Jump to content

Audi A4 2002 reglaj lombar sofer - HELP

asergiu
 Share

Postare recomandată

Salut,

Tocmai o laudam azi la cineva si peste 10 minute am auzit un trosc la spate in scaun si am simtit ca se misca - se lasa ceva in spatar. Am constatat ca inca se mai umfla si dezumfla reglajul lombar dar nu prea se mai misca in sus si in jos (sper ca m-am exprimat destul de inteligibil). Reglajul lombar este electric - rozeta aceea cu 4 directii de apasat din lateral pe scaun.

Acuma intrebarea : Cat e de dificil este de corectat/ reparat ? Trebuie dat jos scaunul banui ! Cam cat ar costa.

M-am uitat in istoricul masinii si am vazut ca scaunul soferului a mai fost dat jos si repus acuma un an si ceva cred si banui ca din acelasi motiv.

Multumesc in avans.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un "trosc" se aude si la mine de cand am luat masina atunci cand reglez pe verticala, dar nu-i nici o problema...functioneaza perfect.Incearca fara sa stai pe scaun(spatarul in repaus).

Link către comentariu

Un "trosc" se aude si la mine de cand am luat masina atunci cand reglez pe verticala, dar nu-i nici o problema...functioneaza perfect.Incearca fara sa stai pe scaun(spatarul in repaus).

Nu prea pare sa mearga - asta am sperat si eu. bazaie ceva motoras acolo daca lipesc urechea de scaun dar in rest nu cred ca are prea multe efecte (la vertical) -sau poate ca nu imi dau seama de miscare nefiind lipit de scaun cu spatele.

Are cineva idee daca se poate repara si cam cat costa ? (complicat?)

Modificat de asergiu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!