Jump to content

R kommt!

Rave
 Share

Postare recomandată

Bine, avand in vedere ce evacuari are O3 RS, R-ul trebuia sa para cel putin "racheta" :D

Le cam exagereaza la capitolul asta, dar na, probabil ca sustin filozofia cum ca nu marimea motorului conteaza, ci performantele lui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai am pus eu poze reale si are 2 pe fiecare parte, Bogdane :)

my bad, m-a dus direct pe pagina asta.

ok, nu ca R-line, dar ca r cabrio? 

de ce sa fie diferit de R?

http://www.volkswagen-r.com/#!golf6RCabrio/gallery

si scirocco R tot asa le are, chiar daca e pe platforma de golf 6. 

Link către comentariu

Pai M3-ul E46, care e cam cea mai faimoasa masina cu 4 tevi de avacuare, avea 340 de cai cand a aparut daca nu ma insel. Asa ca diferenta mare nu prea e, un soft si aia e :)

Link către comentariu

Una e totusi un M si altceva e un golf R.

De acum a aparut M4 :D

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

de parca ar fi vorba doar de cai. e vorba de flowul aerului. M3ul avea 3.2. si 343. Rul are 2000cmc. softul nu este luat in calcul de fabricant, de aia exista si evacuari afetr-market.

GTiul modificat are 2 si sunt de ajuns..si la 380-400 de cai. Veyron cate are? una...da' mare.

Link către comentariu

Cred ca R-ului i-ar fi stat mai bine, daca tot au vrut o schimbare, cu un design gen cum au facut evacuarile la O3 RS si sa lase Octavia ca O2 sau ca GTI (una pe fiecare parte). Zic si eu... Mie-mi plac evacuarile de la O3 RS.

Ideea asta cu 4 evacuari pare un pic fortata, iar cele 2 evacuari centrale de pana acum devenisera o semnatura a R-ului de 2 generatii. Si arata super!

Oricum sunt sigur ca viitori proprietari de R vor extrem de multumiti, cu 4 evacuari sau nu. :)

Link către comentariu

Fața e ștearsă, spatele este oarecum exagerat. Era mai simpatic G6R.

Link către comentariu

Fata mi se pare ok. Se putea ceva mai agresiv, dar merge. Il recunosti ca fiind R.

Spatele in schimb arata aftermarket cu cele 4 evacuari si cu bara f putin schimbata comparativ cu stock. Acele aripioare pe lateral sunt aproape nesemnificative.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

Evacuarea cred ca e aceeasi cu cea de S3..

Link către comentariu

• Ioana a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!