Jump to content

Jetta 2.0 TDI


eDk

Postare recomandată

Astazi am platit si eu avansul pentru un vw jetta  cu urmatoarea configuratie :

 

 

motor 2.0 . TDI 140 cp manual in 6 trepte  highline

 

Dotari optionale:

-Gri (platinum grey metallic)

-Alarma anti furt "plus"

-keyless access

-pachet lumini si vizibilitate 2

-Radio sistem de navigatie RNS 510

-Pachet Relax :Climatronic,PachetIarna,park pilot

-Indicator presiune pneuri

        
 Cam asta ar fi...sper ca nu am omis nimic :D  si acum a inceput dureroasa asteptare  :tuktuk:
O sa  va tin la curent cu evolutia comenzi mele si astept sfaturi/pareri/critici etc.
Va astept si cu intrebari...
Modificat de eDk
Link către comentariu

Imi permit sa-ti dau un sfat, din experienta mea.Renunta la RNS, il poti monta ulterior la un sfert din pretul platit acum( 1763 euro??)

Eu as lua xenon si lampi led de banii aia si un rcd 510.

Mie imi pare rau ca nu am luat si Privacy glass.

Chiar si indicatorul de presiune pneuri se poate monta foarte usor dupa.

Asteptare usoara!

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Si cu garantia cum ramane?

La reprezentanta o sa i spuna ca nu se poate....

Link către comentariu

Nu cred ca o sa ai probleme cu garantia daca montezi un rns 510 original. In majoritatea cazurilor nici nu o sa observe schimbarea.

Link către comentariu

Mai bine xenon si Rcd510 decat rns510. Pe langa costul retrofit-ului mult mai mic al navigatiei spre deosebire de xenon, este si utilitatea unei iluminari mai bune. Optic este de asemenea un upgrade. Navigatia poate fi substituita de smartphone sau de ceva dedicat.

Nu vei avea un hdd de 40gb sau o rezolutie buna a ecranului pe rcd, dar ramai cu slot sd.

Sent from my ApfelPhone

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

le pot da dreptate colegilor ! pacat, xenonul e un must have ! halogenurile astea sunt destul de chioare

Link către comentariu

o sa ma gandesc si la xenon dar nu renunt la RNS 510...pentru mine este un "must have" iar pentru moment pot sa ma lipsesc de xenon

oricum ramane de vazut ce voi face

 

va multumesc pentru sfat si  mai ast parerile voastre. sunt sigur ca voi v`ati lovit de chestiile astea

Link către comentariu

keyless acces e super, mie imi place la nebunie ca nu trebuie sa scot cheia din buzunar. Alarma e degeaba...cea mai buna alarma e CASCO...RNS510 - frumos insa prea scump ca optiune de fabrica; cum au zis si colegii de forum mai sus - poti pune ulterior la 450-500 euro - nu se va lega nimeni de tine la garantie...sa nu mai zic ca o sa fie si CASCO mai ieftin ca scade valoarea asigurata...daca renunti la RNS510 si pui RCD510 poti lua "Pachet Confort I:RCD 510,privacy-glass,alarma." - eu nu am vrut alarma si d-aia nu am luat pachetul si acum regret ca nu am Privacy Glass...nici oglinzile rabatabil electric nu ma incanta...prefer sa nu le rabatez in caz ca trece pe langa mine o masina al carei conducator nu prea apreciaza distanta...in caz de ceva mai bine oglinda decat vopseaua, tabla, etc...Plus ca, asa mi-a zis domnisoara de la vanzari de la Porsche nu se rabateaza automat nici la inchidere nici la deschiderea masinii din telecomanda...decat sa dau dau 150e in plus ca sa dau eu de buton mai bine le rabatez manual cand e cazul...de diferenta cat costa oglinzile rabatabile electric as lua Light Assist - comuta foarte precis intre faza scurta si faza lunga pe timp de noapte, nu mai stai sa dai din maneta...As pune si Camera Rear Assist (chiar daca ai pus Park Pilot) - prefer sa vad ce am in spate si la ce distanta, e mai bine asa. Mi-as lua si "Roata de rezerva din aliaj usor" (nu stiu exact daca e acelasi model Atlanta cu care e echipata Jetta HL)...

