Jump to content

Touran - pentru ca marimea conteaza :)

bungallooo

Postare recomandată

Ziua buna tuturor,

Cu o oarecare mica intarziere deschid acest topic in care sa prezint noua ( in ianuarie era ) achizitie.

Am facut pasul catre Touran din nevoia de o masina mai spatioasa fata de Golful meu. Intre timp s-au intamplat multe si era impusa alegerea. 

Masina este in momentul de fata o alegere "corecta". Nu este o masina care sa-ti trezeasca anumite trairi cand o conduci. Este o masina practica si comoda.

Are motorul sanatos de 1.9 tdi PD de 105 caluti cu o cutie manuala in 6 trepte.

Din punctul de vedere al dotarilor este un pas inapoi fata de vechea masina, dar acest lucru usor usor il voi echilibra. 

Pun cateva poze facuta in prima zi de la achizitie.

De la data pozelor masina a capat un set de jante Mugello. Le-am avut si pe Golf si mi-a placut cat de rezistente sunt si cum arata pe masina.

lpts.jpg

8m07.jpg

pmj6.jpg

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Masinile astea au un loc aparte in sufletu meu :) asta se datoreaza faptului ca m-a depasit una pe cand aveam passatu b5.5 de 131 de cai si nu am reusit nici cum sa ma tin la ea :)

Link către comentariu

Hehehe Benilika ... sincer nu cred ca avea motorizarea pe care o am eu.  

@ czsilviu Culoarea este cea care m-a convins sincer sa fiu cand am ales masina. Aceeasi culoare o aveam pe raposatul Golfache. 

Multumesc de urari. La fel.

Link către comentariu

O masina foarte rezistenta , spatioasa , avem una la servici care se apropie de 200.000km  si prin cate a trecut. Culoarea o prinde bine.

Link către comentariu

Daca aveai motorul de 2 litri, cred ca ar fi reusit sa-ti trezeasca anumite trairi cand o conduci ! 

Iar daca aveai si 170 de CP pe motorul de 2 litri, cred ca era foarte interesant... :D

Multi km cu ea sanatos la volan !

Link către comentariu
  • Administrator

Ce e drept 2.0TDI CR 170CP ar pe o astfel de masina cu dotarile esentiale este cam tot ce poti sa vrei cand ai familie de 2-3 copii ..

Ai 5 sau 7 locuri ?

Link către comentariu

Se poate rezolva si la asta cu un upgrade de turbina lipsa de putere daca e nevoie. Si ar iesi o super masina de familie :D

Link către comentariu

Motorul e ok pentru Romania..nu prea ai unde sa o alergi..de dus se duce la drum lung..asa in reprize..nu prea..in plus nu e masina de liniute..si consumu..vai mama mea:)) 6.2 5.9 in oras..seara 22.00..si vara aici ! asteptam poze cu interiorul

Link către comentariu

sal! Sa o stapanesti sanatos!  De curiozitate : 1. era tdi golful ( 1.9 tdi bxe in 5 trepte)?

2. dc da, cum se simte diferenta la BKC in 6 trepte? ( ai zis ca nu prea se "duce") teoretic treptele sunt mai scurte si ar trebui sa fie o senzatie de "deplasare mai facila" :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!