Jump to content

masina mea vw passat b6 tdi cr 110 cp cod motor cbdc 2010

adibarna

Postare recomandată

Frumoasa,sa-o stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

Poate mai multe amanunte poti sa dai. Legate de echipare, dotari, etc. Sa o folosesti sanatos

Link către comentariu

multumesc mult baeti. amanunte legate de echipare: motor 2.0 tdi cr 110 cp codul motor cbdc.dotari: parcare asistata nu are ,in rest de toate . multumesc inca odata pentru aprecieri ..!

Link către comentariu

am uitat sa mentionez ca eu o detin di februarie 2012 si pana acum nici o problema nu am avut cu ea, doar consumabile.o sa incerc sa pun si alte poze de calitate mai buna in viitor .Acum sunt cam nou pe forum dar o sa ma acomodez ..

Link către comentariu

parcare asistata nu are ,in rest de toate

...mai putin incalzire in scaune, parbriz incalzit, telefon premium si trapa ;)

astea-s detalii, masina e faina, s-o stapanesti sanatos!

Modificat de tlc
Link către comentariu

sec rau in ce sens ? am mentionat ca sunt nou pe forum dar o sa va dau mai multe detalii in curand, cer scuze daca am fost cam sec , dar am si o varsta 47 de ani si ma misc mai greoi..

parbriz incalzit da are , telefon si incalzire in scaune nu ai dreptate multumesc oricum pentru urare!

mutumesc EDY-23 si tie la fel. numai bine!

Link către comentariu

Multi inainte!

Oricum e o masina destul de bine dotata, dar renunta la insemnele de CR si 2.0 de pe haion pt ca sunt din alt film. 

Aceeasi poveste si cu adaugirile cromate de pe grila fata.

Nici xenon nu are daca ar fi sa zicem ca nu are de toate.

Link către comentariu

Pentru The_Ego eu asa am luat masina din germania de cand o am nu am adaugat nimic la ea si da nu are xenon pt ca nu are spalator la far pentru mine are suficiente dotari .  Intrebare :cu ce as putea curata banda acea neagra care ramane pe caroserie dupa ce iau literele jos? si la grila din fata da-mi o idee ce sa fac multumesc.                

Link către comentariu

Saptamana trecuta am vobit cu un inginer de la un servis , am vrut sa-mi pun si eu bixenon, dar el mi-a zis ca daca nu am spalator la far din fabricatie nu pot sa pun bixenon .     Pentru ca in curand vor fi amenzi foarte mari pentru cei care au xenon dar nu au spalator la far din

fabricatie, in Austria este deja lege si amenda este pana la 150 de euro.         Asa mi-a spus acel inginer. acuma ficare face cum vrea.                                

Link către comentariu

La  noi se merge cum vrei  :)) ce spui tu deja vorbim de avioane .. si asta este o prostie cu spalatoru etc...

Link către comentariu

Sigur pune neamtu' acele turcisme din obor la metru pe grila si ,,CR,, , ,,2.0,, strambe ca ... boului.... priceless :icon_bounce:

Link către comentariu

Vad ca unii dintre voi nu abordati unele subiecte cu mai multa toleranta si finete ,                                                                                                                                                      Sunteti cam grei la vorba , cam acizii in exprimare si mistocari sper sa nu va suparati dar asa vad eu ca procedati.                                                                                                  

Link către comentariu

Pentru, aurel.banu, sunt roman! si daca as fi maghiar care-i problema tu esti cumva sovin?                                                                                                                                       acuma nu prea mai am timp aurele sa vb , ma duc pe transalpina sa incerc cei 110 cai , mai vorbim dupa ce ma intorc .                                                                                           Sper ca nu te-ai suparat pentru raspuns ?! MAI GLUMIM SI NOI!

Link către comentariu

Darele/urmele de adeziv le dai jos fie cu wd-40(are mii de intrebuintari) sau cu un uscator de par.

Eu asa am procedat,e mai migalos insa nu raman urme

Link către comentariu

Gata , The_Ego am reusit sa iau jos de pe masina benzile cromate de pe grila fata si insemnele CRsi 2.0 de pe spate, arata mult mai bine.                                                            Multumesc ca mi-ai atras atentia , te salut!

Pentru, TIBI_84 multumesc mult pentru ajutor dar am reusit sa curat urmele de adeziv cu benzina sa curatat bine de tot multumesc inca odata!

Acuma chiar plec ca ma asteapta Transalpina , ma duc sa testez mai bine passatu....! va salut pe toti ! si un sfarsit de saptamana placut..!

Link către comentariu

Alta viata, nu? Era pacat sa mentii acele turcisme pe ea!

Asteptam pareri dupa drum! Eu unu am incercat in oras un 110 si imi pare lenes rau...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, multi km fara probleme !

Multi inainte!

Oricum e o masina destul de bine dotata, dar renunta la insemnele de CR si 2.0 de pe haion pt ca sunt din alt film. 

Corect....

Pentru The_Ego eu asa am luat masina din germania de cand o am nu am adaugat nimic la ea si da nu are xenon pt ca nu are spalator la far pentru mine are suficiente dotari .  Intrebare :cu ce as putea curata banda acea neagra care ramane pe caroserie dupa ce iau literele jos? si la grila din fata da-mi o idee ce sa fac multumesc.                

alcool izopropilic, benzina, etc....

