Jump to content

Golf V Reflex Silver Metallic


pr_cata

Postare recomandată

179 pe fata si 140 pe spate parca! Ma uit pe factura, dar gasesti si pe site-ul porsche de accesorii!

Link către comentariu

Tnx Dun, am avut un voucher de la ultima reparatie si era pacat sa nu-l pun in valoare!

Link către comentariu

Tot ma uitam de arcuri si am dat de licitatia asta din uk. Pretul este bunicel, sa vedem daca mai sare, fiind licitatie.

post-21441-14341095018317_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Mda...ghinion, am gasit masina lovita in parcare la Kaufland si se pare ca nu rezolv nimic cu imaginile video, care sunt de o calitate foarte proasta!

Vopseaua nu este sarita, as putea incerca un PDR?

Va rog o recomandare de PDR in Bucuresti! Multumesc!post-21441-14409269688949_thumb.jpgpost-21441-14409269778146_thumb.jpg

Link către comentariu

Se pare ca am noroc, politia s-a miscat exemplar! L-au gasitin trafic si il aduc la sectie! Este un vectra vechi, sper sa aiba asigurare!!

Link către comentariu

Daca te uiti in urma a mai fost lovita tot in acelasi loc si la PBN au reparat-o. In final am facut amiabila, are la City Insurance, nu stiu cum sunt!

Link către comentariu

Si daca nu il gasea politia si plateai din buzunarul tau mai faceai amiabila ?

Link către comentariu

Sa zicem ca m-ar fi chemat prin statie, chiar mi-am auzit nr de la masina, dar nu parcasem nici eu prea ok, astfel ca nu stiu daca am fost chemat prin statie ca a cerut el sau din cauza parcarii! Oricum trebuia sa-mi lase ceva in parbriz, dar nu a facut-o. La politie a tinut de mine daca ramane fara permis sau nu, fiind sofer profesionist pe tir, nu am vrut sa-l stiu fara permis pentru o tabla stramba! Trebuie sa mai lasam si de la noi!

Link către comentariu

Eu sunt om cu cei care sunt si ei oameni, care arata intelegere si cu care se poate discuta. Cand nici macar un minim de gest nu a facut, pentru ca totusi ti-a indoit tabla nefiind ceva minor nu as vedea clementa. Parca vopsisei masina si tot pe acolo ai avut ceva de inlocuit. Oricum ti-a cauzat un discomfort.

Asa ajunge sa creada ca data viitoare chiar are noroc. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Stiu, asa este, asta aveam si eu de gand, mai ales ca am facut de ieri pana azi 10 drumuri la neseriosii de la Kaufland si Politie, insa pe moment asa am zis ca e mai bine, sa las de la mine. Omul era de etnie, a fost foarte urat din partea lui ca a plecat, la politie a venit cu nevasta gravida, am zis ca oricat a gresit, nu vreau sa stiu ca din cauza mea ramane fara munca o luna fiind sofer pe tir! Asta e, la cum a inceput si cum s-a terminat, eu ma declar multumit. Firma de paza de la Kaufland a fost de cea mai joasa speta, ma refer la seful lor si am tras mult ca sa obtin un amarat de nr de inmatriculare... Politia, de nota 10, mai ales cei de la circulatie!

Si da, acum cateva luni in parcare am gasit-o lovita in acelasi loc, aceleasi repere dar cine a lovit a anutat!

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Ieri am dus masina la service, azi am luat-o! Foarte multumit de rezultat, service-ul la care am fost are decontare directa cu City Insurance si mi s-au parut foarte ok, se afla pe bvd. Timisoara, cine este interesat sa-mi dea PM.

post-21441-14435448155959_thumb.jpg

post-21441-14435448251294_thumb.jpg

Nu s-a schimbat bara, doar s-a revopsit, la fel si aripa. M-am ales si cu un far nou OEM care nu a fost montat, tinand cont ca in actualele am lupe.

Link către comentariu

Va-ți făcut de cap.Nu s-a luat nimeni de voi?

Scuze pentru eroarea de ortografie :-(

Link către comentariu

Nu am avut probleme, le-am spalat la spalatoria din parcare, cea din colt si apoi ne-am facut de lucru! ;)

Modificat de pr_cata
Link către comentariu

Daca le-am baga la vanzare cred ca s-ar bate clientii pe ele la cat de bine arata Golf-urile noastre, mai ales cu marketing-ul gratuit de acum cu poluarea, isi vor dori si mai mult oamenii marca asta. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!