Jump to content

Conversie T5 in T5 4motion

capusang
 Share

Postare recomandată

Salutare

Am prins la un pret bun partea de la cutia de viteze pana la roti a unui Vw T5 4 motion si l-am luat sa il pun pe duba mea T5 Doka din 2004, 2.5 tdi.

O singura problema am deocamdata: caut un alt T5 4motion in Cluj, sa ne lase sa vedem cum e prins diferentialul spate. Probabil ca am nevoie de ceva lonjeron sau se fixeaza direct de telescoape. Daca stiti cine are asa ceva si ma poate ajuta, si contracost, va rog sa imi spuneti.

Totodata, poate stiti pe cineva care se pricepe la partea electronica la T5. de la grupu spate Haldex, pleaca un manunchi de fire, cred ca sub scaun. de acolo trebuie cineva sa resofteze sau ce e nevoie calculatorul ca sa stie de 4motion.

Multam anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate ai vreo pila pe la ISU, ca majoritatea ambulantelor pe care le-am vazut sunt T5 4Motion.

Link către comentariu

Sau SMURDul mai are asa ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!