Jump to content

Diagrama conexiuni turbocompresor

cidul
 Share

Postare recomandată

salut,

sunt in plin proces de swap al unui 1.9 AHU pe o caroserie de mk1; in momentul cand am ajuns la conectarile furtunaselor de vacuum si presiuni am ajuns la o dilema si anume: pe turbina sunt 2 "tatze": una la wastegate care se conecteaza la valva n75 - ok, si una pe corpul de admisie al compresorului - ce rol are aceasta, unde si cum se conecteaza, ce se intampla daca se pune "blind" acolo?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vezi aici.

Iti trebuie o valva mecanica, care atunci cand presiunea creste peste o anumita limita pe admisie (18-20 psi), deschide wastegate-ul. E un fel de senzor mecanic care nu lasa presiunea sa creasca mai mult decat trebuie.

Modificat de vs91mrc
Link către comentariu

k, dar eu am ramas in control electronic; ceea ce am citit acolo (eram deja trecut o data prin acea pagina, ms oricum), se refera la un motor controlat mecanic

Link către comentariu

Pai si presiunea pt wategate nu tot din admisie o iei?

Link către comentariu

pai se face doar conexiunea intre wastegate si admisie? si atunci de la n75 unde se duce pe wastegate ac acesta nu are decat o intrare?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!