Jump to content

masina mea vw passat b6 tdi cr 110 cp cod motor cbdc 2010

adibarna

Postare recomandată

Multumesc ! Florin , drumuri bune am avut cat de cat , de distrat m-am distrat si am testat si masina .....  foarte multumit de ea mai ales de motor..                                                                                                                 Te salut cu respect pentru felul in care abordezi comentariile si raspunsurile de pe acest forum , respect incaodata !.

Multumesc pentru urare, si da asa este am ajuns cu masina deasupra norilor la un moment dat , chiar m-au trecut fiorii....!

Asta a fost pentru Daniel Florici.

Link către comentariu

Va raspund tuturor , la huse nu renunt din 2 motive:1 pentru ca se potrivesc cu interiorul masini si 2 pentru ca am vazut la un alt passat al unei verisoare de -a mea ca tapiteria originala la scaunul soferului se uzeaza foarte tare in zona cotului, si eu nu vreau sa patesc asta.                                                                                                                            Si povestea acelui bmw este cam trista pentru mine, si a inceput in 2009 , initial l-am luat pentru mine cu 15000 de euro adus din germania,dar cum baiatul meu de aproape 18 ani era pasionat de masini , in special de acel bmw i l-am promis lui daca va lua carnetul in iulie2010 inplinea 18 ani...!dar nu a apucat sa ia nici carnetul si nici sa se bucure de masina, pentru ca pe 29 martie 2010 a murit intru-n accident stupid de circulatie, fiind pasager in dreapta intro masina sport a unui sofer iresponsabil cu carnet de 2 luni....asta sa intamplat am ramas fara el si in urmatorul an i-am dat masina fete-i mele ca numai pe ea o mai am .                                                                                                                     Acest topic in aria masina mea l-am deschis in memoria lui pentru ca iubea masinile foarte mult si ironia sortii, sa mori intr-o masina si sa nu fi tu la volan..cer scuze daca v-am plictisit cu povestea asta... dar simteam nevoia sa ma descarc........! va salut cu respect!                                                                                                                                           P.S.,daca vreti sa stiti cu ce ma ocup momentan o sa va spun dar numai daca vreti , oricum n-o sa ma credeti , sanatate tuturor!

Da, PH93PLM ai dreptate , bmw-ul ala si acuma trage 2 passaturi dupa el si mai e si negru pe deasupra...

Link către comentariu

viata asta cateodata mai incurca curgerea normala a lucrurilor... din pacate. Mai departe, cuvintele nu au nicio valoare......

La Passat - vb de cele cu multi km si la care s-au sprijinit soferii cu cotul, pe partea superioara a fetei de usa..... se umfla iremediabil.... eu ma feresc sa tin cotul acolo, sa preintampin acest defect... asta apropo de uzurile interiorului, etc

Link către comentariu

Da florine , cuvintele nu mai au nicio valoare ....!                                                                                                                                                                                                          Si in legatura cu interiorul masini , foarte corect ce ai spus tu .

Link către comentariu

Si acuma , daca uni baieti m-au criticat la inceputul postarii mele ca , nu am dat destule detalii despre dotarile masinii , m-am gandit sa scriu acuma :                                           -deci : Masina cumparata in 2012 din Germania cu 11700 de euro, fabricata in sepembrie 2009, trecuta in carte 2010.am si cartea servis a masinii. cu toate reviziile facute.                                                    -Motor 2.0 tdi 110 cp CR cod motor cbdc,CV M5                                                                                                                                                                                                                    -am luat masina la 134235 de km, verificati la reprezentantaVW inTG.MURES si acuma am 172512 km.are urmatoarele dotari:                                                                               -abs,esp,senzori presiune in roti, senzori de ploaie, de lumini,senzori de parcare fata/spate, tempomat , pilot automat,isofix,torpedou frigorific,parbriz incalzit,geamuri de culoare verde,10 airbaguri,12 difuzoare, vw sound sistem,navigatie RNS 310 cu touchscreen,aer conditionat automat climatronic bi-zonal, comenzi pe volan multifunctional ( tip CC) lumini ambientale, luminile la bord sun alb cu rosu, jantele sunt originale vw pe 16, cam atat cred eu .                                                      Planuri pentru masina pe viitor nu cred ca mai am . va salut ! cu respect !                                                                   

;)  :)

Link către comentariu

Nu te-a criticat nimeni , important este sa fie masina ok fara evenimete neplacute dotarile se pot monta ulterior bani sa fie   :icon_thumleft:      Si una peste alta tie trebuie sa-ti placa si sa fi multumit !

Modificat de PH93PLM
Link către comentariu

Sa zicem ca , nu m-au criticat dar au vorbit un pic mai dur....., lasa a trecut !                                                                                                                                                              Mie chiar i-mi place si sunt foarte multumit si de dotari si de motor, cum spui tu bani sa fie! :icon_thumleft:

Link către comentariu

acum, e ca in viata reala.... vedetele se afiseaza si media le transeaza....  ti-ai expus masina si ceea ce faci la ea - o sa primesti si pro... si contra - e normal.

oricum, ai primit si critici constructive - ai eliminat sticker-ele alea urate de pe portbagaj.....

Link către comentariu

Da asa este, Florine m-am adaptat repede, si cel mai bine este ca, ma-am integrat in aceasta mare familie VW.

Link către comentariu
  • 10 months later...

Da baieti mei dragi va salut cu respect , nu am mai intrat demult pe forum ,am fost plecat in anglia la fica mea am lucrat acolo sofer la o firma de inchirieri masini cu ginerele meu si ne-am intors de o luna in tara pentru ca fica mea a avut nunta sambata trecuta pe 12 07 2014 si eu am fost socru mic dar a trecut cu bine si asta .acum sa-i raspund la golegu jonnie la masinuta nu am mai facut mare lucru doar i-am pus niste cai in plus au umblat niste baieti din anglia la soft si au facu din 110 cai 140,de cai pretul a fost de 200 de lire , acum trage mult mai bine motorul inca nu am avut probleme si sper nici sa nu am din cauza ca am umblat la soft baieti din anglia mi-au promis ca totul o sa fie ok sper sa fie asa , cam atat .va salut! pe toti.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Va salut baieti ! peste 8 zile fac si eu un an de vwforum si sunt mandru de asta ,in legatura cu masina vreau sa va spun ca astazi i-am schimbat kitul de ambreiaj + volant , marka luk si se simte o mare diferenta ,pedala de ambreias este mult mai placuta cand o apesi este foarte moale si schimbatul treptelor de viteza se face foarte usor.per total multumit de masina.cam atat am facut pana acuma , va salut pe toti!

scuze am vrut sa scriu ambreiaj nu ambreias . :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!