Jump to content

Vw Golf 6 2.0 140 CP KombiLimousine

Julwere

Postare recomandată

Salutare colegi, am decis sa va arat si eu noua mea achizitie, un upgrade facut de la Vw Polo 1.4 TDI la VW Golf6 din 2010 de care sunt foarte multumit pana in prezent.

M-a costat 8.000e e adusa din Germania si o am cam de o saptamana, in perioada urmatoare trebuie sa-i fac formalitatile pt inmatriculare.

Vreau sa bag ceva bani in ea..sa-i iau un VCDS, distributie, covorase, jante aliaj pt vara, anvelope pt iarna..etc

Momentan i-am schimbat filtrele, ulei, motorina, polen, aer.

M-am dat la ea zilele trecute..nah..sa vad si eu pe ce am dat banu..nu iti dai seama cand urca acu sau cel putin asa mi se pare mie fiind diferenta asta mare de putere intre masina ce am avut-o ..Polo 1.4 TDI 70CP si cea pe care o am acum..adica de 2x hp :)

Asadar astept de la voi sugestii.. pareri..orice e bine venit :)

m9hu.jpg

fpff.jpg

fu6w.jpg

p6u.JPG

nuny.jpg

k9j1.jpg

q2d7.jpg

ytvv.jpg

itib.jpg

swzn.jpg

1lr.jpg

fxn0.jpg

0eiq.jpg

mwyf.jpg

ja8o.jpg

Modificat de Julwere
Link către comentariu

Felicitari ! Sa te plimbe sanatos multi km fara probleme.Este f.frumos acest rosu,da bine cu geamurile fumurii si pachetul crom.Niste jante OEM de aliaj pe 16" si este cool.

Modificat de calin.g
Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc tuturor, gata am terminat si cu inmatricularea, cred ca m-a dus undeva la 2000 ron.

Singura mare problema am avut-o la inmatriculari aici in Bucuresti cu un nene plin de el...din toate punctele de vedere..care mi-a cerut numerele de Germania ea fiind adusa in tara pe platforma si tot pe platforma am luat-o si eu din Pitesti de la firma care mi-a vandut-o. Am rezolvat insa simplu, m-am asezat undeva mai departe de respectivu' la un alt ghiseu cu acelas dosar. Asa-i la noi. Multumesc inca odata tuturor! :)

Modificat de Julwere
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!