Jump to content

Golf 7, Highline, 4motion

M. Golf

Postare recomandată

Nu sunt prea multe de spus...un fel de oaie in blana de lup:

G7 highline, 1,6 tdi, 4motion, 6 viteze si foarte multe optionale...inclusiv camera de mers inapoi (masina din stoc).

Initial am vrut sa dau comanda de G7 1.4 tsi, dsg; apoi imi facea cu ochiul un Tiguan...si in timp ce asteptam confirmarea pt Tiguanul in cauza, care era rezervat de alt dealer...a fost scos de sub rezervare acest G7. L-am luat fara ezitare....

Este greu sa gasesti un G7 highline pe stoc....CL-uri sunt destule....Si doua poze cu batranica...G6 HL 1.6 tdi....

Ce am remarcat, este ca fata de cutia in 5 trepte, aceasta in 6 trepte tine motorul mai turat. Adica acolo unde 4x2 are motorul la 1500 rpm, acesta 4x4 il are cam la 1800 rpm...ceea ce imi place, fiindca la turatia asta are ceva mai mult nerv!

Consumul...cam un litru peste modelul 4x2.

post-32290-0-54721900-1373712574_thumb.j

post-32290-0-52353900-1373712589_thumb.j

post-32290-0-66353000-1373712627_thumb.j

post-32290-0-77649300-1373712642_thumb.j

post-32290-0-33465800-1373712656_thumb.j

post-32290-0-00359200-1373712670_thumb.j

post-32290-0-86544500-1373712686_thumb.j

post-32290-0-93464800-1373712878_thumb.j

post-32290-0-00033900-1373712892_thumb.j

Link către comentariu
micuzzu_marius

Super frumos golful mai ales 4motion, zici ca sta mai turat fata de cel in 5 trepte? Probabil compenseaza ca are viteza a 6 a ( ce turatie ai la 100km/ora sau la 120km/ora cu viteza a 6 a?) Si altceva diferit fata de platforma veche (golf 6) e ca ai evacuare dubla la acest motor, care era la 2.0 tdi. Sa o stapanesti sanatos :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! E primul Golf 7 care il vad cu 4 motion. Se simte vreun pic 4 motion-ul in utilizare zilnica?

Link către comentariu

Foarte bine dotata dar pacat de motor. Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

frumoasa masina ! pe culoarea asta arata ff bine

o nelamurire am... la golf 7 frana de mana e electronica? ca nu o vad in peisaj :)

Link către comentariu

Pauza de cafea....asa ca va raspund scurt:

-1.6 tdi ridicat in ture chiar si la 3000-3200, da cam tot ce are nevoie masina asta; sa nu uitam ca G7 este cam cu 100 kg mai usoara decat G6; deci G7 4mot are cam aceeasi greutate cu G6 w/out 4m.

-daca nevoile mele cereau 2.0 tdi, atunci luam 2.0 tdi...sau luam un Tiguan S&S pe care il scoteam la vreo 29k.

-cred ca CV si transmisia este aceeasi cu cea de la motorul de 2.0 tdi; nu vad de ce VW ar investi intr-o cutie 4x4, 6 vit. numai pt 1.6 tdi; cred ca ar fi destul de scump si nu ar justifica costurile; poate gresesc, nu am argumente concrete, este doar o idee.

-nu imi amintesc turatiile, si nici nu sunt acasa...insa la 80 km/h sunt nevoit sa i-o dau pe a 5-a, caci turatia este in jur de 2400-2500 rpm, si incepe sa se auda motorul;

-diferenta dintre 4x2 si 4x4; la 4x2 simteam masina cum ridica de bot in demaraje (atat cat poate 1.6 tdi, ca doar nu este zmeu), iar la 4x4 o simt cum ma impinge de spate, demareaza mai liniar.

-altceva...viteza 1-a...este ceva ca sa fie....

