Jump to content

Recomandare MP3 Player Auto

andrein
 Share

Postare recomandată

Am montat un CD player Blaupunkt pe care vreau sa-l vand si sa-mi cumpar un MP3 player . Ceea ce ma intereseaza e daca imi puteti recomanda unul anume care sa zicem ca are cel mai bun raport calitate pret.

Suma pe care sunt dispus ar fi in jur de 5 mil lei vechi.

Ca un criteriu suplimentar (dar nu si obligatoriu) e sa aiba volum rotativ si de preferat culorile sa fie alb cu rosu..pt a fi in ton cu cele ale bordului.

THX

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca il vinzi Cd Playeru imi spui si mie un pret informativ te rog? Merci

Link către comentariu

Daca il vinzi Cd Playeru imi spui si mie un pret informativ te rog? Merci

1,5 mil ! Sa stii ca e venit cu masina. Eu am cumparat-o second din germania, deci implicit si eu e tot de acolo .

Modificat de andrein
Link către comentariu

inca o intrebare te rog...daca imi poti spune ce model ii ca as fi interesat sa-l cumpar. Merci :)

Link către comentariu

iti spun maine ..ca ma duc sa ma uit acasa dupa servici. L-am cautat pe net atunci cand am adus masina ..sa vad ce zice despre el .si l-am gasit ,dar acum nu mai tin minte modelul.

Link către comentariu

Nu stiu care sunt preturile acolo dar in Buc poti lua Pioneer DEH-4700 cu 5 mil si are sunet bun optica fiabila dar nu se fabrica decat in 2 variante DEH-4700MP (cu iluminat verde si diplay caractere albe) si DEH-4700MPB iluminat rosu si sisplay albastru (gen Passat). Daca gasesti un vanzator ca sa ti-l explice in totalitate s-ar putea sa-ti placa.

Link către comentariu

Am montat un CD player Blaupunkt pe care vreau sa-l vand si sa-mi cumpar un MP3 player . Ceea ce ma intereseaza e daca imi puteti recomanda unul anume care sa zicem ca are cel mai bun raport calitate pret.

Suma pe care sunt dispus ar fi in jur de 5 mil lei vechi.

Ca un criteriu suplimentar (dar nu si obligatoriu) e sa aiba volum rotativ si de preferat culorile sa fie alb cu rosu..pt a fi in ton cu cele ale bordului.

THX

eu iti recomand asa ceva : Alpine CDE-9845RB . costa 450RON .are volum rotativ si iluminare rosie. pt detalii ai link aici se poate si livra prin posta. eu am cumparat d la ei si sunt f multumit.

Link către comentariu

inca o intrebare te rog...daca imi poti spune ce model ii ca as fi interesat sa-l cumpar. Merci ;)

modelul e Lausanne CD31 !

Uite si cateva linkuri gasite in graba pe net ..daca vei cauta mai bine ..vei gasi mai multe informatii tu.

http://www.ciao.de/Blaupunkt_Lausanne_CD31__954696

http://www.soundmasterscotland.com/blaupun...ce_i013958.aspx

e cu fata detasabila.

Link către comentariu

Eu am un mp3 player Panasonic, pe masina din semnatura. Vreau sa spun ca sunt ff multumit de el. Fac naveta Ploiesti - Bucuresti zilnic si am semnal la radio fara sa am antena la masina (au furat-o in trecut si n-am luat alta). Ca cititor de mp3-uri a functionat ireprosabil. De fapt acum mi-am adus aminte ca am niste cd-uri care au zacut in torpedo tot gerul asta, poate le fac o proba deseara sa vad daca mai sunt bune ;)

Link către comentariu

eu iti recomand asa ceva : Alpine CDE-9845RB . costa 450RON .are volum rotativ si iluminare rosie. pt detalii ai link aici se poate si livra prin posta. eu am cumparat d la ei si sunt f multumit.

Pentru suma pe care ai mentionat-o sustin si eu acest model! Eu am avut CDE-9845RR (era cu iluminare rosie!). Eu am dat pe el 600 RON ...din Carrefour si l-am avut pe Logan :) Nu duceau cele 4 boxe stock cat putea player-ul. Astept urmatoarea masina si garantat imi voi tot un Alpine CDE-9845RR ! Fostul a fost trimis impreuna cu masina la posesor...tata ! :P

Link către comentariu

Pentru suma pe care ai mentionat-o sustin si eu acest model! Eu am avut CDE-9845RR (era cu iluminare rosie!). Eu am dat pe el 600 RON ...din Carrefour si l-am avut pe Logan :) Nu duceau cele 4 boxe stock cat putea player-ul. Astept urmatoarea masina si garantat imi voi tot un Alpine CDE-9845RR ! Fostul a fost trimis impreuna cu masina la posesor...tata ! :P

dacai ai vizitat link-ul pus d mine poate ai vazut ca oferta este limitata (lichidare d stoc) asa ca nu garantez cat este valabila.

daca esti interesat mai bine da un tel inainte si intreaba . nr este p site.

Link către comentariu

OK !

Faza e ca eu nu urmaresc sa-l iau din Romania..ci sa-mi trimita din SUA. DOar in caz ca trebuie sa astept mai mult ..atunci voi fi nevoit sa-l cumpar din Rom.

