Jump to content

Golf mk V gti dsg

ciuley

Postare recomandată

Salutare colegi!!

in final m-am hotarat ...dupa ce fosta masina a devenit treptat dintr-un mkv 1.9 tdi pd trend line, un fake gti  si in final un fake r32   :D dupa multe investitii,,, mi sa pus pata sa o vand,,am avut putin timp la dispozitie, nu am reusit sa o vand pe bani, ci doar la schimb cu un concetatean si in urma schimbului m-am ales cu un gti real....si povestea va continuaa cu viitoare modificari 

an 2007

140000 km

dsg

+ alte minunatii electronice

Modificari actuale :admisie K&N 

evacuare sport 

suspensii sport

scut metalic cutie ,motor

Ca impresii ce sa zic ,imi place as sta toata ziua sa ma invart pe langa ea si mai ales sa merg cu ea ,cutia mi se pare interesanta dar parca tot mai agresiva era manuala sau poate unde eram invatat cu cuplul vechiului golf (avea tcm) in rest ca si mici probleme, cam ating tot cu ea pe jos ,am pus ulei 5W-30 si imi papa cam 600 ml la mie ,dar sa rezolvat cu 5w-40,mmmmm ce ar mai fi am un check engine care se aprinde si se stinge cand vrea el,valva pcv  si consumul nush ce sa zic sa ma plang sa nu ma plang ma gandesc cum reusesc uni colegi sa scoata consumuri intre 5.4% si 8% si eu mai mic de 9.6 nu am avut in cea mai lejera situatie de mers ,masina a avut soft acum nu mai are (va veni pe viitor) si ar mai fi mici imperfectiuni exterioare ,,,,una peste alta sunt multumit si in viitor sper sa o fac aproape de perfect  :D

SChimbul ma costat masina mea + 2000 e

Fosta http://vwforum.ro/topic/80070-golf-mk-5-19-tdi-105-cp-cu-aspect-de-gti-d/

post-77934-0-86603600-1377021929_thumb.j

post-77934-0-18809200-1377022169_thumb.j

post-77934-0-30942500-1377022175_thumb.j

Modificat de ciuley
Link către comentariu

Stii ce disperat sunt sa le vopsesc :D imi rod unghiile , nu imi plac ca nu sunt perfecte au zgarieturi ,ceva trebuie sa fac cu ele.

Am uitat sa precizez o patanie ,,undeva printr-o tara la viteza 2xx km/h mi-a sarit eleronu ,era putin dezlipit si a plecat :D am remediat intre timp problema

+ o sa revin cu niste poze mai fotogenice :D

Link către comentariu

bine ai venit pe forum si in lumea GTi, e addictive :) . Cu cutia te vei obisnui, dar tot vei mai simtii cateodata ca nu face ce vrei tu exact cand vrei tu, dar nu-i un capat de tara, overall e mult mai buna decat cea manuala si decat majoritatea cutiilor automate de pe piata. Consumul evident ca difera la fiecare in parte, eu am media de 12,7% pe ultimii peste 2k km, azi am mers cat am putut de sedat de la lucru inapoi acasa si nu a scazut sub 11%, nu cred ca am trecut de 3k rpm.

Suspensia ta pare totusi putin cam joasa, mai ales pe fata, nu-i de mirare ca tot atingi cu ea. Din cate stiu, cel putin pentru motorul stoc, 5w-40 e uleiul indicat.

Bafta cu ea si cat mai multi km fara probleme iti doresc.

Link către comentariu

Salut...este aproape identica cu a mea :) Sa o stapanesti sanatos si poate ajungem sa le facem o poza impreuna. Eu as schimba stopurile..pune unele OEM

Link către comentariu

multumesc tutor pt aprecieri! Acum urmeaza partea cea mai frumoasa :D ,,,bagat bani to improve  the gti !!!

Link către comentariu

Cati km realii aveai pe masina veche? Frumoasa achizitie. Si eu caut de ceva timp un GTI. Si :) cum este de la consum 6.5/7 Litri la 9.5-12 Litri la budget?

Link către comentariu

Felicitari pentru masina.

Imi poti da ceva detalii despre acel scut metalic al DSC-ului? E OEM? Ai un cod ceva? eventual si o poza?

Multumesc

Link către comentariu

salutari!!Vechiul golf ajunsese la 210000 km , in legatura cu consumul aveam un consum de 7.4 % ,la gti in jur de 11-12%, mi se pare putin cam mare consumul pt ca la vechiul golf scoteam consumul asta profitant la maxim de cei 320 nm care ii scotea cu soft ,pe cand la gti la mers lejeranu dar prin orash ,ce sa zic, il am de o luna ,,imi place,,merita ,,nu regret schimbul,,dar tot incerc sa ma obisnuiesc cu benzinaru si cutia dsg .

