Jump to content

martor centura siguranta Leon

Cristi_fx
 Share

Postare recomandată

Salut

O prima problema aparuta astazi

dupa cum stiti la leon daca nu iti pui centura dupa o anumita viteza incepe sa "tipe". Acest lucru este valabil pt ambele locuri din fata. Astazi s-a intamplat un lucru ciudat. Desi nu era nimeni in dreapta indicaturul de pe bord nu se stingea deci eu aveam centura pusa..... :D ........si "tipa"

bineinteles daca trageam centura din dreapta si o cuplam.......martorul de pe bord se stingea

am tras pe dreapta...m-am dat jos, m-am uract in dreapta, mi-am pus centura, am dat-o jos si m-am urcat din nou la volan.

Surpriza..........problema s-a rezolvat. ......martorul de pe bord s-a stins si am putut pleca "in liniste".

A mai patiti cineva asa cea?

Aveti idee ce s-a putut intampla?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-a zapacit senzorul de "prezenta" de la scaunul din dreapta.

Link către comentariu

asa repede

are 3 saptamani masina...... :D

sa fi fost de la frig?

Link către comentariu

sa fi fost de la frig?

Cred ca da. Si daca mai face, nu-i nevoie sa-ti pui centura, e suficient sa te asezi pe scaun.

Link către comentariu

Sa inteleg ca va trebui sa port centura :offtopic: ?Sau..... voi alege varianta ajutatoare,cea prin spatele scaunului. ;)

Modificat de ibizafan
Link către comentariu

Eu incerc sa ma obisnuiesc cu ea...nu ma deranjeaza

Mai stiu ca poti sa scoti acel martor sau acel sunet daca doresti

Link către comentariu

La mine de cand am luat masina, nu tipa deloc centura si nu se aprinde nici un martor luminos!

Link către comentariu

mi-a zis cineva ca daca nu-ti pui centura, adica o lasi sa tipe pana se opreste singura, zapacesti calculatorul. de atunci prefer sa pun centura tot timpul, chiar daca fac drumuri scurte.

poate ai mers fara centura si s-a suparat?

Link către comentariu

bebevw - la tine ceva nu e ok ... sigur

linx - mi se pare o tampenie, computerul nu e femeie sa o zapacesti :D e totusi o masina.

Link către comentariu

Dupa cum v-am zis la leonu meu nu tipa nimic si nu se aprinde nici un martor luminos din cauza centurii.

Cand a zis Jackal ca nu e ok, m-am cam speriat umpic.

Am fost azi la metrotehnica, le-am zis baietilor despre ce este vorba---- mi-au zis ca daca pun laptopu , apar doua functii pt centura-- activ si inactiv

La mine este inactiv , cica-i ok asa.

Multa bafta!

Link către comentariu

Leonul iese din fabrica cu avertizare la centura de siguranta. de-aia a si primit vreo 2 puncte in plus la euroncap. insa e foarte usor sa scapi de tiuit daca te streseaza. eu am vorbit cu oamenii de la PBA si le-am zis ca vreau 2 lucruri: sa mi se deschida toate 5 usile la prima apasare a telecomenzii si sa nu am tiuit la centuri. au pus vag-ul pe masina ...(pe care oricum il pun, computerul de bord fiind semi blocat de fabrica inainte ca masina sa fie pusa pe transport, iar functii ca radioul ..de ex...nu functioneaza)...si s-a rezolvat.

am mai discutat despre varianta centurii prin spatele scaunului. e de prost gust.

iar in ceea ce te priveste, Cristi_fx, eu am patit cu un A3 ceva de genul ce ai patit tu, dar aveam pe scaunul din dreapta o agenda. imaginati-va ca nu puteam sa las asa lucrurile si i-am pus centura...sa nu pateasca ceva.:beerchug:

Link către comentariu

deja se intampla cam des..... :D

dupa ce sta cineva pe scaunul din dreapta si sta masina peste nopate aproape in fiecare dimineatza martorul ramane aprins si trebuie sa apas serios cu mana in scaun ca sa dispara

Link către comentariu

• 3 months later...

da am observat si eu aseara ceva asemanator!aveam un rucsac pe scaunul dreapta si m-am gandit ca vrea sa-l protejez :) dar dupa cateva secunde s-a oprit! ciudata situatie!

sper sa treaca de la sine daca nu o sa vb la service!

Link către comentariu

Eu am scapat de stres,gata s-a ocupat voinea de problema. :banghead:

Link către comentariu

vad ca la mine a facut doar odata !inca e liniste!daca mai face...o aranjez si eu! sper sa taca!:blink:

Link către comentariu

• 2 years later...

Em am pus laptopul pe scaunul din dreapta. SI am plecat. cu centura pusa. Si surpriza. Nu se stingea ala si tot piuia. Am pus si luat contactul de cateva ori, am pus si scos centura repetat. M-am ridicat de pe scaun cu centura pusa sa vedem. Credeam ca e de la mine. Apoi m-am prins . Detecta laptopul si vedea ca nu are centura. Si d-aia. Si in mers, daca pui mana pe scaunul din dreapta, si apesi un pic mai tare, detecteaza. Am fost la colegii mei si in 5 minute am scos orice avertizare. Oricum merg cu centura, dar, cand sint intr-o camasa nu vreau sa o folosesc pentru ca ma sifonez. :)) Si cine zice ca zapacesti calculatorul daca mergi cu piuitul ala repetat , mananca bullshit. Nu exista asa ceva. Masina nu are toane. Nu o stresezi daca aude piuitul ala constant.

Ah, si o faza tare, la un A4 de america, generatia anterioara, are o chestie foarte tare. Senzorul de pasager din dreapta , are grad de masurare a greutatii. Si anume. Daca nu e nimeni pe scaunul din dr, automat, dezactiveaza airbagul de la pasager. Si daca e cineva, in functie de greutatea lui, iti spune ce fel de om e: child, light adult , si alte chestii d-astea. In functie de greutate. Oricum , e tare faza cu airbagul Off , daca nu e nimeni in dreapta. Nu mai schimbi bordul degeaba in caz de accident.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!