Jump to content

Golf 4 SR

Cod90

Postare recomandată

Salut, vreau sa va prezint "furia" mea pe care o detin de 1 an din care 5 luni a stat pe dreapta :). 

"Furia" e un mk4 1.6 SR din 1998 cu 189k/km la bord in crestere, nu are ea prea multe dotari dar sunt multumit  momentan cu ce are, si are cam asa: Geamuri electrice fata/spate, Scaune reglabile pe inaltime, oglinzi electrice, volan reglabil adancime si inaltime, ABS,ESP, Cotiera fata/spate, Suport pahare fata/spate.

Pe viitor vreau s.o fac frumoasa daca nu se iveste altceva..

Si cam asta am in minte momentan:

-Bara 32 look fata

-Bara clean spate

-Faruri 32 look

-Stopuri pe led hella

-Suspensie reglabila

-Sa dau jos stergatorul spate

-Interior piele

post-110334-0-27460900-1375192366_thumb.

post-110334-0-92534600-1375192367_thumb.

post-110334-0-18548100-1375192369_thumb.

Modificat de Cod90
Link către comentariu

Si vrei s-o si vinzi, sau ce-i cu link-ul de la "S" ?  :huh:

Link către comentariu

Sa pus automat, nu lam pus eu... in principiu daca o dau pana pe 15 august da, daca nu o tin in parcare dinou  si o fac cum am spus mai sus cand revin din germania :) ... heh sper la un mk5 :D

Link către comentariu

Sa pus automat, nu lam pus eu... in principiu daca o dau pana pe 15 august da, daca nu o tin in parcare dinou  si o fac cum am spus mai sus cand revin din germania :) ... heh sper la un mk5 :D

De curiozitate ce bani ai cere pe ea asa cum e....lipsa A/C e un mare minus!

Link către comentariu

Nu vreau sa fac topic de vanzare aici, sunt multumit de ea asa cum ii... Si daca avea A/C tot cu geamurile deschise mergeam :))

Link către comentariu

Si daca avea A/C tot cu geamurile deschise mergeam :))

:lol:  ce sa zici si tu acuma....

Link către comentariu

Nu e chiar asa de rau fara A/C tinand cont ca nu e neagra, si nu prea am fost cu ea la drum lung ca sa ma plang de lipsul asta :D

Modificat de Cod90
Link către comentariu

arata foarte bine pe rosu. dar sincer mi se par cam putini km dat fiind ca e din 98'. ai avut bafta de asta. ce bani ai dat pe ea? si ce motorizare e asta? ca nu prea am intalnit-o (eu personal).

Link către comentariu

Decat bara R32 pe 1.6 mai bine un kit de AC de la dezmembrari. Nu e atat de scump si merita mai mult

Link către comentariu

@Rudi.. Masina am luato de la un prieten de familie si pe atunci avea doar 185k/km la bord... Merge foarte bine adica chiar trage bine pentru 1.6 SR 8v nu 16v, am citit pe forumuri si SR inseamna Sport :)

@mad... Am sa ma gandesc si la un kit de AC :)

Link către comentariu

probabil ala de 115 cai sau ceva. un consum?

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

SR - sport, hai sa fim seriosi :))

Sa o stapanesti santos! 
E bun sfatul colegilor cu kit AC, la 35 grade in oras in coloana, nici lipsa parbrizului nu te-ar ajuta..

Link către comentariu

1.6 16v are 105cp si 1.6 sr 101cp dar merge mult mai bine 16v am avut ambele motoare.

Link către comentariu

Ii de 101cp consum de 8.5/9l in oras  mers frumos :) 

Am un prieten ce are 1.6 16v din 2002 si pleca mai greu ca a mea... pana si un golf 3 1.9 tdi ala de 110cai pleca mai repede acuma na poate o avea motorul ala ceva :-??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!