Jump to content

VW Golf 4

frostyy

Postare recomandată

Salutare. Sunt deja la al doilea golf 4, primul un benzinar 1.4 din 2001 pe care nu l-am mai prezentat. De curand am achizitionat un VW Golf 4 variant.

Detalii: anul 2006, 1.9 tdi pd axr 101cp, 250.000 km

Dotari: ABS, ESP, airbaguri, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, oglinda retrovizoare antiorbire, senzori de ploaie, spalator faruri, climatronic, scaune incalzite, suport pahar fata si spate, cotiera fata, computer de bord, pilot automat si cam atat mai important.

Masina o am de 2 saptamani, ca prioritate am: inscrisul in Ro. Am schimbat la ea furtun presiune egr, fulie alternator. 

Sunt multumit de ea, o trecere mare fata de precedentul golf, am rulat cu ea aproximativ 1000 km si sper ca mult mai multi fara probleme. poze in curand

Link către comentariu

Sa o stapanesti cu placere!Ai luat o masina cu multe dotari si cu un motor euro 4.Ar fi interesant,dupa ce ii faci cosmetica sa pui si niste poze.De curiozitate,cat te-a costat?

Link către comentariu

cateva poze facute azi....numa ca sunt cu telefonul

eo8w.jpgoquf.jpgj1j3.jpgl541.jpgruzr.jpgbqtz.jpg

Modificat de frostyy
Link către comentariu

2006?? :blink: ..nu stiam ca s-au mai fabricat pana atunci..

arata bine, imi place interiorul in 2 culori(e cam pretentios),imi place ca nu ai scrisuri pe haion :D ...ce nu imi place este suportul de la car kit si eu am avut dar l-am dat jos nu mi-a placut cum vine....

pe viitor merg niste jante dar cum ai spus inscrisul e prioritate.....bafta

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

pai au fost ultimele modele scoase, stiu ca si Inginerul (de pe forum) a prins una.

Link către comentariu

Ca linie,arata bine,interiorul arata foarte bine,Tapiteria e frumoasa dar e mai pretentioasa.Faptul ca nu mai are inscrisuri in spate poate sa fie de la o eventuala revopsire.Oi fi eu prea hodorog dar nu stiu de ce se bucura unii cand isi scot inscrisurile;isi inchipuie cumva ca va confunda cineva Golf-ul cu un Bugatti sau Maseratti?

Link către comentariu

Salut ! Felicitari pentru achizitie, sa ai mult noroc cu ea, si sa te poarte cat mai multi kilometri in siguranta si buna dispozitie ! Intr-adevar, anul fabricatiei cat si motorizarea si dotarile fac mult, si se vede. Si mie imi place aspectul mai clean al hayonului... Drumuri bune, si aveti grija unul de celalalt !

Link către comentariu

Eram curios cat mai costa un asemenea Golf.Daca se poate,desigur...

Link către comentariu

Multumesc de urari, la fel si voua. So far so good....tocmai m-am intors de la un drum bv-buc-bv...multumit per total de comportamentul masinii...

Astept data de 22 sa merg la RAR si sa termin cu inscrisul.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Cat mai multi km fara incidente. De curiozitate, cat e taxa? Imi place foarte mult interiorul, in special volanul.

Link către comentariu

volanul e normal, nu e imbracat in piele.....nu prea am inteles ce iti place la el.

taxa depinde de cat co2 iese cand fac  rar-ul...cred ca in jur de 600-700 euro

Link către comentariu

Cand am spus ca imi place, m-am referit ca arata bine, ca e intretinut cum trebuie.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi masina a primit o spalare + o ceruire manuala, curatare interior si asteapta cu nerabdare ziua de joi sa mergem impreuna la rar.

j3pl.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata. am numere de azi, dar sa stiti ca mai dureaza vreo 2 zile pana sa ma calmez. cei de la rar mi-au scos 143 co2, in cartea masinii era trecut 140 iar diferenta a dus la majorarea taxei cu 200 euro. asa ca toata inmatricularea ma adus la aproximativ 1000e, facand o gaura destul de serioasa in buget. 

De cateva zile am un por intr-un furtun racire apa, furtun pe care l-am comandat azi dar o sa-l montez dupa ce vin din concediu. Kilometrii s-au mai adunat cateva sute prin oras mai mult, sper sa nu mai apara probleme curand.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

M-am intors din concediu si am facut o partida de pescuit de 24 de ore dar inainte de asta masina a primit folie 5% pe spate si luneta...cu ocazia asta am rabatat bancheta pentru bagaj pe o parte iar in cealalta cateva ore de somn...doar am variant...nu-mi mai trebuie cort:)

Furtunul fisurat inca sta in portbagaj, o sa-l montez cand o sa fac si schimbul de ulei si filtre. Oricum de maine incep munca iar golful nu prea va mai circula asa de mult (masina de munca)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Un mic update: masina a primit un RCD200, am schimbat si furtunul de racire cu probleme + antigel si am incaltat-o de iarna cu 4 anvelope bf goodrich noi.

Sper curand sa mai pun si eu cateva poze

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!