Jump to content

polo tdi

chroma

Postare recomandată

salutare tuturor. De 2 zile sunt proaspat posesor al unui polo 9n 1.4tdi in 3 usi. Are dotari decente, merge mult mai bine decat ma asteptam in ciuda varstei (fabricatie 2004) si a nr de km (cica 130000km). Cu siguranta nu va rmane stock, in viitorul imediat apropiat urmeaza sa o personalizez putin dupa care va fi facut cadou tatalui meu : folie omologata, grila fata fara logo (probabil de la fk), faruri cu lupe si xenon, triple cu led si ..... cam atat. Probabil un Casco si o revopsire (mie unul nu-mi place culoarea, albastru cratita). Sa auzim de bine, poze voi pune dupa ce-i montez folia.

P.S.: vad ca aici este o comunitate stransa, poti afla mult mai multe detalii amanuntite aproape despre orice. Felicitarile mele!

Link către comentariu

Bine ai venit in aceasta comunitate.

Asteptam poze cu masina ta si spor la modificari! :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 months later...

super incantat babacul de jucarie. azi am primit o grila de gti dar din pacate nu se potriveste (incerc sa-i fac retur), cred ca mi-au trimis pentru polo 9n3. Folia s-a montat, revizie efectuata, am ramas dator cu poze, dar nu am prins-o curata niciodata. Promit ca urc si poze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!