Jump to content

Passat B6 Highline @ Adrian

adrian.b6highline

Postare recomandată

Pai e nesemnificativ o dotare 4motion. Cu ea sau fara ea, tot aia e, dupa spusele proprietarului. Mai ales anul si km care, din pct meu de vedere nu se prea pupa.

Link către comentariu

Hai ca asta e tare....sa crezi ca ai 4motion si defapt sa nu ai ....sigur esti soferu' si nu copilotul ?

Link către comentariu

Sincer, si eu sunt copilotul, mai am 1 an pana sunt pilotul, dar stiu totul despre masina :)

Link către comentariu

Foarte frumos interiorul la Passat, sa-l stapanesti sanatos si de acum incolo. Problema este ca ai facut o gresala in descriere, nu ai Bi-Xenon pe masina (cel putin nu este OEM, poate ai pus aftermarket), asa arata un far bixenon la Passat B6 - http://images01.olx.pl/ui/11/43/59/1301107870_181033459_1-Zdjecia--VW-Passat-B6-lewy-bi-xenon-ORYGINAl.jpg , si anul nu este 2010 pentru ca de pe la sfarsitul lui 2008 au inceput sa puna modelul noi de ceasuri albe, plus ca daca era 2010 trebuia sa ai si volanul cu unitatea de climatronic noua, poate doar ai cumparat-o in 2010 si masina era in showroom mai demult. De asemenea, nici Dynaudio nu este pe masina, pentru ca pe fetele de usa trebuia sa ai o inscriptie DYNAUDIO - http://www.volkswagen.ba/cms/datoteke/passat_highline9.jpg (sau poate ti le-ai montat tu ulterior). La Passat B6 inscriptia de 4MOTION este pe nuca de la schimbator. Vad ca ai clips-ul R-Line pe volan, acela este pus de tine de asemenea.

Inca o data, sa te bucuri de ea, frumos exemplarul!

Link către comentariu
adrian.b6highline

Domnilor multumesc pentru parerile pro si contra :icon_thumleft:

Astept ceva sugestii....tuning sau alte device-uri..

Link către comentariu

Degeaba ne multumesti ca sa inchizi subiectul.

Du lamuriri despre an/dotari/km.

Link către comentariu
adrian.b6highline

Pai nu inchid nimic...anul e 2010, iar km sunt 29.000.

habar nu am cat a stat masina in showroom. tine cont de un lucru si anume ca mai am si alta masina iar passatul nu il folosesc de zi cu zi ci merg cu cealalta

Link către comentariu

Pai de unde sa tinem cont de lucrul ca tu mai alte masini?

Colegii ti-au explicat clar ca passat my2010 vine cu ic alb rosu, nu rosu albastru, la fel specificatia bixenon-ului, la fel badge-ul de "4motion" de pe capacul scrumierei.

Nu e nimeni dusman sau gica contra dar informatia trebuie sa fie clara si corecta.

Link către comentariu

Pe geamuri ce an de fabricatie este trecut? Daca era 2010 avea volanul, ceasurile si clima modelul nou, iar a ta nu le are, de aceea iti punem atatea intrebari.

Link către comentariu
adrian.b6highline

Xenon-ul este aftermarket, iar cu geamurile ma uit si revin cu info clar :)

Link către comentariu

Sal.,

Cat a costat instalarea ulterioara a sistemului DYNAUDIO ?

Ca din fabrica nu a venit cu el !!!

Sa o conduci cu placere .

Link către comentariu
adrian.b6highline

1600 eur cu tot cu montaj

Dynaudio Confidence, putere 600 w

Link către comentariu

SCUMP DOMLE SCUMP .

Pe mine ma costat 700 EURO de pe ebay si montaj facut de mine .

O zi buna .

Link către comentariu

Ca sa nu facem din topicul asta un soi de camera de flecareala, se inchide. Exista prea multe contradictii in descriere si imagini si, in plus, chiar n-are scens sa deschidem topic-uri aiurea, in care fiecare descrie masina pe care i-ar placea sa o aiba, pe cand de fapt, ce e in fata blocului e o Solenza.

Il invit pe aceasta cale pe initiatorul topicului sa imi trimita pe privat o copie scanata a talonului in care sa vad ca apare numele lui si descrierea masinii prezentate aici sau orice alta dovada fara echivoc a faptului ca masina ii apartine, caz in care imi cer scuze de pe acum, redeschidem topicul si facem curat.

Pana la proba contrarie, inchidem pravalia.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!