Jump to content

Golf MKV Sportline

ZaShark

Postare recomandată

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ZaShark

33

• cogdao

14

• georgeMKO

8

• The_Ego

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ieri am pus insertiile auri cu scris negru ( dau mai bine pe bej ) si avand 2 seturi in plus am decis ca dintr-un set sa imi fac si un breloc :)

post-110111-0-10538400-1382968070_thumb.

post-110111-0-34875500-1382968070_thumb.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Sa cam strans prafu pe acest topic asa ca hai sa arat niste chesti puse destul de recent :

- Mufa aux cu capac

- TPMS via ABS ( surprinzator de prompt )

- Footwell fata.

Foarte multumit de toate, poate mai putin footwell care mi l-am dorit destul de mult si dupa ce l-am montat m-am trezit ca e cam in plus :)).

Sper ca urmatoare modificare sa fie pe faruri si anume lupe cu xenon 4300k, dar asta mai vedem.

:beerchug:

IMG_1293.jpg

IMG_1295.jpg

Modificat de ZaShark
Link către comentariu

Nu e cam in dreapta lampa aia? Masina are spatiu dedicat pentru lampa. Sigur e pusa unde trebuie??

Link către comentariu

90% sigur ala e slotul ei. Eu acolo am gasit spatiul si a intrat perfect. Si eu ma asteptam sa fie undeva pe mijloc dar nu prea aveam cum sa prind lampa de spuma aia ce mascheaza ce e sub torpedo.

Modificat de ZaShark
Link către comentariu

E ok atunci :) Am mai auzit de montarea lui in spuma si ma gandeam sa nu fi facut asa.

Link către comentariu

Eu am Footwell din fabrica si parca lumina e mai central amplasata... Poate gresesc. Ce e drept nu prea bag in seama. Frumoasa masina. Sa ai noroc si grija de ea!

Link către comentariu

Adevarul e ca la ce plafoniere are G5, footwell-ul e in plus.

@WVWZZZ: Nu am vrut sa ma bag ca poate nu reuseam sa o fac sa stea fixa in spuma.

@iciceu92 : Daca ai timp fa-mi si mie o poza cum vine footwellul si da-mi un PM. Poate chiar am gresit locul ( desi nu prea cred :) ). Multumes la fel :D

Link către comentariu

Promit ca fac azi cand ajung acasa!

Link către comentariu

Am ajuns acasa, am facut si pozele. Locul unde ai amplasat luminile e 100% corect.

post-128380-0-05443500-1399125236_thumb.

post-128380-0-00128900-1399125334_thumb.

Link către comentariu
  • 4 months later...

Desi a trecut destul de mult timp de cand am facut treaba asta am zis sa trec si asta in revista. Acum 2 luni cu un pic de spor si o solutie minune am reusit sa imi curat tapiteria :) diferenta se vede in poza. Intre timp am ramas fara bandourile de pe bara fata ca de " avea alcineva nevoie de ele ".

10401565_666932110060541_807464160815847

Link către comentariu

E cam pacatos textilul, se murdareste repede, dar, pe de alta parte, nu se incinge si nu crapa ;)

Nu ai gasit inca bandouri?

Link către comentariu

Vara e ceva mai bine cu textilul, dar tot ar fi aratat mai bine cu piele ;)

Am gasit la 100 ron in dezmembrari.Ce am mai gasit pe OLX la 20-30 ron doar cel pe stanga. O sa mai caut maine. Cred ca le voi lua totusi de la Midocar pana la urma sa nu am probleme cu cleme rupte sau slabite.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut. Si eu am la fel . Interior piele bej cu mocheta neagra si centuri negre. Posibil sa fie pus ulterior interiorul. Oricum arata super !

Link către comentariu

Nu cred ca vechiul proprietar a avut rabdarea sa puna alt interior. Se poate afla cum a venit masina din fabrica pe baza VIN-ului ?

Link către comentariu

nu pare a fi ulterior pus din 2 puncte care le vad eu: 1. jumatatea bordului tot bej. 2. partea de sus a fetei usii e neagra.

exact aceeasi combinatie exista pe CC, la scaune jum bej, jum negre, adica spatele scaunelor negreu, si sezutul si spatarul bej, dar jumatatea bordului de jos e bej, fetele de usi, partea de sus sunt negre, centurile negre, mocheta neagra, cotiera bej, pe suport negru.

cea care avea interiorul complet bej, are cum zici tu, centuri bej, mocheta bej, fata de usa complet bej, bordul tot bej.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Si in sesiune se gaseste un pic de timp pentru masina :). Scuzati mizeria. Multumesc cogdao pentru pont si Riderix pentru pedale ;)

10841471_782317825188635_769145844_n.jpg

Modificat de ZaShark
Link către comentariu

Mersi la fel. Si tu cele de R :) . Dupa sesiune urmeaza revizie si bara fata Jetta ( sper ) + alte maruntisuri. Stay tuned :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumos interiorul bej desi prefer interiorul complet negru(inclusiv plafon) din motive de curatenie. Ce ai folosit pt curatarea scaunelor?

Insertiile crom de pe maner la scaun au iesit foarte bine. As dori si eu un breloc ca cel pe care il ai tu cu GTD pe rosu, deoarece am luat deja pt scaun :(.

In rest spor la modificari si incearca sa scapi de bandouri si grila cu chrome. Nu prea se potrivesc in peisaj, parerea mea si mergi pe bara de GT.

Link către comentariu

Multumesc :). Nu sunt foarte sigur daca pot postez aici denumirea asa ca iti las un PM

Eu pot sa te ajut cu modelul facut in Autocad. Nu am aparat de gravura sa le pot face fizic. Am impresia ca la o firma de gravura/ personalizari costa cam 15-20 lei amandoua.

Cu bandourile inca nu stiu ce sa fac. Si eu sunt cam de aceeasi parere Momentan sunt in cautare de bara de Jetta. Dupa ce vad cum arata cu bara de Jetta ma decid ( desi sun 90% sigur ca le dau jos ) Bara de GT nu prea gasesti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!