Scutul este oem ,nu l-am pus eu dar am vazut la midocar 550 ron motor si 350 cutie parca eu asha sa zic ca am vazut,o sa fac niste poze ...oricum in saptamana cat am mers in romania cand am luat masina fiind joasa si nestiind unde atinge ,,daca nu aveam scutu cred ca de 2 ori ramaneam fara baie sau cutie

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi am fost intr-un final la vw autopodium (spania) sa schimb uleiul cutiei dsg si senzorul de temp ext...si intre timp am primit cadou un set de bobine din partea casei :D

Ce sa zic??Ingrijorator este faptul ca e ceva diferenta in maniera schimbului de viteze (schimba mai repede)(nu ma refer la rpm) si ma gandesc sa nu ma fi mintit fostul propietar in legatura cu intervalul schimbului(dupa el mai aveam vreo 15 mi km)si acum prob din nou cu senzorul de temp ext,, l-am schimbat pt ca cel vechi arata -50 si surpriza si asta tot la fel afiseaza ,dar se pare ca in decurs de o jumatate de ora a scazut la -19 si a ramas asha si dupa ce am luat contactul.O sa vad maine daca mai scade pana la temp reala..Cost total 250 e si 4 ore de asteptare

Acum urmeaza buji ,cam follower si cam atat de moment...

Stima all!!

Link către comentariu

Poze sunt cu comanda de la ecs tuning.....dupa 2 incercari de plata (card si paypal) care mi-au fost refuzate din motive de neincredere ,intr-un final mi sa propus sa fac transfer bancar ,luni o sa trimit banii,sper sa am piesele in maxim 2 sapt.

:D Asta ca si completare, Se pare ca si concesionari spanioli sunt tepari . Nu mi-a schimbat nici o bobina .Foaie care atesta ca am luat la cunostinta ca mi sa aplicat campania pt bobine mi-a sustraso un angajat de pe acolo cu motivul ca tre  sa ramana la ei....Se pare ca m-am dezvatat de obiceiul din tara sa verific toate operatiunile facute in service..ASta e (oricum vroiam rosii)

post-77934-0-82704500-1382113252_thumb.j

post-77934-0-27695200-1382113262_thumb.j

post-77934-0-17283900-1382113280_thumb.j

post-77934-0-71637500-1382113371_thumb.j

post-77934-0-88737500-1382113376_thumb.j

post-77934-0-40738400-1382113386_thumb.j

post-77934-0-65838200-1382113395_thumb.j

post-77934-0-12345400-1382113483_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

hmmm ,,din ce am vazut nu se vede uzura pe axa si pe varful axului de la pompa,(cred ca am avut noroc) :D

Link către comentariu

Din moment ce e gaurit, exista uzura! Si trebuie sa scoti si bucata lipsa din cam follower.

Link către comentariu

Bucata, aproape sigur e in capacul din dreapta. Nu cred sa se fi dus in alta parte.

Link către comentariu

interesant ar fi,,ca nu am avut nici un simptom,,ne avand masina de mult timp am zis ca trebuie sa il schimb si asha am avut marea descoperire

Link către comentariu

AM comandat ulei MOtul 5w40 pt schimb pret 35 E 5 L  si   o sa caut si piesa lipsa din cam folower poate am noroc si o gasesc fara alte probleme..

Link către comentariu

ieri am schimbat uleiul si am incercat sa gasesc piesa lipsa din cam follower , dar nu am gasit nimic !!!??? In carcasa filtrului de ulei parca ar fi fost niste particule de pilitura,am verificat din nou axa ,cam follower si pompa si 99% nu tre sa le schimb ,axa  este f putin zgariata,fara adancituri sau alte chestii iar varful arcului de la pompa la fel,, foarte putina uzura si cam followeru nu prezinta nici o urma suspecta dupa 500 km ,deci pe viitor trebuie sa verific cam foloweru mai des in caz de ceva .

Uleiul mi se pare cam la fel ca si castrol 5-30 in privinta zgomotului motor,restu o sa le descopar in timp :D 

Link către comentariu

Cam mare uzura facuta in 30 km :D, ce sa zic !! De moment o sa urmaresc cam follower' ,nu cred ca merita momentan investitia in pompa si ax.

Tu ai schimbat tot?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Curatare valve....era cox inauntru + schimbare motor admisie variabila n157 + senzor presiune joasa benzina+n80 (sper sa scap de erori)

post-77934-0-54770000-1389290030_thumb.j

post-77934-0-27848200-1389290145_thumb.j

post-77934-0-72741700-1389290149_thumb.j

post-77934-0-37438000-1389290156_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!