Jump to content

Skoda Fabia II

radugns

Postare recomandată

mie imi place cum ii vin patratelele. la pasager nu are airbag ?

Modificat de cartman11
Link către comentariu

Cum as putea sa o cobor inca 1cm pe puntea fata? Acum spatele este mai jos decat fata.

Multumesc!

(am mai scazut cu talerele inca 1cm, insa mai e nevoie)

Modificat de radugns
Link către comentariu
  • 2 months later...

Mi-a venit ideea sa ii pun frane pe disc pe spate. De ce? Probabil doar un pitic sa arate bine cand va primi jante de aliaj. Am cumparat etrieri de golf 4 si un set de garnituri. Urmeaza sa ii reconditionez, apoi treaba complicata, sa-i montez. Masina nu are pe punte prindere pentru etrier, doar la modelele de peste 86cp puteai alege optional.

Ce imi propuneti? Nu am gasit nicaieri unul care sa monteze pe fabia II frana pe disc spate :(

Multumesc!

Link către comentariu

Pai faci cum au facut si unii colegi la ibiza.Punte spate din dezmembrari.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Prima Fabia (cred) din Romania cu marsarier pe ambele parti.

http://postimg.org/image/jassmbiyl/

Acum imi caut niste jante de aliaj pe 15 sau 16, desi prefer 15, iar ca design genul de oz racing :)

stima,

Radu

Modificat de radugns
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 11 months later...

Am reusit sa imi cumpar jantele dorite pentru ea, urmeaza luna aceasta, sper:(, nu prea dispun de bani, sa imi cumpar si cauciucurile.

Am reusit sa imi iau piesele necesare sa imi pun disc pe spate. Este putin mai complicat la mine pentru ca nu am prinderile pentru etrier, fiind modelul de 60cp.

Asadar, mi-am facut piesele necesare, iar dupa montarea lor masina va fi cu 2.4cm mai lata pe spate. Urmeaza si doua distantiere pentru fata, insa inainte sa imi caut prezoane, timp si bani:))

Etrierii sunt de pe Golf IV, modelul 4motion, sper sa nu fie problema ca au pistonasele putin mai mari decat la cel standard.

Pe anul acesta cred ca aici se opresc modificarile, iar pe viitor sa trec fata pe discuri de 288.

post-111408-0-67044700-1428936175_thumb.

post-111408-0-41202100-1428936204_thumb.

post-111408-0-62516700-1428936233_thumb.

Link către comentariu

HYiJl4T.jpg

Mie unul imi place foarte mult cum ii sta cu aceste jante. Urmeaza sa imi fac capacele pentru ele cu un design mai deosebit.

Am montat azi cu mult ajutor din partea fratelui meu si franele pe disc pe spate. Totul a iesit foarte bine, masina e putin mai lata si e cat se poate de bine sa nu frece in aripi.

Astept pareri :)

http://imgur.com/a/RseIy

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!