Jump to content

VW T3 - problema indicator temperatura apa si indicator presiune ulei

rtanase
 Share

Postare recomandată

salut baieti ,

am nevoie de informatii legate de becul din bord care are legatura cu nivelul si temperatura apei . Cum trebuie sa procedez pentru a ma asigura ca totul este in regula . In momentul de fata acest bec palpaie in continuu . Am verificat firul de la sonda temperatura apa legandu-l la masa si acul din bord se ridica deci e ok pana aici . . . mai departe cel care se leaga la vasul de expansiune . . . aici ce sa verific. . . am incerca cu apa in vas , fara apa , am sucit mufa . . . degeaba . . . in bord ,becul de la apa palpaie de tampit.

2 - problema cu becul de ulei . . . aici am o sonda pe chiulasa si una pe racitorul de ulei . . . nu stiu care sunt firele care trebuie legate la aceste 2 sonde . . . nu au fost prinse vreodata de cand am masina pe mana. . . astept si aici 2 3 pareri . ..

multimesc si astept raspunsuri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La vasul de expansiune scoti mufa si faci scurt intre pini. Ar trebui sa se stinga becul. Ce motor ai?

La mine la golful 3 daca una dintre sondele de ulei (nu-mi aduc aminte care) nu are firul pus imi palpaie si becul de ulei si cel de apa.

Link către comentariu

motorul este 1.6 td ...din ce am gasit pe samba am vazut ca exista si un releu care ajuta acest sistem de avertizare ...acum caut diagrama pentru modelul meu ...

Aseara am incercat ... am scos mufa si am facut scurt ... becul palpaia ... cred ca asta o sa palpaie toata viata :(

Modificat de rtanase
Link către comentariu

Ai putea sa incerci sa schimbi ceasurile din bord cu unele de la o duba care nu face asa, ai putea sa inlocuiesti si sonda din vasul de expansiune... Doar ca iti trebuie o masina donatoare.

Link către comentariu

fa`mi o poza te rog cu panoul de sigurante si relee ... vreau sa vad ce releu ai pe pozitia 3 . Multumesc

Link către comentariu

• 11 months later...

la mine palpaie ala de ulei de cand am luat masina, am facut si scurt si tot degeaba

Link către comentariu

am avut dilema asta la un Golf2 din martie 2006 pana in ianuarie 2001 :)

in Ian 2011 am descoperit cauza: releul cu nr 42 (sau 43 e acelasi lucru) facea un contact imperfect

in topicul de mai jos gasesti discutii pe tema asta: http://vwforum.ro/topic/11943-golf2-clipeste-bec-in-bord/

inclusiv o schema de functionare

instalatiile electrice la Golf2 si T3 sunt asemanatoare, daca nu chiar identice

spor

Modificat de SamuraiJerk
Link către comentariu

Nu va alamrmati cu becul are multe cauze....La mine palpaia incontinu pt ca aveam prea putin antigel..deci alta vascozitate ( drept dovada mi s-a spart asta iarna un furtun..am facut dop de gheata). Acu are momente cand palpaie scurt apoi isi revine....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!