa folosesti VCDS, sa dezactivezi "manual" si activezi "automat" din centrala electrica... gasesti totul in topicul dedicat VAG-COM

Link către comentariu

e super masina! sa o stapanesti sanatos..e foarte bine dotata, iar 4motion e cireasa de pe tort.. nu te lua dupa unii care sunt "individiosi"..din moment ce ai specificat ca ii lipseste trapa+pielea, iar in rest le are pe toate...eu spun ca e "foarte" full ( ca sa nu spun full full)..si de cand si pana cand o masina trebuie sa aiba DSG ca sa fie full full (chiar daca s-ar fi montat DSG pe 2.0 tdi)? eu n-as luat decat cutie manuala, atata timp cat o sa mai gasesc..dar asta nu cred ca inseamna ca masina nu e full (presupunand ca in rest le are pe toate)..

Link către comentariu
  • Administrator

chiar frumos dotata. Felicitari de achizitie! Cum este clima ? (cea de mk6 sau ai cu display LCD alb ca la mk7 . Eu pe 07.2012 la cabrio asa am)

Link către comentariu

Frumoasa!Sa o conduci cu placere! :)

- oglinzile sunt rabatabile electric - se pot inchide din cheie?

Nu se pot plia din cheie,doar din butonul interior...

Modificat de alex83
Link către comentariu

Frumoasa jucaria. Pune si tu mai multe poze... si cu interiorul, etc,

sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

poze am sa pun mai multe cu masina cand o sa o iau de la bucuresti....dupa cum am zis am facut leasing si trebuie inmatriculata 

clima este cea normala de mk6 cu afisaj si in ecranul navigatiei

multumesc frumos pentru urari

Link către comentariu
costyserbanescu

arata foarte foarte bine , de motor nu am ce sa zic in combinatia cu 4 motion :D . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute si sa iti aduca numai bucurii . o zi buna 

Modificat de costyserbanescu
Link către comentariu

Pentru a dezactiva esp-ul tine apasat butonul mai lung. La mine scrie intai asr off si dupa tin butonul si imi apare esp off.

Link către comentariu

poze cu masina

intrebare .... are cineva idee daca pot pune franele de rs3 sau tt rs pe fuzetele mele?

multumesc....

post-88131-0-99727500-1379269637_thumb.j

post-88131-0-26462700-1379269997_thumb.j

post-88131-0-35003000-1379270021_thumb.j

post-88131-0-53353800-1379270037_thumb.j

Modificat de alex g6
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!