-masina este mai silentioasa decat G6

-ambianta interioara pe timp de noapte este fantastica...inclusiv pe ornamentele fetelor de usi sunt niste baghete care lumineaza noaptea;

-scaunele sunt grozave, sunt si ca design si sunt chiar confortabile; merita cei 300 de euro extra.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta , chiar vroiam sa te intreb ce diferente simti intre ele tinand cont ca ai avut si golf 6 . Felicitari pentru achizitie si multi km cu ea  :icon_thumleft:

Ce vad la capitolul motor , este mai aerisit decat 1.6 TDI de pe golf 6 , vasul ala de antigel la golf 6 este pus intr-o pozitie total aiurea abea se vad inscriptiile min-max iar piano black da un aer aparte masinii dar si multa bataie de cap proprietarului  :D

Modificat de NaikonutZ
Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Este impecabila cu dotari excelente highline, 4motion-ul face toti bani,este super.Ai sa-i vezi adevarata lui valoare pe timp nasol cu ploaie dar mai ales iarna.Motorul este destul de vioi in combinatie cu c.v in 6 viteze care este mai scurta pentru ai spori demarajul.Oricum daca vrei mai mult se aranjeaja cu un soft dar pentru 4 motion este tot ce trebuie mai ales ca este mai usor deca generatiile anterioare si pe undeva echilibreaza la performante.Am auzit numai de bine despre acest motor nou de 1,6 CR pana acum,cred ca l-au reusit mai bine decat pe cel de 2,0l

Cat mai multi km fara probleme!

Modificat de calin.g
Link către comentariu

de curiozitate, ce masa are masina in discutie si ce masa avea fosta masina?

100kg nu se dau jos doar din balamale si suspensii diferite, e o cifra destul de greu de atins in privinta careia sunt sceptic.

masina este foarte ok! sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Mike, golful 7, noul leon, noul A3, sunt pe o plarforma absolut noua. Asa ca de acolo kg lipsa. Nu e doar un facelift cum e golf 6 fata de 5.

Link către comentariu

stiu ca MQB-ul e mai usoara, dar daca diferenta de greutate intre mk6 si mk7 la motorizari si dotari asemanatoare e mai mare de 30, maxim 40kg eu le prezint sincere felicitari inginerilor VWAG, dar mai ales PR-istilor pentru ca nu au exagerat.

end of offtopic.

Link către comentariu

Bre, felicitari pentru achizitie, s-o porti sanatos :icon_thumleft: Cred ca cel mai bine o sa-i simti avantajele la iarna.

O mica intrebare: ce-i aia "oaie in blana de lup"? :huh: adica, masina pare agresiva, da' de fapt e somnu', pare c-ar rupe asfaltu' da' de-abia se urneste, sau ce-ai vrut sa spui?

Link către comentariu

Adica, este o masina cuminte....nu rupe asfaltul cum face 2.0 tdi. Avand doua evacuari te face sa crezi ca este " suparata " ...Eu sunt  f multumit de ea, nici nu am vrut 2.0 td, tocmai in ideea ca nu imi trebuie surplusul ala de putere.

Se urneste decent, nu se impiedica ceilalti de mine la semafor...doar la trecerea peste calea ferata...se mai supara cate unul cu Loganul ca eu nu vreau sa-mi rup masina...si il tin pe el din graba... :RO flag: 

Motorul pare mai vioi in combinatie cu aceasta cutie de viteze in 6 trepte; cred ca cea  in 5 trepte pune f mult accentul pe reducerea consumului, si cam tine motorul subturat.

Modificat de M. Golf
Link către comentariu

F. frumoasa masina ,bine dotata motorul este f. ok mai ales cu 4 motion , stai calm nu te stresa cu 2.0tdi ca rupe daca ala rupe un 3.0-4.0 ce mai face il manca sa fim realisti merge bine si trage bine nu ca rupe ca nu poti sa spui la o masina de 140cp ca rupe.!

Poti sa-i  faci un soft dp ce  faci 10.000km si o sa ai app 140cp!

77Kw / 105 Hp 100 Kw / 135 Hp 250 Nm 310 Nm

Modificat de PH93PLM
Link către comentariu

FelicitarI! Foarte frumoasa masina! Si eu urmaresc de ceva vreme Noul Golf. Dar ca sa ajung la el trebuie sa trec prin Golf 5,6 si  apoi 7 cand vor iesi noile generatii!  :)) :) :D

Modificat de dhs1398_bt
Link către comentariu

Care noi generatii? Asta este generatie veche? Este noua generatie CR dupa PD sau astepti unul hibrid? Sau crezi ca se schimba motoarele pe fiecare an la orice face-lift. PD-ul 1,9 a stat pe piata 15 ani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!