Jump to content

Golf MKV Sportline

ZaShark

Postare recomandată

In sfarsit am terminat si cu bara. Vopsea noua, proiectoare functionala + bloc de lumini pentru proiectoare.

11235433_843113382442412_357960075344794

Urmeaza spatele si cel mai probabil curatarea tapiterie dar sa se mai incalzeasca nitel si sa termin cu sesiunea :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ZaShark

33

• cogdao

14

• georgeMKO

8

• The_Ego

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Reven cu mici upgraduri :)

Volan GTI Ed30 si o fusta spate GTI. La fusta nu am mai facut poza deoarece nu am luat inca tipsurile.

IMG_3560.jpg

Mai trebuie un calculator highline si facem si comenzile. Si pentru ca insfarsit am gasit pe cineva care sa faca stickere la dimensiuni mici, am adaugat si un mic detaliu la numerele de inmatriculare.

IMG_3425.jpg

Link către comentariu

Multumesc :)

Vin cu o intrebare acum. Pot folosi orice calculator de coloana highline sau imi trebuie o anumita terminatie ? 

Link către comentariu

cel cu CH in coada este tot ce iti trebuie. Stie si LIN 1.3 dar si 2.0 in caz ca vrei vreodata sa treci la volan de Golf 6

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!