Jump to content

R kommt!

Rave
 Share

Postare recomandată

Naspa, nu mai are LED DRL. Acum are proiectoare. :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

are LED DRL in far .... 

Link către comentariu

Nu mai are LED DRL jos in bara,la asta se referea JUG..

Link către comentariu

Nu, dar are si al doilea patratel ca DRL, in timp ce Golfurile au doar punctuletul ala mic. Aduc a BMW acum farurile...

8245973084_cbc401c755_z.jpg

Si 300 de cai suna bine pe 4x4 :D

Modificat de Rave
Link către comentariu

Mi se pare aiurea ca arata acum exact ca R-line, cel putin din fata.

La mk6 erau diferentiate clar cele doua variante: R si R-line.

Sunt foarte curios la ce pret va aparea la noi. :)

Link către comentariu

Tind sa cred ca nu o sa vina cu bara de R-Line ci cu una asemanatoare celei de VI R. 2 grile laterale mari, si una centrala. Sper!

LE:

post-12783-0-83701800-1376987398_thumb.j

post-12783-0-37085500-1376987399_thumb.j

Ma asteptam la ceva mai spectaculos... :(

Modificat de Rave
Link către comentariu

Si e singurul care are semanlizarea fata pe led... :dry:

Link către comentariu

Sunt singurul caruia i se pare kitsch evacuarea?

Cand am vazut imaginile cu modelul pre-productie speram sa nu se pastreze. E totusi doar un 4-cyl...

Link către comentariu

Am vazut si eu pozele alea, dar sunt de parere ca e ceva in neregula cu ele. In teaser-ul pus de VW se vad clar niste proiectoare.

Exista si posibilitatea ca aia sa fie senzorii de ACC, dar ar fi prima masina din grup care sa aiba mai mult de unul central.

Pe de alta parte, daca alea ar fi poze reale, atunci sa fie masina de prezentare fara senzor ACC?! Ma indoiesc ca ar folosi una care sa nu dispuna de toate optiunile posibile...

Modificat de JUG
Link către comentariu

A8 nu are 2 radare pentru ACC, in locul proiectoarelor?

Eu inca sper sa nu pastreze evacuarea asa.

Link către comentariu

Eu inca mai sper sa nu vina cu bara de R-Line... Evacuarea, mai mult ca sigur, o sa ramana asa...

Link către comentariu

Urata evacuare pt un Golf..

Link către comentariu

Sigur sunt photoshop pozele cu masina albastra. Din teaser se vede ca bara fata cel putin va fi altfel.

Link către comentariu

Sterescugabriel
The model is dressed sporty bumper with other work, bi-xenon headlights with LED daytime running lights in U-design, dark taillights, four chrome tailpipes and 18 inch wheels (19-inch is optional). Inside Volkswagen makes use of Alcantara, sport seats and a three-spoke sports steering wheel. A nappa-carbon package is optional and provides nappa upholstery for the seats and some carbon details.

Self-confidence

The R-livery uses the same drive as the S3. A 2.0 TFSI four-cylinder with 300 hp and 380 Nm so. With respect to the Golf VI R is that an increase of 30 horsepower and 30 Nm. The driving forces are transmitted via a permanently switched 4Motion all-wheel drive to the wheels. The version with six-speed manual accelerates in 5.3 count to 100 km / h. If you choose the optional six-speed DSG dual-clutch transmission, then pops the Golf R under five seconds limit (4.9 count). Faster than the S3, because it has 0.1 count anymore. The top speed of the Golf R is electronically limited to 250 km / h. The many stops through powerful brakes that bite into discs with a diameter of 340 mm front and 310 mm rear. The sporty nature of the Golf R is highlighted with the so-called Sport ESC system. The traction control system is what 'friendly' for the sporting rider grabs and if enabled until later when a bend is attacked. The stability program, unlike other sports Golf models, or completely switched off.

Cheaper

On the average consumption pressing Volkswagen makes use of a stop-/startsysteem. The model with manual transmission consumes 7.1 l/100 km, accounting for CO2 emissions of 165 g / km. That was the previous model are 199 g / km. The version with DSG gearbox consumes 7.1 l/100 km (159 g / km CO2). "Improved CO2 emissions, the Golf R will be slightly cheaper than its predecessor. That model was in October 2012 in the price list for 47,900 euros, "the spokesman said.

