Jump to content

Noua mea Octavia 3 1.4 TSI


allex82

Postare recomandată

Dragi colegi forumisti,

 

intrucat asteptarea mi se apropie de sfarsit (am ca termen estimativ de livrare sapt 22-26 iulie), deschid aici un topic de prezentare a noii jucarii a familiei, Skoda Octavia 3 1.4 TSI.

 

Echiparea este Elegance, culoarea Denim Blue, interiorul bej, iar lista de optionale este mai jos:

Pachet Confort Elegance: Scaune fata incalzite cu reglaj termic separat + Pregatire GSM Confort cu Bluetooth
Pachet Tehnic Elegance: Kessy - sistem acces in masina si pornire/oprire motor fara cheie + Faruri Bi-Xenon, Adaptive Frontlight System, controlul dinamic al unghiului de iluminare, instalatie spalare faruri, Day Light cu tehnologie LED
Afisaj Maxi-DOT color

Driving Mode Selection

Elemente suplimentare protectie sasiu

Iluminare spatiu pentru picioare fata/spate
ISOFIX - sistem fixare scaun copil pe scaunul pasagerului
Jante aliaj usor Minoris 6.5x16"

Proiectoare de ceata fumurii

Radio-CD & MP3-player Bolero MIB cu touch screen, afisaj color si SD card slot
Senzori parcare spate

Set plase in compartiment portbagaj

Simply Clever: protectie podea portbagaj cu fata dubla (cauciuc/textil), recipient resturi in capitonaj portiera, suport multimedia in consola mediana
Sound System Canton 10 difuzoare, egalizator digital si subwoofer
Stergator luneta

Tapiterie partial piele TPM - monitorizarea presiunii in pneuri

Volan multifunctional (comenzi radio si telefon) in 3 spite imbracat in piele incl. pachet sumar piele (schimbator viteze, maneta frana de mana)

 

M-ar mai fi tentat trapa si eventual piele cu alcantara, insa n-au mai intrat in buget, chiar si asa acesta a fost depasit. :)

 

Acum mai trebuie doar sa rezolv cu despartirea de batranica mea Octavia 2 2.0 TDI, cel mai probabil va merge la buy-back, intrucat nu am gasit cumparatori interesati la un pret decent pana acum.

 

Ne vedem pe drum! :)

Modificat de allex82
Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • allex82

    23

  • krygod_ro

    4

  • dumit81

    4

  • vvede

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

cred ca o sa-ti ajunga cu cel putin 1 saptamana mai devreme :)

Modificat de krygod_ro
Link către comentariu

Foarte frumos configurata, cam asa mi-as fi configurat si eu. Sa o stapanesti sanatos, sa pui poze si sa scrii impresii pozitive :)

Modificat de codz
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Dragi co-forumisti, se pare ca nu am noroc. Chiar deloc. :(

Am aflat saptamana trecuta ca masina intarzie circa 2-3 saptamani din cauza concediului fabricii, asta desi in sistemul dealer-ului apare in continuare ca masina ar fi trebuit sa fie livrata saptamana asta (30). Bine totusi ca s-au apucat sa verifice cei de la dealer de ce nu aparea si seria de sasiu in sistemul lor, ca altfel saptamana asta eu asteptam linistit masina.

Am scris la Porsche Romania direct (astept raspuns, vad ca dureaza cateva zile sa incerce sa gaseasca o explicatie pentru aceasta balba), intrucat situatia este chiar neplacuta - am predat masina veche la buy-back acum o saptamana si pe 14 august am nevoie de masina inmatriculata definitiv, ca sa pot pleca din tara in concediu. Macar de stiam din timp, acum ma gandesc cu cine pot vorbi si de unde si ce pot face, a.i. sa am masina pentru concediu.

Link către comentariu

O sa cer si probabil voi si obtine, cei de la Brady au fost destul de amabili cu privire la aceasta problema, insa nu tine numai de ei, eroarea fiind in sistemul importatorului.

Kilometri probabil se vor aduna cam 2,500 (in tara si in afara), planificasem concediul special asa, sa facem si asa-zisul rodaj al masinii noi, la drum intins, relaxat si fara 2 tone de bagaje dupa noi.

