Jump to content

Montare scaune incalzite si navigatie

Bogdan VW
 Share

Postare recomandată

Salutare. Tocmai ce am achizitionat un B8 cu facelift si nu are scaune fata incalzite si navigatie. Am intrebat la bucuresti cam cat costa si am inlemnit 4000 euro navigatia si 2000 euro scaunele incalzite. Totusi am aflat ca e cineva in bucuresti care pune navigatie cu 1600 euro. Exista vreun coleg care si-a pus ori scaune incalzite ori navigatie si cam cat l-a costat? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru scaune incalzite ai nevoie de o centrala electrica care sa suporte aceasta functie, si atentie, luata de pe alta masina intra in Component protection, care se scoate doar la Porsche cu Interventii.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

La incalzirea in scaun exista si solutii AM , in functie de buget , de la 100 euro in sus ( 36 euro kit +50 lei manopera per scaun ) . Am pus pe un Auris un kit de 150 euro , iei foc la maxim :lol: .

Link către comentariu

Din ce am inteles trebuie modificat si ceva la computerul de bord , pe urma schimbata tapiteria la scaune si costa in jur de 2000 euro

Link către comentariu

La computerul de bord nu trebuie facut nimic .. trebuie activata din centrala electrica optiunea aceasta iar daca ai o centrala care nu suporta asa ceva iti va trebui alta ..

Iar tapiteria nu cred ca trebuie schimbata ci doar descusuta si apoi cusuta la loc ... 

Cu 2000 de euro iti cumperi din Germania un interior complet ( scaune sport din piele plus alcantara ) aproape nou care sa aibe si incalzirea in scaune ;)

Link către comentariu

M-am interesat in germania si costa 1000 euro manopera la scaune incalzite. De navigatie m-am interesat si costa in jur de 1600 euro dar ar fi prima masina  la care ii va pune navigatie reprezentanta. Oricum pot sta si fara ele la ce reducere am primit la ea din cauza unei zgarieturi pe partea dreapta a masinii. 

LE: Da , scaunele de S-line sunt mortale dar cred totusi ca au un pret destul de piperat. 

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

• 11 years later...
pieselaptoptr

Buna seara!
Am cumparat un interior jumatate piele jumatate textil manual cu incalzire si lombar de pe un a4 b8 facelift de anglia (greseala mea.. n-am citit nimic legat de asta inainte sa-l cumpar..)
Am cateva intrebari legate de acest interior cat si despre codarile necesare pt incalzire si reglaj lombar, eu avand pe masina doar textil si atat...masina mea a4 b8 2010.

1. As dori raspunsuri legate de scaunele UK despre senzori/cantar.. cat si despre airbaguri si modul comanda airbag ca nu sunt compatibile.
Intrebare 1: ca sa mut acel cantar/senzor ce trebuie sa desfac de pe scaunul dreapta uk? Am inteles ca unele scaune au ambele senzor/cantar, altele doar pe un scaun.
Intrebare 2: daca refac pinii de la airbag de la scaune uk pt mufele mele, vor fi erori pe calculator airbag? (ma descurc cu etka. am facut singur retrofit senzori lumina si parcare fata spate confectionand cablajele de la 0)

2.Stiu ca am nevoie de panou clima cu butoanele incalzire si ca trebuie facut CP off si ca exista si posibilitatea ca BCM1 sa nu suporte incalzire..
Intrebare 3: care sunt codurile prin care BCM1 suporta incalzire?
Intrebare 4: am panou clima cu o singura zona. pot monta panou clima cu doua zone? (stiu ca vor ramane erori in vcds ca nu vede toate motorasele de la tubulatura ca nu e pe doua zone insa mufele de la cablaj sunt la fel o zona vs. doua zone?)

3.Stiu ca trebuie activat si codat pt a fi functionala incalzirea in scaune, dar nu stiu pasii.
Intrebare 5: Stie cineva pasii pt activare si codare pt incalzire scaune?

Multumesc!

Daca ajuta cu ceva, las VIN: WAUZZZ8K4AN033799

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!