Production starts in week 45 of this year which means that the first cars arriving in October / November in the Netherlands. The importer expects the Golf R is already ordered in late September. By this time also follows the price. Volkswagen Golf R delivers initially only three and five. Until the arrival of the new Golf Cabriolet, the current Golf VI R Cabriolet remains in the program.

Modificat de Sterescugabriel
Link către comentariu

Are frane fata/spate ca pe Golf GTI Perf Pack (si ce are O3 RS pe fata). Sa ne fi asteptat la ceva mai deosebit asa cum a fost generatiile precedente?

Impresionant totusi timpul 0-100km/h cu DSG, deja intra in teritoriul masinilor gen Porsche Cayman/911. Very very nice...

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Pai nu e nevoie de frane diferite, sistemul ala fiind suficient pentru strada. Doar pe circuit ce e nevoie de altceva mai avansat.

R-ul si S3 au ajuns masini de 4.5s pana la 100km/h cu doar un soft performance. In ritmul asta, masinile ca M3 sau RS4 vor trebui sa puna din ce in ce mai mult pe masa ca sa ramane competitive si meritorii pentru pretul minim dublu cerut.

Link către comentariu

Arata bine, dupa parerea mea.

Judecand din poza cu motorul, pare ca au rezolvat cateva probleme mai vechi ale EA888-ului.

Poze noi:

post-1691-0-37929200-1377153155_thumb.jp

post-1691-0-85887600-1377153159_thumb.jp

post-1691-0-24863800-1377153164_thumb.jp

post-1691-0-20385900-1377153169_thumb.jp

post-1691-0-38914300-1377153175_thumb.jp

post-1691-0-32867300-1377153181_thumb.jp

post-1691-0-24602600-1377153184_thumb.jp

post-1691-0-62794800-1377153195_thumb.jp

Link către comentariu

Foarte frumoasa culoarea, iar interiorul de Golf cu detalii de R arata extraordinar. Se pricep la interioare, la fel ca si Audi.

Sincer sunt un pic dezamagit de barile fata si spate. Golf 6 R zic eu ca arata mult mult mai agresiv, asa cum si trebuie. Cele doua evacuari centrale sunt mai deosebite decat 4, cate 2 pe laterale. Cum spunea un coleg, par cam exagerate pe un hatch cu motor de 2.0l.

Eu nu ma pricep la motorul asta, tu ce vezi diferit in poza aia JUG? :)

Link către comentariu

Admisia de aer are un alt traseu => banuiesc ca au repozitionat putin turbina.

Furtunul de la DV nu se mai vede/ e cel care pleaca din motor. Asta(problema cu DV-ul) parca o rezolvasera odata cu motorul de pe GTi 6.

Furtunul care iese de sub capacul motorului cred ca are legatura cu problema de notorietate a PCV-ului. Sper ca acum nu mai apar depunerile alea nenorocite pe valve.

Pare-mi-se ca si pe la galeria de admisie/ rampa de injectie au modificat ceva.

Motorul are din nou interne "intarite" fata de GTI, asadar se vor obtine si va "duce" 400+CP foarte, foarte usor, asadar la 40000EUR pret total pentru o configuratie >decenta si cateva modificari(TBE, admisie, soft) cu obtii o masina cu 0-100 sub 4s si 0-200 sub 15s. Teritorii de supercar! :D

De parca oricum nu erau asa, dar, deh, eu sunt calic :))

Link către comentariu

Sincer sunt un pic dezamagit de barile fata si spate. Golf 6 R zic eu ca arata mult mult mai agresiv, asa cum si trebuie. Cele doua evacuari centrale sunt mai deosebite decat 4, cate 2 pe laterale. Cum spunea un coleg, par cam exagerate pe un hatch cu motor de 2.0l.

vezi discutia de mai sus. vezi linkul pus de pe pagina oficiala. va avea 2 pe fiecare parte  :)

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Pai am pus eu poze reale si are 2 pe fiecare parte, Bogdane :)

Link către comentariu

Ala cu 2 pe stanga e R-Line, R-ul are 4 :( La fel ca S3-ul...

Modificat de Rave
Link către comentariu

• Ioana a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!