Jump to content

Golf GT - Bisisica

Chucky_Catalin

Postare recomandată

stiu ca va costa, sunt pregatit psihic, insa cum a zis si the_ego, farurile si am terminat la exterior. Vad eu, le iau sh, dezmembrari/ pe bucati. Virusul a intrat. Cam care ar fi una alta, la care te referi? :)

Link către comentariu
  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Chucky_Catalin

111

• cogdao

31

• F l o r i n

11

• vali_devill

9

Fusta spate mai deosebita, buza fata, stopuri led, eleron, antena shark, alt interior...si lista poate continua :D

Link către comentariu

Intr-adevar, pot fi foarte multe daca stai sa te gandesti :) Insa momentan, din lista ta, imi surad: stopurile led si eleronul, insa nu-s high prio :) Multe modificari, putini bani, deci trebuie sa prioritizam :)

Le luam pas cu pas.

Am admirat live ieri modificarile tale la interior, deosebit! :)

Link către comentariu

Merci! Fiecare stie ce vrea sa faca cu masina lui...eu as pune grilele de rline la proiectoare, insa pe negru e inutil, lipseste contrastul.

Merci! Fiecare stie ce vrea sa faca cu masina lui...eu as pune grilele de rline la proiectoare, insa pe negru e inutil, lipseste contrastul.

Link către comentariu

Poate daca le vopsesti alta culoare, atunci da, ai contrast :)

Stiu ca ai scris detaliat pe topicul tau insa nu mai tin minte exact, cat te-a dus toata distractia cu farurile xenon?, ca ma bate si me mine gandul. 

In alta ordine de idei acum am si eu sticker vwforum:

post-19908-0-53441300-1390212487_thumb.j

Link către comentariu

Pai farurile au fost vreo 280 euro, parca, si xenon-ul l-am luat de la Alex Jaf, vreo 200 ron...nu mai stiu.

Link către comentariu

Si recomanzi AF? (sunt depo parca, nu?) Se vede bine, pe ploaie cu asfalt negru, cum se vede?

Si eu am avut ceva asemanator pe bora, cand era uscat era super cu 6000K, cand era umezeala jos...prapad.

Link către comentariu

Nu am observat vreo diferenta suparatoare fata de ce ar trebui sa fie. Eu sunt multumit!

Link către comentariu

Revin cu Noutati:

-Footwell cu leduri (fata + spate) Am descoperit ca pe fata aveam deja, insa erau dezactivate, asa ca raman doar pentru spate.

-Buton AUX In OEM langa schimbator, ca doar mi-am luat RCD510 si e pacat  :) Rezolvat in seara asta. Multumesc Florin

-Buton SET, ca ar ramane un buton gol si nu da bine, sper sa-si scoata banii moftul asta. La fel, rezolvat, MS florin. e ceva de desfacut pentru el.

-Comenzi pe volan (din cate am inteles se pot monta pe volanul meu cu calc de coloana schimbata) daca nu voi apela la Jaf pt un volan nou. Comenzile le vad ft utile ca acum cu RCD510, mai tot timpul schimb melodii. - Am cumparat un volan cu comenzi de la un baiat care si-a facut retrofit la volan de G6. Volanul meu nu permitea montarea comenzilor. As vrea sa-l trimit la schimbat pielea la colegul adi_desper din Arad. sa-l fac cu piele perforata pe laterale(am pus o poza cum as vrea sa arate)

- sa lipesc numerele cu bada dublu adeziva; Am schimbat doar suportii sa fie ca un tampon in caz de mici tamponari prin parcare

schimbat stopul pt reverse (se abureste la ploaie), ft posibil sa aiba vreo crapatura; La recomandarile lui Vali_Devil, am desfacut stopul, curatat, aranjat si e ca noi.

- sa incerc sa indrept fusta spate(cu un incalzitor mai puternic?), banuiesc ca a fost agatata de o bordura ceva Done

- sa achizitionez o tavita cauciuc pentru portbagajDone, deja si-a scos banii dupa 2 drumuri pe la bunica

Rns sau Rcd 510 inca nu m-am hotarat, poate ma ajutati cu niste pareri; Am luat RCD510, super multumit pana acum  :) I-am pus si folie de protectie.