Saptamana trecuta am vobit cu un inginer de la un servis , am vrut sa-mi pun si eu bixenon, dar el mi-a zis ca daca nu am spalator la far din fabricatie nu pot sa pun bixenon .     Pentru ca in curand vor fi amenzi foarte mari pentru cei care au xenon dar nu au spalator la far din

fabricatie, in Austria este deja lege si amenda este pana la 150 de euro.         Asa mi-a spus acel inginer. acuma ficare face cum vrea.                                

se monteaza toate - bixenon original, spalatoare faruri.... numai ca te costa ceva.

Gata , The_Ego am reusit sa iau jos de pe masina benzile cromate de pe grila fata si insemnele CRsi 2.0 de pe spate, arata mult mai bine.                                                            Multumesc ca mi-ai atras atentia , te salut!

Pentru, TIBI_84 multumesc mult pentru ajutor dar am reusit sa curat urmele de adeziv cu benzina sa curatat bine de tot multumesc inca odata!

Acuma chiar plec ca ma asteapta Transalpina , ma duc sa testez mai bine passatu....! va salut pe toti ! si un sfarsit de saptamana placut..!

Bravo !!

E mai frumoasa asa.

Drumuri bine si distractie placuta ... la testare !

Link către comentariu

post-125132-0-13158500-1378144185_thumb.post-125132-0-46378800-1378144190_thumb.post-125132-0-13160800-1378144195_thumb.post-125132-0-36255000-1378144202_thumb.post-125132-0-76542000-1378144212_thumb.post-125132-0-66328100-1378144217_thumb.Va salut baieti ! am ajuns si eu acasa , dupa un drum super fain , pe transalpina facut cu ALBOACA mea de numai 110 cai , care si- au facut datoria pe deplin fara sa-i fortez prea tare si fara sa se hidrateze cu prea multa motorina , avand in vedere ca am fost in masina 4 adulti, 1bucata copil de 9 ani plus bagaje, foarte multumit de motor.                 Acuma sa va pun niste poze facute pe transalpina, doar cateva ca mai mult s-a filmat cu aparatul.Si cateva facute astazi cu telefonul asa cum arata masina fara benzile cromate si insemnele de pe spate .da aveti dreptate arata mult mai bine.                                                                                                                                                                                         

post-125132-0-43278200-1378144383_thumb.

pe aici am tot urcat si coborat a fost frumos.

post-125132-0-69084200-1378144615_thumb.post-125132-0-33697800-1378144601_thumb.post-125132-0-88528800-1378144555_thumb.post-125132-0-50106400-1378144549_thumb.post-125132-0-57385500-1378144544_thumb.

Link către comentariu

Pentru , czsilviu , eu nu te contrazic ca aia de 110 cai care ai conduso tu prin oras nu-i puturoasa rau , cu zici tu, asa o fi depinde si de unde baga motorina si in oras nu prea ai unde sa-i dai in gura. eu atat pot sa-ti spun despre a mea ca trage foarte bine si daca vrei ne intalnim si te convingi singur, si asa ca un fel de paranteza , anul trecut am fost pe Transfagarasan cu BMW-ul lui fata-mea , un seria 5 motor 2.5 d , 177 de cai si tot eu am condus dar acuma cu pasatul meu pe transalpina nu am simtit ca m-ar fi facut de rusine in fata BMW-ului . sa sti ca nu am permis de un an al am de 23 de ani si acum cativa ani buni am fost sofer la 2 patroni cu masini foarte bune exemplu:AUDI a6 quattro de 3 l , 224 de cai si mecedes c 240 de 170 de cai deci pot sa fac diferenta intre pasatu meu si alte masini mai tari. 

acolo pe muntele ala din imagine am ajuns cu masina , la cota 2145 de metri ...adrenalina nu gluma...!

Link către comentariu

Felicitari pt masina, sa o stapanesti sanatos si vad ca entuziasmul tau a ajuns la cote maxime! 

Link către comentariu

Nu are rost comparatia cu acel bmw, ca fost posesor de e60 525d de 177, nici nu se compara cu cel de 170 de vw strict ca putere vorbind! Iar aceasta este parerea dupa o zi petrecuta intr.o masina bluemotion de 110, berlina si alba :) Acum parca e rupta din alt film, din filmul care trebuie fara acele bandouri la m, daca renunti si la acele huse este perfect! Oricum felicitari pentru achizitie, important este sa te satisfaca pe tine, nu pe mine si nici alt coleg forumist, multi km lipsiti de incidente nefericite!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Link către comentariu

Clar nu are nici o treaba o asa comparatie :D  credema ca daca bmw care ai mers cu el ,era in mintile lui mai tragea 2passaturi dp tine.

Am avut app toate modele de vw golf4-5 ,passat b5. b6..audi a4 b6 1.8t etc si de la bmw la fel cu toate ca detin si un bmw  si golf si sunt f.multumit de el dar nu se compara una cu alta.

Si o masina o cunosti si iti dai seama abia cand o ai tu sa fie masina ta personala atunci iti dai seama si faci diferenta .

Modificat de PH93PLM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!