Jump to content

Golf 4. Volkswagen Golf 4

Al Bundy

Postare recomandată

DA, masina a iesit dauna totala, deoarece, la calculul reparatiei, cu [piese originale, doar pentru airbag, centuri  si calc de airbag valorile erau asa:

calc airbag 1500 lei

airbag pasager 4100 lei

airbag sifer 3600 lei

centuri 1400 lei

deci  doar astea fac 2000 si de euro.

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

30

• Muale

5

• Robotelu

4

• cxr2test

3

care era valoarea asigurata? 3740 Euro este despagubirea efectiva sau din aceasta suma se scade valoarea "epavei"?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Valoarea asigurata era de 4450 euro, epava au evaluat-o la 700 euro, mi-au dat restul .

Cu 1400 lei manopera si 2600 lei piesele, am reparat masina.O sa pun poze cu ea intreaga.

Capota, aripile, bara, toate au fost luate din dezmembrari in culoarea masinii.

Farul din stanga l-am luat de pe OLX, am primit de la respectivul un far aproape nou, original VALEO, nu a avut motorasul d ereglaj. Am pus motorasul, am pus 2 becuri Osram night breaker, e cu muuult mai buna lumina acum fata de farul din dreapta.

post-1788-0-59103500-1451414711_thumb.jp

Link către comentariu

ce scoruri au  la kitul de airbaguri  :vaidecapulmeu:

vad ca se lucreaza de zor la Golf , capatul de lonjeron doar la tras la linie?

Link către comentariu

S-a lucrat acum 2 saptamani. LA lonjeronul din stanga a fost taiata ace tabla pe care sunt piulitele unde vin suruburile de la armatura ca sa poata fi indreptat si apoi s-a sudat la loc. La cel din dreapta doar a fost tras pe pozitie.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Azi masina  a fost incaltata ci gumele de vara.

Link către comentariu

Rabdare,incet incet prinde ea iar viata ;) bafta!

Link către comentariu

masina merge de 3 luni, ce viata sa prinda ?

Link către comentariu

Ma refer la reparatii.....sa termini cu toate,poate trebuia sa pun ghilimele "

Link către comentariu

Colegul cxr2test cred ca s-a referit la reparatii, ca nu am vazut nici o postare cu golfuletul dupa finalizare.

In rest va dorim drumuri bune si ferite de necazuri pe viitor.

Link către comentariu

ms.Bitter

da,la aia ma refeream fiindca nu am vazut alte poze cu etapele.sa fie,ca de necazuri suntem satui :)

Link către comentariu

NU am mai facut poze, din lipsa de timp. Dupa primul drum la spalatorie, vin si pozele.

Link către comentariu
On 22.10.2013 at 10:14 PM, Bogdan Moraru said:

Felicitari pentru achizitie. Motorul este foarte sanatos si nu are mofturi la benzina. La prima sonda sa te astepti sa-ti faca o surpriza, bobinele tin pana la cel putin 150K. O alta problema dar este prezenta la orice model din generatia asta pe benzina, timoneria, face joc din cauza bucselor de teflon si a tamponului de la cutia de viteze. Consumul mixt in 3400KM, 7.2, acceptabil.

Recitesc postul tau si ma uit cata dreptate ai avut.

Schimbat sonda lambda si tamponul antibalans. Acum astept sa cada bobinele.

Link către comentariu

Ei Cristi, nu imi doream sa am atata dreptate:).Totusi este bine ca au tinut si tin bobinele. Multi km fara probleme majore va doresc!

PS: monitorizeaza etrierul dreapta spate, tinde sa ramana blocat datorita mizeriei pe care o aduna. Daca va ceda, nu incerca sa il repari ca nu vei rezolva nimic, altul:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!