       

Jetta Highline 2,0 TDI Tractiune Fata, Motorina / 2.0l / 103kW/ 140CP, Manuala - 6 trepte, 4 Usi,
 
 Pret cu TVA 22.099,28

Gri (platinum grey metallic) 448,88

Tapiterie: Stofa  

"Light Assist"-Asistent activare 133,92

Aer conditionat automat "Climatronic" 200,88

Alarma antifurt "Plus"  286,44

Camera Rear Assist 204,60

Indicator presiune pneuri 50,84

Keyless Access si sistem de pornire 331,08

Pachet Confort I:RCD 510,privacy-glass, alarma     -450,12

Pachet iarna:scaune fata incalzite,duze 445,16

Pachet lumini si vizibilitate1  194,68 - aici e inclusa, chiar daca pe configuratorul PoRo nu scrie si Functia Mirror Down

Pachet Relax :Climatronic,PachetIarna, Park Pilot   -551,80

Park-Pilot-semnale acustice pentru 525,76

Privacy-glass-65% absorbtie a luminii 271,56

Radio CD RCD 510,display TFT 311,24

Total: 24.502,40 Euro

 

Ai iesi cu 1.500 euro mai ieftin decat configuratia ta de lista (banuiesc ca mai poti obtine un discount de macar 6.5% la dealer) din care scazi 500 euro RNS510 montat ulterior...iti mai recuperezi 200E din vanzarea RCD510...mai raman 1.200 euro...m-as uita la "Faruri Bi-Xenon" - (costa foarte mult sa le pui ulterior) sau "Încălzire sau ventilare stationară programabilă cu operare de la distanţă prin telecomandă sau programabilă din computerul de bord".

Cand am comandat eu masina in feb 2012 farurile bi-xenon nu erau in lista de optionale iar Incalzirea stationara nu era / nu este disponibila pentru motorizarea 1.4 TSI 122CP ca altfel o luam imediat.

 

Sper sa-ti fie de folos postarea mea. Bafta!

Modificat de Hayate
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Alarma nu e degeaba deloc! Alarma poate face diferenta intre a fi sparta masina ta sau a altuia.

Am avut masina intre 3-4 masini sparte. A mea a fost singura care a scapat pentru ca n-au vrut sa trezeasca lumea. Cand blincane ledul ala pe usa ma umplu de bucurie. Si am si casco dar nu-mi vine sa pune geam nou ori de cate ori se trezeste vreun nebun sa-l sparga. Si-asa nu las nimic inauntru.

Modificat de Jetta20tdiHLDSG6
Link către comentariu

Led-ul ala pe usa nu e de la alarma, e de la inchiderea centralizata - eu nu am alarma si am "led din ala pe usa care blincane"

Modificat de Hayate
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Led-ul ala de pe usa clipeste diferit daca ai alarma. Si banuiesc ca hotii din/de autoturisme stiu f. bine cum arata si ce face.

Daca nu ai tu alarma nu inseamna ca nu e un lucru bun. Nu trebuie sa o iei personal. Doar ca parerea ta, la fel ca si a mea, nu reprezinta un etalon.

 

E mult mai probabil ca un hot sa opteze pentru un automobil care nu trezeste atentia decat pentru unul care urla. Un element de siguranta in plus nu strica niciodata.

Link către comentariu

Hotul opteaza pentru masina pentru care are comanda! Ca are sau nu are alarma chiar crezi ca conteaza?

Sent from my GT-I9100

Modificat de sebip
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Eu cred ca deviem discutia intr-un versus care se paote regasi bine-mersi pe alta arie. Nu in jurnalul omului.

 

Ca iti pui sau nu o alarma e o chestie de alegere personala. Ca sfatuiesti sa renunte cineva la alarma nu mi se pare ok.

 

Nu e vorba de furat masina pentur ca jetta oricum e un praf de masina fata de ce se fura: Mert, Audi si BMW si nici alea toate sau comenzi speciale. Era vorba de dat o caramida in geam pentru o pereche de ochelari de soare sau un incarcator de telefon.

Unde mai degraba prefera sa nu trezeasca jumatate de cartier sau sa atraga atentia vreunui trecator. Iar asta e foarte adevarat.

Link către comentariu

@ Hayate xenon o sa pun ulterior .in momentul de fata acelea sunt dotari pe care le doresc neaparat ( se spune  ca fiecare are pasarica lui....dar alti au un stol) ,

probabil eu m am pricopsit cu stolul :lol: . camera rear assist nu ma incanta + ca am inteles ca mai adauga ceva timp de asteptare peste cele 16 saptamani :(.

