Jump to content

salut ,sunt membru nou

gabriel randasu
 Share

Postare recomandată

gabriel randasu

sunt membru nou si tot odata proprietar nou de polo,modelul meu e un hatchback din 2003, cu motor1,2 de 65ps.aseara am fost pt prima data la o intalnire cu baietii,sau cu cativa dintre baieti,si am pus un pic tester-ul,pt ca mi se aprindea EPC.rar ce-i drept,dar nu si neglijabil.informatiile pe care mi le-a dat si pe care le-am retinut mintal,asteptand si un e-mail de la baiatul cu pricina,au fost cam asa:sonda lambda ar avea oarecare probleme ,spun baietii de la frig si probabil condens,ce nu am decat o banuiala,e legat de Main Relay,care er avea Malfunction,o disfunctionalitate.este vorba de releul de baza?aici nu inteleg,motorul are pt fiecare cilindru o bobina de inductie sau amplificator,nu mai tin minte cum se cheama,situat in capul ,sau mai bine zis deasupra chiulasei,in dreptul fiecarui piston.si alta chestie,Fuel Trim ,despre care traducerea nu imi da ,mie cel putin si simptoma.si cateodata,ultimul punst,raman aprinse lampile stop,trebuind sa fac mai multe pedale si sa gasesc o pozitionare a pedalei care sa inchida contactul.trebuie schimbat acesta sau un spray poate rezolva?in fine,cam atat,pt ca astept intai sa vad ce spui.si ultima,care ar fi initialele modelului meu?tot N9?k,thanks now.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mie mi s-a aprins martorul EPC si la diagnoza s-a stabilit ca se datoreaza contactului defect de la pedala de frana. Fiind masina in garantie, a fost schimbat contactul respectiv. Bafta la rezolvarea problemelor !

Link către comentariu

modelul tau este 9N !!!

si eu mai am probleme cu EPC-ul, dar pe timpul verii, in iarna asta nu s-a aprins deloc.

welcome

Link către comentariu

baiatul cu pricina eu sunt :beerchug:

erorile gasite uitatile aici(scuze pt intarziere dar am fost plecat)

5 Faults Found:

16804 - Catalyst System: Bank 1: Efficiency Below Threshold

P0420 - 35-10 - - - Intermittent

17511 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating: B1 S1: Performance too Low

P1103 - 35-10 - - - Intermittent

17925 - Main Relay (J271): Electrical Malfunction

P1517 - 35-10 - - - Intermittent

16555 - Fuel Trim: System Too Lean: Bank 1

P0171 - 35-10 - - - Intermittent

16955 - Brake Switch (F): Implausible Signal

P0571 - 35-10 - - - Intermittent

vezi bagale si la erori vag-com parca este un topic cu acest nume si acolo se discuta numai despre asta

da un search si vezi ca dai de el

Modificat de cipos
Link către comentariu

Aceeasi problema cu contactul de frana.Scos, curatat(vei gasi acolo niste lamele de contact,care trebuie bine curatate-am folosit smirghel fin) si la loc cu el.Totusi am cumparat un contact nou-aprox.300000 ROL,pe care il poarta Polo-ul in torpedou pt. orice eventualitate.Succes!

Modificat de dpolo
Link către comentariu

gabriel randasu

[multumesc,sper sa nu ma sperie mai mult decat e cazul.sau ma rog,sa nu ma faca sa astept prin service sa o repar.bafta

Link către comentariu

• 2 weeks later...
gabriel randasu

eu am gasit contact cu500mii.aici in bucuresti,cei drept vecinii mei de bloc,ma refer la amplasarea magazinului.panda style.tu unde le cauti cand ai nevoie.just in case,4 future.

Link către comentariu

eu am gasit contact cu500mii.aici in bucuresti,cei drept vecinii mei de bloc,ma refer la amplasarea magazinului.panda style.tu unde le cauti cand ai nevoie.just in case,4 future.

La VW(in Sibiu-Tess).Asta a fost insa anul trecut ,prin septembrie,cred

Link către comentariu

• 2 weeks later...

P0420 - 35-10 - - - Intermittent. Problama cu acest senzor o am si eu dar la mine nu e intermitent. Ce pot sa fac? Am mai scris de el pe acest forum si nimeni nu stie ce e cu el si de ce se aprinde!! Multumesc.

Link către comentariu

Senzorul este in jur de 10 eur (cu tva,parca)..deci merita investitia,makar si pt rezerva.

Si eu am problema asta de cand am luat masina...daca pisc frana nu se aprind stopurile.

Ideea este ca acel contact este format 4 contacte succesive (folosite probabil pt asisenta de franare la urgenta) si la mine cred ce e dus primul din ele...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!