Jump to content

Noul meu A6 C6

COSMIN262000

Postare recomandată

Salut.

De doua saptamani sunt happy.

Sunt posesorul unui A6 din 2009.

Despre ea cam asa:

2l cr, 170 CP , multitronic

Km verificati la Audi cu un istoric bine pastrat in reteaua lor 144k cand am luat o, acum are 151k:)

Ca dotari nu cred ca este super high, dar are cam tot ce are si vechiul passat descris si el pe forum. Cred ca ochiul vostru format isi va da mai bine seama din poze.

Ma surprinde totusi ca nu a t e scaunele reglabile pe toate directiile si desi la o decodare vin scrie ca are oglinzi rabatabile electric eu nu gasesc aceasta functie. Aici poate primesc ajutorul vostru.

Acum atasez pozele si va las pe voi sa va dati cu parerea cat este sau nu este accesorizata.

Enjoy

,

P.S. vetu observa ca are doua seturi de jante. Cele pe 16 sunt cele originale si au venit pe masina la achizitionare. Cele pe 18 le am luat luat apoi int4 un mod spontan. Un prieten le a dat jos de pe o oktavia rs si mi au placut cum arata pe masina mea. Cele pe 26 acum sunt pachet de iarna.

Am aici nevoie de voi. Imi trebuie capacele pentru jantele de 18 ca acum sunt cele de skoda cu autocolant cu emblema aufi pe ele.

Are cineva de vanzare? Sau macar imi puteti spune o dimensiune exacta a lor ca sa stiu ce sa caut?

Multumesc

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

post-20161-1377705829833_thumb.jpg

post-20161-13777058457578_thumb.jpg

post-20161-1377705862451_thumb.jpg

post-20161-13777058707544_thumb.jpg

post-20161-13777058861424_thumb.jpg

post-20161-13777058995767_thumb.jpg

post-20161-1377705919009_thumb.jpg

post-20161-13777059351845_thumb.jpg

post-20161-13777059487673_thumb.jpg

post-20161-13777059662115_thumb.jpg

post-20161-13777059780277_thumb.jpg

post-20161-13777059919243_thumb.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Arata super, mai ales interiorul. Cam greu de pastrat curat dar merita

Am mers cu una manuala motorul asta si eu spun ca e suficient de "naravasa". Sa ai grija de ea

Link către comentariu

Multi km fara probleme !

O adevarata salupa....

Link către comentariu

Arata super, mai ales interiorul. Cam greu de pastrat curat dar merita

Am mers cu una manuala motorul asta si eu spun ca e suficient de "naravasa". Sa ai grija de ea

si eu aveam emotii ca nu ar fi suficient. insa este ok. se putea si mai mult insa nu am nevoie. eu locuiesc in olanda. merg mult pe autostrada si nu am ce depasii. confortul care mi l ofera este minunat si suplineste minusul cailor putere. 

passatul pe care l am este cipuit de la 131 la 165 si chiar pot spune ca este mai nervos decat asta.

dar asta are cu apropae 200kg mai mult am jante de 18 acum pe ea.

oricum este minunata.

cat despre interior , intr adevar este greu de intretinut, insa nu atat de greu pe cat ma asteptam. datorita interiorului nu mai fumez in masina, ceea ce este un mare plus pentru mine. in 45 de minute de naveta pana la birou fumam 3 tigari.:)

Link către comentariu

e normal sa fie asa.... 4F-ul e mai greu, cutia e facuta pentru confort, jantele mari... Motorul 2.0 Cr reprezinta un compromis ok intre taxe/consum/putere.

Link către comentariu

exact acest compromis l am facut si eu. 2 l imi sunt suficienti si mi taxele mi se par suficiente. recunosc ca initial m am uitat dupa 3l , insa am facut cateva ture cu unul si mi am dat seama ca nu am nevoie de atat.

jantele ei originale au fost pe 16 . acum au devenit pachet de iarna.

stiti de unde pot lua capacele pt jantele de le am acum? sunt de pe o skoda octavia rs

Link către comentariu
octavia 4ever

Poate sunt date jos de pe RS , dar defapt ele sunt originale de pe superb2 . Arata foarte bine cu ele

Sent from my iPhone

Link către comentariu

Da, 3.0 e mai mult decat placut.... dar asa sunt si motoarele mari, pe benzina - am lucrat zilele trecute la un S6, dupa care am avut un A3 de 3.2, 2008 - la modificat.... alea senzatii - dar nu sunt pentru toata lumea, nu toti suntem dispusi sau avem posibilitatea de a da statului o gramada de bani la sfarsitul lunii.... sau la pompa.

Asa ca, la A6 si eu tot motorul de 2.0 l-as alege si tot din cauza taxelor.

altfel si la revizii se simte diferenta....

Link către comentariu

Poate sunt date jos de pe RS , dar defapt ele sunt originale de pe superb2 . Arata foarte bine cu ele

Sent from my iPhone using Tapatalk

probail sunt orginale superb. poti sa mi spui exact ce diametru are capacelul?

n am crezut ca poate fi treaba asa anevoieoasa sa gasesc capacele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!