Jump to content

Golf GT - Bisisica

Chucky_Catalin

Postare recomandată

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Chucky_Catalin

111

• cogdao

31

• F l o r i n

11

• vali_devill

9

Masina se vede ca a fost foarte bine intretinuta. Mai ales ca este o culoarea dificila.

Ornamentul de la evacuare mi se pare in plus.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu
Chucky_Catalin

Imi propun s-o intretin cel putin la fel de bine ca pana acum. Cu ornamentul nu am nimic momentan. Ramane pe pozitie :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Chucky_Catalin

Am aflat ce genera acele mici smuncituri: o bobina defecta. Am inlocuit-o, acum masina merge super smooth. Super multumit si de consum: in weekend bucuresti resita, 500km, consum 6.3, pe retur 6.6

Link către comentariu
Chucky_Catalin

Am verificat in mers...missfire cil 2. Panica :) am inlocuit bobina cil 3 cu 2, apoi missfire s-a mutat pe 3. Bobina defecta. Am luat una noua beru, am inlocuit si merge perfect :)

Link către comentariu

felicitari pentru masina.

poti sa imi spui cat ai dat pe ea ? : ) poti sa imi trimisi pm daca nu vrei public.

Link către comentariu
Chucky_Catalin

Salut,

NU vad de ce nu pot spune aici, ii poate ghida pe cei ce se orienteaza catre o astfel de masina, sau vor sa vanda una: 7500E

Link către comentariu

Salut...lucrezi cumva pe langa Romexpo? am impresia ca ti-am vazut masina...mi-a sarit in ochi numarul...:D

Link către comentariu

Salut, Dap, pe Bd Expozitiei mai exact, in capatul dinspre metrou :)

Sper ca nu am facut vreo mitocanie in trafic :)

Link către comentariu

noup...nu ai facut nimic...era parcata masina...undeva prin zona pe unde o  vedeam si pe a lui Kirkus :)

Link către comentariu

Tot acolo lucra si kirkus,aka george popescu...a avut un mkv gti.

Brgds

Link către comentariu

Eu's la Gameloft, nu cred ca il stiu pe george. In momentul de fata in parcarea interioara sunt 2 golf GTI ed30 si astazi am vazut un golft GT alb pe o straduta laturalnica firmei.

Link către comentariu

Lucrezi sau locuiesti in zona?

As vrea sa ne vedem la o tigara ceva :)

Bafta.

Link către comentariu

si eu lucrez la piata presei in cladirile alea de sticla, am putea sa facem o "spontana"  :lol:

Link către comentariu
  • 4 months later...

N-am mai scris de ceva timp aici.

Ieri la intrunirea VW forum, am reusit in sfarsit sa asociez unele Id-uri cu persoane/chipuri reale :)

Eram ferm convins ca dupa ce voi vedea unele modificari la alte G5 imi voi propune si eu sa le fac, asa ca updatez lista cu noi modificari, pe langa cele vechi de mai jos:

-Footwell cu leduri (fata + spate)

-Buton AUX In OEM langa schimbator, ca doar mi-am luat RCD510 si e pacat :)

-Buton SET, ca ar ramane un buton gol si nu da bine, sper sa-si scoata banii moftul asta.

-Comenzi pe volan (din cate am inteles se pot monta pe volanul meu cu calc de coloana schimbata) daca nu voi apela la Jaf pt un volan nou. Comenzile le vad ft utile ca acum cu RCD510, mai tot timpul schimb melodii.

- sa lipesc numerele cu bada dublu adeziva; Am schimbat doar suportii sa fie ca un tampon in caz de mici tamponari prin parcare

- schimbat stopul pt reverse (se abureste la ploaie), ft posibil sa aiba vreo crapatura; La recomandarile lui Vali_Devil, am desfacut stopul, curatat, aranjat si e ca noi.

- sa incerc sa indrept fusta spate(cu un incalzitor mai puternic?), banuiesc ca a fost agatata de o bordura ceva Done

- sa achizitionez o tavita cauciuc pentru portbagaj; Done, deja si-a scos banii dupa 2 drumuri pe la bunica

- Rns sau Rcd 510 inca nu m-am hotarat, poate ma ajutati cu niste pareri; Am luat RCD510, super multumit pana acum :)

- Sa schimb mai tot ce se poate cu LEDuri auto; Maine seara am programare la Jaf :)

- Faruri GTI look OEM sau cu bi-xenon, inca nu m-am hotarat; - Mai dureaza asta, insa 99% voi pune bixenon OEM

- voi incerca sa pastrez totul cat mai OEM, fara tiganii.

Si momentan 2 poze de la intalnirea de ieri:

post-19908-0-58823700-1390148908_thumb.j

post-19908-0-12379000-1390148916_thumb.j

Link către comentariu

Arata foarte bine live  :icon_thumleft: .

Grilele glossy si fusta spate o scot in evidenta.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ms, ms. De abia astept farurile, care vor modifica si mai mult aspectul frontal :)

Cumva pe drum, prin pipera erai in fata mea, in coloana?

Link către comentariu

Da, eu eram.

Farurile bi-xenon si la exterior e terminata.

Mi-ai dat de gandit cu emblema neagra in combinatie cu albastru grafit.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Bi-xenon OEM costa ceva. Cred ca ai mai putea sa-I mai adaugi una alta, daca ai fi infectat cu virusul ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!