 

Link către comentariu
micuzzu_marius

Xenon era mai bine la inceput, daca faci retrofit dupa te costa foarte mult(asta daca vrei in mod special xenon, sunt destul de ok si farurile halogen standard, evident nu precum xenonul), camera rear poti pune fara probleme dupa pentru ca am vazut ca ai luat RNS si iesi mai bine si la bani, retrofitul se face destul de usor, asteptare usoara :icon_thumleft:

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

Retrofitul de xenon oem te duce pe la 1500euro.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

in momentul de fata  toata afacerea asta a sapat adanc in bugetul meu :blah: si nu prea sunt dispus sa  renunt la nimic din ce am pus :D sa vad cum se prezinta  halogenu si vedem ce hotarasc

multam`

Link către comentariu

Ca tot ziceai de garantie in legatura cu RNS510...xenon banuiesc ca o sa pui la reprezentanta, sa nu pierzi garantia...la reprezentanta un far xenon 6.000 lei...o sa trebuiasca si centrala noua, senzor nivel...iesi scump de tot...am scris toate astea (si cele de mai sus) ca ne-ai rugat sa ne dam cu parerea...daca tot esti pornit sa iei ce ai configurat tu, ce rost mai are sa ceri parerile altora?

Link către comentariu

poi de exemplu am mai modificat cate ceva dupa parerile voastre.. va sunt recunoscator pentru sfaturi si pareri dar in momentul de fata trebuie sa tin cont si de pret pentru ca in momentul de fata  este o suma destul de mare pe care o platesc cash + asigurare , casco si inmatricularea ei.

iar faptului ca rca ul este ff scump avand in vedere ca am sub 30 ani.

chiar am vrut si eu xenon dar din pacate bugetul nu imi permite acum.

 

multumesc pentru parerea ta si a celorlalti

Modificat de eDk
Link către comentariu

Nu inteleg ce te cramponezi cu RNS510-le ala sa-l iei din fabrica cand poti foarte bine de banii aia sa pui xenon si RNS sa pui dupa fiind un retrofit foarte usor de facut si ieftin, pe cand xenonul e mai complicat si mult mai scump de pus ulterior. 

 

Explica-mi si mie te rog la ce ai nevoie atat de urgent de RNS510 in favoarea unui RCD510?

 

Parerea mea e ca dai banii pe el aiurea in loc sa pui xenon. Castigi pe langa comfort cand rulezi noaptea, siguranta, look.

Link către comentariu

@ ZWO calatoresc foarte mult in tara si afara si imi este foarte folositor, cred ca ma pot descurca si cu halogen in plus nu vreau sa mai tin masina in service (referitor la  pretul facut ulterior nu cred ca este undeva la 500 euro la reprezentanta pentru ca altfel toata lumea nu ar mai cumpara la 1.700 euro din fabrica si ar face retrofit ul la pretul asta) si nu vreau sa am probleme cu garantia dupa montarea lui, pentru ca in general se agata de orice punct daca ai probleme ulterior.

o sa ma interesez care ar fi pretu pentru cumpararea si montarea rns 510 la reprezentanta

Link către comentariu

Si eu am montat un rcd 310 cand masina era in garantie.L-am cumparat de aici de pe forum si l-am montat la PBV si n-au zis ca pierd garantia.

La reprezentanta  tot peste 1000 de euro este si dupa ce cumperi masina.

Link către comentariu

Adica tot peste 1700euro...la pbv, pbn nu mai poti monta nimic daca nu e cumparat de la ei, insa...c'mon dureaza 10 min sa montezi rns510 si sa codezi navigatia

Link către comentariu

Pana la urma cred ca ar fi mai bine sa respectam persoana si alegerea sa.

Omul a dorit rns,a luat.sunt curios ce garantie aveti cei cu rns sh luate pe 500 euro si unde le reparati cand dau chix.

Una peste alta,asteptare usoara,si sa ai parte de masina,mai ales ca ai configurat-o cum ai vrut

Brgds

Link către comentariu

O sa  va tin la curent cu evolutia comenzi mele si astept sfaturi/pareri/critici etc.

Modificat de Hayate
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!