Jump to content

Spatiu intre fata de usa/spate si usa

air_catalin
 Share

Postare recomandată

din pacate nu am putut vedea la alte masini (cam toate breakurile peste care am dat in parcari au geamurile fumuri), asa ca nu stiu daca e normal sau nu dar am acest spatiu intre fata de usa si usa spate la masina. am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic (poate n-am cautat bine).

Aveti idee de ce-mi stau fetele de usi asa? Este aceasi situatie la ambele. precizez ca masina are si perdelute manuale.

post-19628-0-43063000-1376310377_thumb.j

post-19628-0-66593500-1376310428_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai demontat si nu ai montat cum trebuie? sus se agata pe lungime, langa geam. in rest are niste cleme - poate ai clema rupta sau lipsa

Link către comentariu

Au fost date fetele de usa jos si sunt doua probleme (nu e obligatoriu sa fie ambele) .

1. La demontare au rupt suportii de prindere a clipsurilor de pe fata de usa ceea ce este destul de grav .

2. La remontare ori nu au schimbat clipsurile cu unele noi asa cum trebuie, ori daca le-au folosit pe cele vechi nu le-au prins bine (adica nu au impins / presat bine fata de usa) .

Sfatul meu e sa dai iar fata de usa jos si sa vezi ce e acolo .

Spre sa scapi doar cu schimbarea clipsurilor .

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

nu am montat demontat nimic la ea, asa am luato, fata de usa nu zdrangane sau misca, este f bine prinsa acolo, am incercat sa trag de ea, sa apas pe ea, i-am dat chiar cateva socuri dar nu s-a clintit. sa-nteleg ca nu e ok si ar trebui sa merg la un service nu ?

Link către comentariu

O chestie similara am observat-o si la masina mea, pe usa stanga-spate. Initial m-am gandit ca a fost pocnita si revopsita, dar am facut verificari si:

- geamurile sunt aceleasi peste tot, marcate 2007 (mai putin parbrizul, pe care l-am schimbat din cauza de piatra)

- vopseaua a fost verificata cu testeru' lu' peste si a reiesit ca e originala (nu stiu ce parametri la nivel de microni)

Singura explicatie pe care o pot da e ca a fost vreo problema la mecanica sau electronica usii.

Link către comentariu

ai luat masina de noua? daca nu, nu ai de und e sa ii stii istoricul, daca s-a umblat acolo sau nu. oricum, nu e normal sa stea asa, demonteaza si vezi despre ce e vorba.

Link către comentariu

Nu am luato de noua, are folie pe geamurile din spate, ma gandesc ca atunci cand a duso sa-i puna folia pe geamuri au stricat oamenii aia ceva la fetele de usi ?

Dupa cum am zis, fetele sunt f bine prinse de usa, nu se misca zdrangane, etc... ideea e ca pe acolo o sa intre praf, nici f inestetice nu sunt, am masina de 3 luni si dabia am observat eu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!