Mersi de sugestii. Nu urmaresc sa-mi rup boxele, ci prefer sa se auda clar. Boxele de pe masina sunt alea originale,deci nu sunt cine stie ce, dar oricum merg.. de o auditie.

Link către comentariu

Nu stiu care sunt preturile acolo dar in Buc poti lua Pioneer DEH-4700 cu 5 mil si are sunet bun optica fiabila dar nu se fabrica decat in 2 variante DEH-4700MP (cu iluminat verde si diplay caractere albe) si DEH-4700MPB iluminat rosu si sisplay albastru (gen Passat). Daca gasesti un vanzator ca sa ti-l explice in totalitate s-ar putea sa-ti placa.

de ce sa mi-l explice in totalitate? E complicat ..sau are multe chestii ascunse ? Nu-mi dau seama din specificatii ?

Sau care e substratul ?

:unsure:

Link către comentariu

urmeaza sa ma decid asupra unuia dintre aceste 2 modele :

Primul GT-200 e 5 mil

http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+Tuners

iar urmatorul GT-300 e 6 mil

http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action...y=ICA+CD+Tuners

diferenta la specificatii intre cele 2 modele nu exista, ci doar la modul de inserare al cd-ului care la GT-300 se coboara fata si pe deasupra are si un ecran mai mare fata de GT-200. Pt asta merita 1 mil in plus ?

Poate este cineva pe forum care are unu din modele ....

Si ar mai fi o varianta:

http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action...l+Entertainment

pe la vreo 400 $ sa mi-l trimita din SUA.

sau tot sin SUA : http://www.pricegrabber.com/search_techspe...sterid=11677825

ce ma sfatuiti ? Sa nu ma complic cu cele 2 modele din SUA si sa am ceva probleme de incompatibilitate si sa ma axez asupra unui model de MP3 -Player din Romania ?

In concluzie: DVD-Player din SUA sau MP3-Player din ROM ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...
1,5 mil ! Sa stii ca e venit cu masina. Eu am cumparat-o second din germania, deci implicit si eu e tot de acolo .

Salut. Mai este de vanzare? Probleme cu el?

Link către comentariu

mai este de vanzare ! Da-mi un PM please sau mail la nechiforandrei@yahoo.com !

Link către comentariu

OK !

Faza e ca eu nu urmaresc sa-l iau din Romania..ci sa-mi trimita din SUA.

Daca il iei din SUA vei avea surpriza de a nu prinde toate posturile de radio de pe FM.

Cauza este modul diferit dupa care se face cautarea (salt diferit la diviziunile de Mhz). S-a mai discutat acest lucru, nu imi mai amintesc daca exact pe forumul asta, da o cautare pe net sa afli exact despre ce e vb...

Link către comentariu

ce ma sfatuiti ? Sa nu ma complic cu cele 2 modele din SUA si sa am ceva probleme de incompatibilitate si sa ma axez asupra unui model de MP3 -Player din Romania ?

In concluzie: DVD-Player din SUA sau MP3-Player din ROM ?

Radio-urile facute pentru america au frecventa din 2 in 2 (doar frecventele pare) si doar pe o singura zecimala, ex: 100,2;100,4;100,6 ...

Iti va fi greu sa prinzi posturile de pe celelate frecvente (96,1 kiss fm, 96.9 ...).

Link către comentariu

Mah o recomandare. Incearca sa dai un ochi pe okazii.ro. O sa gasesti acolo un baiat care are niste radio cd mp3 alpine la niste super preturi, noi, cu tot ce vrei pe ele. Este doar o parere.:P

Link către comentariu

FREEMPI ..mersi de sfat dar caut SONY pt ca se potriveste cel putin aspectual in consola masinii.

De hotarat is hotarat pe SONY GT300 pe care l-am gasit dar cu S adica Silver si nu vreau. Mai caut ... pe negru vreau eu.

Link către comentariu

@ diesel & catalin B

si cei din SUA fabrica de ceva vreme tunere care merg si pe la noi ( adica in europa )

http://www.pyleaudio.com/itemdetail.asp?br...model=PLCD68MP3

este doar un exemplu

studiez cam de 2 luni produsele pyle cit si lanzar ( produse de aceeasi companie ) si in cele din urma m-am hotarit sa incerc sa introduc aceste 2 brand-uri si la noi pe piata

Link către comentariu

toate seamana intre ele , dar nu asta era ideea

daca tot te-ai uitat vezi si alte modele

si tot ca o comparatie , un dvd player care citeste normal si mp3 , track etc este la pretul unui cd-player cu mp3 de calitate medie pe care il poti cumpara de pe la noi

sa nu mai vb de celelalte produse

Link către comentariu

in cele din urma m-am hotarit sa incerc sa introduc aceste 2 brand-uri si la noi pe piata

Pai bun si inseamna ca tu vinzi produsele de pe site? daca da zi si noua un site ceva sau mai multe informatii in legatura cu un pret de vanzare.Multumesc

Link către comentariu

corect

preturile de referinta sunt cele de pe site www.pyleaudio.com la care se adauga tva-ul de 19 %, asta pina voi termina site-ul integral in limba romana unde vor fi publicate preturile in lei .

pentru alte discutii legate de acest subiect voi deschide un topic la lucruri generale / anunturi auto /

Modificat de dan28
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!