Jump to content

Polita portbagaj GOLF1


alex_87
 Share

Postare recomandată

Ma poate ajuta un coleg care care are polita originala sa-mi explice cum vine prinsa polita in partea din spate (partea dinspre bancheta) ,eventual daca nu cer prea mult si o poza!

 

Am vazut ca polita are o bucata de material mai lunga cu niste gauri ,si am inteles ca ar trece pe acolo un fier (ce fier si cum nu stiu,nu-l am :tuktuk: ) si care nu stiu nici unde vine prins!

 

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

un pic mai complicat de explicat aici, pe langa acea platbanda cu 6 gauri mai sunt si 2 sau 3 elastice sunt prinse in cele 3 nituri care se vad pe partea superioara a polieti si care tin polita sa nu loveasca de bancheta cand e rabatata, bucata de material mai lunga trebuie prinsa impreuna cu platbanda si cele 2/3 elastic separtea superioara spate a banchetei, vei vedea ca si bancheta in partea spate superioara are cele 6 gauri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:dry:  pai si eu initial am crezut ca se prinde niste bumbi de plastic,si m-am uitat dupa gauri in bancheta,dar nu are nici una probabil ca v-a trebuii sa dau niste gauri dar unde? elasticele ce forma au,cum vin prinse? poti sa ma ajuti cu o poza daca cumva ai asa ceva .platbanda aia e o simpla platbanda?cu se prinde de bancheta cu bumbi?

 

Multumesc Alex!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

chiar aseara am montat una, daca pot am sa fac si niste poze sa vezi exact despre ce e vorba, mai greau de explicat in scris, se prinde cu suruburi. nu cu bumbi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am incercat aseara sa gasesc in bancheta gaurile de prindere dar nu exista...are un carton acolo in care nu cred ca am cum sa bag suruburile!

 

Exista alta alternativa sa prind polita asta,sau vreo sugestie ce ar trebuii sa fac....

 

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!