- Sa schimb mai tot ce se poate cu LEDuri autoMaine seara am programare la Jaf  :) S-a rezolvat, toata masina e LEDuminata :), thanks Alex

- Faruri GTI look OEM sau cu bi-xenon, inca nu m-am hotarat; - Mai dureaza asta, insa 99% voi pune bixenon OEM - colegul Alex Jaf mi-a rasturnat ideile mele, asa ca astept sa vad cum lumineaza farurile lui custom, sa vad daca voi pune lupe bixenon pe farurile originale + vopsit in negru ca va da bine cu grila deja negru lucios.

Cateva poze:

post-19908-0-44147100-1390521570_thumb.j

post-19908-0-07284400-1390521589_thumb.j

post-19908-0-86269100-1390521595_thumb.j

post-19908-0-27396900-1390521602_thumb.j

Link către comentariu

@Bogdan - Cum sa termin? :)) Stii si tu ca mereu e cate ceva de facut, ceva de imbunatatit.

Vor mai urma:

-door warning lights;

-limini picioare-spate;

-de ce nu si pedale GTI si retrofit la climatronic golf 6 si cam termin cu interiorul;

-puddle lights  - aseara am vazut live la un coleg pr_cata cum si-a facut la masina lui;

-montat lupe bixenon - tot la el am vazut si lumineaza super;

@robi - am atasat o poza sa-ti dai seama exact cum vine.

Acum astept curierul sa vina sa-mi ia volanul, marti ar trebui sa-l am inapoi. Diseara imi mai iau cablajul din volan necesar montarii. Tot pana marti tre sa gasesc si un calculator coloana compatibil.

Idei, sfaturi de unde sa iau rapid si ieftin? :)

post-19908-0-22170100-1390556051_thumb.j

Link către comentariu

l-am luat la un pret bun (200lei), de la cineva care si-a facut retrofit la volan de G6. Acum il voi reimbraca in piele

Link către comentariu

Ice Ice Baby...

Pana maine ajunge zapada pan' la geamuri.

Azi a venit si calc coloana (CH-ul, in caz ca pe viitor voi vrea sa fac retrofit la volan de G6).

Ramane ca marti sa vina volanul de la Arad si sa-l monez :)

post-19908-0-07518500-1390663185_thumb.j

Link către comentariu

da, daca avem microbul in sange, lista retrofit-urilor nu se va incheia niciodata :icon_thumleft:

Link către comentariu

Domnu Florin, mare dreptate ai.

Maine seara sunteti la datorie? Ca soseste volanul si as vrea sa il montam :)

Link către comentariu

Se stie, pe baricade.

Astept telefonul dvs.

zi placuta, spor la lopata   :winter:

Link către comentariu

Diseara sunt prezent Florin.

A sosit si volanul, si ca prima impresie arata super. Calitatea lucrarii este maxima :)

P.S. Azi am scapat de dat la lopata, momentan.

post-19908-0-03084100-1390911773_thumb.j

Modificat de Chucky_Catalin
Link către comentariu

Am, insa este pe volanul original care in momenul de fata e pe masina. Voi face diseara transferul.

Asta e alt volan (pe al meu nu se puteau monta comenzi), care avea pielea destul de tocita, asa ca am decis sa-l montez direct cu piele noua.

Diseara dupa montaj voi pune mai multe poze.

Link către comentariu

Sa tot butonez, ca am cu ce :).

Volanul arata superb, se simte super bine in mana, toate butoanele functioneaza perfect, ce mai, a iesit ca la carte :)

I-a dat un pic bataie de cap tempomatul dupa instalarea calc de coloana nou (CH), insa Florin, ca de obicei i-a dat de cap: 

post-19908-0-12035700-1390942218_thumb.j

post-19908-0-62099700-1390942283_thumb.j

post-19908-0-35131000-1390942289_thumb.j

post-19908-0-54647800-1390942293_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!