Jump to content

Element fata usa

AlexStan
 Share

Postare recomandată

Buna seara! Imi cer scuze pentru crearea unui nou topic ! Se poate schimba doar elemental incercuit din poza? (Din cauza cotului s-a format o umflatura) Din cate am vazut fata de usa include si acest element.Va multumesc!

post-60159-0-89675800-1374426429_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu, e cu totul, eventual se da fata de usa jos, se dezlipeste partea de sus si se lipeste la loc !

Link către comentariu

Salut. Asa am patit si eu la fost masina(octavia 2), dar la mine era o scobitura. Am fost nevoi sa cumpar alta fata de usa deoarece partea aceea de sus este prinsa in nituri de plastic.

Link către comentariu

Partea de sus.... e chiar fata de usa.... partea de la mijloc, e prinsa de fata de usa - restul ei - prin lipire.

deci, nu ai alta varianta decat inlocuirea fetei de usa.

Link către comentariu

Se pare că asta e o problema destul de des întâlnită la B6. Și la mine e la fel. Acum umflătura s-a crăpat...

Nu se poate repara sau cârpi (frumos) cumva?

Link către comentariu

carpit.... frumos.... nu exista .... :D

nu ai ce sa le faci, poate doar sa le imbraci pe toate in piele - in partile superioare, ca sa nu se vada diferenta

Eu nu tin niciodata cotul acolo, tocmai din cauza asta.

Link către comentariu

....plus ca este mult prea sus.....pentru unii.

Link către comentariu

pentru mine e ok.... pentru fata de usa.... nu - asa ca ma sacrific eu, ca sa nu o vad ca face gogoasa acolo...

Link către comentariu

Ce tare... am si eu umflatura aia acolo si chiar ma intrebam de la ce-o fi... :blink:

e prezenta acolo de cand am luat masina

Link către comentariu

Am gasit la dezmembrari partea respectiva insa se monteaza greu. Se  dezlipeste cea veche si se lipeste la cald cea noua. Costul acestei operatiuni este de 90 lei. Cel mai bine e sa inlocuiesti toata fata de usa.

Modificat de AlexStan
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!