Jump to content

Carabusul fugaret..

ph.mona

Postare recomandată

Buna ziua la toata lumea .

Sunt noua pe acest forum, sunt din Ploiesti, si pot sa ma mandresc si eu cu un VW Lupo 1,4l, 44kw, 60HP, de culoare negru, din 2003.

Acesta este..."Carabusul " meu, care m-a uimit cat de zvelt si rapid este, cat si economic, mai ales ca l-am luat pentru nevoile zilnice, eu locuind mai la perifia orasului. Este adus recent in tara, si acum ma documentez intens despre noua achizitie. Sper sa fiu si eu ajutata de catre cei cu experienta, si nu numai, de pe acest forum, si sa gasesc informatii constructive.

Va doresc drum bun, si fara incidente in trafic.

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi! Sa-l stapanesti sanatoasa si fara prea mari batai de cap :P. Urca ceva poze " carabusul" sa-l  vedem si noi. Multi km fara incidente.

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi! Sa-l stapanesti sanatoasa si fara prea mari batai de cap :P. Urca ceva poze " carabusul" sa-l  vedem si noi. Multi km fara incidente.

Acum sunt plecata in concediu prin frumoasa noasta Bucovina, dar cand revin, urc ceva poze cu "Carabusul fugaret!"....

Link către comentariu

Pai ce sa-ti zic? Te asteptam cu poze si drumuri bune! :P

Link către comentariu

...Revin cu o intrebare. Stie cineva unde exista magazine sa gasesc piese noi,sau SH, pentru VW ...prin Ploiesti ?(Exceptie reprezentanta de la Podul Inalt...)

Link către comentariu

Dacă nu te mulțumește ce e pe acolo, Bucureștiul nu e departe deloc. Eu ajung la Ploiești chiar repejor :) E valabilă și reciproca.

Link către comentariu

Acu mai multi ani am facut doua tranzactii cu un om foarte bine-voitor de la un centru dezmembrari din boldesti-scaieni.

Poti incerca acolo.

Link către comentariu

Mona incearca pe 23 august(nu la Eka trust ca e belea cu banetul la piese) sau exista varianta de la Castor(microbuze) la Cristi Banu.Eu numai de la el imi iau piese si sunt super multumit de pret. Donz pe cine sti tu la Boldesti acum s-a mutat in Tantareni si se numea Dancore, dar are si el niste preturi la piese de mai bine te duci la CardinalMorors :))

Link către comentariu

Am venit din concediu si acum sunt " in lucru " cu inmatricularea cu numere de Prahova. Nu cred ca am voie sa urc aici poze cu Carabusul meu !

Daca gasesc buna vointa si am voie, o sa urc ceva poze dupa ce pun numere. Acum am nr. rosii de Mures.... Azi am fost la R.A.R., si am trecut cu brio toate testele... 

Link către comentariu

Ba numa poze sa pui,ca de aia este topic la masina ta!

Brgds

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!