Jump to content

Consum 1.9 TD sau TDI pana in 2000

rtanase
 Share

Postare recomandată

Salut baieti , 

Va rog sa ma ajutati cu o informatie . Ce consum are un motor 1.9 TDI sau 1.9 TD la 3000 rpm  , mers constant . 

Singura informatie pe care o am este ca un golf 4 1.9 TDI (ALH)  90 cp cu 5 persoane in el si bagaje full , pe autostrada la 130 kph are 3000 rpm si consum formidabil  de 4.7 .

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1.9 TD din semnatura consuma cam 5.5-6  la 120km/h - 3000ture , iar tdi are in jur de 5 consum la 130-135km/h - 3000 ture .

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

Basme de adormit copii, 4,7 la 130 km/h incarcat la maxim e de domeniul visului, cred ca era la vale. Al meu golf de 131 cp cu 2 persoane are 2200 rpm la 130 si nu scade sub 5 la viteza aia si imi spuneti mie de 4,7... sa fim seriosi. Ori vorbim de un consum mediu, pe care l-a scos la drumul ala pe care a atins si 130, dar instant la 130 nu e sub 5 orice i-ai face.

Link către comentariu

nus basme si tu ai 6 tr nu 5

Link către comentariu

+ inca 41cp fata de alh care are 90

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

Asa de relative sunt calculele astea...aceeiasi masina poate inregistra consumuri instant foarte variate la aceeiasi viteza si turatie...Pt ca depinde de atatia factori: viteza si directia vantului, temperatura exterioara, inclinatia drumului, etc., etc. Pe acelasi drum pe care respectivul inregistreaza consum de 4.7%, la intoarcere pe celalat sens de mers e posibil sa inregistreze peste 5% la fix aceeiasi viteza de deplasare...

Link către comentariu

Skoda mea de 101cp,motor AXR,consuma 5,9l la 130 km/h.

Link către comentariu

oricum un lucru ii clar...nu consuma sub 5l la turatia de 3000,orice varianta de motorizare o fi el

si mai ales daca mai vorbim si de mai multe persoane in masina...si etc

dar dupa cum s-a mai spus,depinde si de anumiti factori...pot fi si jantele mai mari si gumele mai grele si etc etc care in final rezulta un 0.1-0.2 in plus...dar sub 5 SIGUR nu

Link către comentariu

Salut baieti , 

Va rog sa ma ajutati cu o informatie . Ce consum are un motor 1.9 TDI sau 1.9 TD la 3000 rpm  , mers constant . 

Singura informatie pe care o am este ca un golf 4 1.9 TDI (ALH)  90 cp cu 5 persoane in el si bagaje full , pe autostrada la 130 kph are 3000 rpm si consum formidabil  de 4.7 .

Multumesc

pe care autostrada?in ce sens?

ca mie spre Pitesti imi iaun consum,spre Bucuresti altu.

mereu.

intr o  parte e mai vale si in alta mai deal;)

foarteee nerelevante calculele astea...

Link către comentariu

omul mergea pe o autostrada in Bulgria ... revenim ... inteleg ca la drum lung  gen Autostrada Soarelui si mers constant ... motorul 1.9 TDI indiferent ca e de 90 pana la 131 cai , la o turatie de 3000 rpm incarcat cu vreo 4 insi si bagajele aferente , nu ar trebui sa sara de 6 sau 6.5 litrii ... Corect ? 

Link către comentariu

Nop nu sare de 6-6.5 la consum cu masina incarcata decat daca e un transporter poate.

Pana-n 2000 nu existau motoare pd, erau numai motoare cu pompa rotativa de maxim 110 cai si 5 viteze asa ca indiferent de conditii cele cu injectie indirecta d-td  consuma peste 5.5 chiar 6% la 120km/h 3000 ture (cam cat un motor pd la 130km/h),  iar cele cu injectie directa sdi-tdi consuma in jur de 5 in treapta a 5a la 3000 ture poate chiar mai putin de ex cu o bora alh arata 4.5 la 120km/h

Modificat de niku_nd4spd
Link către comentariu

Skoada Fabia 59kw are in jur de 6,5 -7 l instant la 130km/h are in jur de 3000rpm acolo.

1.4 pd tdi (3/4 de 1.9tdi)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!