Link către comentariu

Concediul fabricii e in August de obicei, asa ca scuza asta nu e reala. In plus, se stie deja perioada de concediu in care fabrica se inchide cu cateva luni inainte, se trimite o informare catre toti dealerii. Ca de obicei, ti s-a promis un termen de livrare, verbal, care nu poate fi onorat. E o practica destul de frecventa, din pacate pentru tine nu vei primi masina la termenul comunicat.

Link către comentariu

Am scris pe thread-ul dedicat de Octavia 3, discutia pe aceasta tema o pastram acolo va rog. Oricum ar fi, scuze aiurea, minciuni, balarii, problema este ca eu risc sa raman fara masina pentru concediu... :(

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am primit confirmarea, masina a ajuns la dealer in aceasta seara, in cursul zilei de maine merg sa o ridic. Weeeee... :D Concediul ce vine tocmai ce a devenit mai bleu... :)

Link către comentariu

Ultima noapte de intrebari, de maine o sa ai masina sa te bucuri zilnic de ea :) bine ca a venit!

Link către comentariu

La cat am asteptat-o imi vine sa ma duc in seara asta cand termin programul sa sar gardul la dealer s-o vad... :))

Link către comentariu

Asteptare usoara! Nu mai este mult pana dimineata!

Eu mai am o luna....

Numai bine!

Link către comentariu

Asteptarea nu prea e usoara :winter: cu totii am trecut prin asa ceva si stim cum e,iti urez sa o stapanesti sanatos,sa te bucuri de ea si daca se poate fara incidente :icon_thumleft:

Link către comentariu

Salut allex82. Ai intrat in posesia jucariei? :)

Mai ai timp si de poze sau te pregatesti de concediu? :):).

 

Sa o stapanesti sanatos si fara nici un incident!

Link către comentariu

Am ridicat-o astazi in jur de 12, insa n-am avut de timp de poze sau prea mult butonat. Primele impresii sunt insa foarte bune, bleu denim arata foarte bine, interiorul bej cu partial piele chiar este de efect, motorul pare destul de vioi (cat iti poti da seama pe un traseu Militari - Universitate), iar Canton-ul suna excelent pentru pretul cerut (compar calitate si pret cu Bang&Olufsen de pe Audi A4).

Probabil poze si impresii de drum vor veni la intoarcerea din concediu, pana la plecare nu mai este timp decat de munca si de bagaje. :)

Multumesc de urari!

Link către comentariu

Nu uita de intervalul de rodaj :D .. in rest sa va bucurati de ceea ce va ofera.

Link către comentariu

Primele impresii dupa un prim drum mai lung, de cca 300 km:

+ 1.4 TSI-ul se misca foarte bine (doar in Eco este ceva mai lesinat), atat cat ma putut vedea fara a forta motorul tinand cont ca de-abia are 350 km, rezervele de putere sunt prezente inca de la turatii joase si puterea e disponibila rapid la apasarea acceleratiei

+ masina foarte silentioasa pentru clasa ei, motorul se aude doar la acceleratii mai puternice

+ sistemul audio Bolero + Canton, in gama asta de buget nu poti cere mai mult de atat, suna placut, corect, o inregistrare de calitate va beneficia din plin de sistemul de boxe

+ spatiul interior arhi-suficient + portbagajul urias (chiar si asa am reusit sa-l umplem :) )

+ ambianta interioara foarte placuta (luminile interioare din plafon si de la piciooare + tapiteria partial piele, pe bej)

+ suspensia reglata excelent pentru drumurile de pe la noi (nu stiu de ce li s-a parut unora zgomotoasa, fata de O2 este un real progres)

+ bi-xenon-ul lumineaza chiar bine, nimic de zis

+ consum, oricat de irelevant ar fi acum, de 5.6l / 100km pe traseu Bucuresti - Onesti in conditii de trafic foarte aglomerat (multe depasiri din scurt) si incluzand traversat jumatate de Bucuresti - daca pe viitor poate doar sa scada, atunci e excelent :)

+ driving mode selection, diferenta clara intre eco si sport si imi place ca pot seta individual cum vreau eu

- Bolero-ul necesita ceva timp de acomodare, destul de dificil touch-ul in timp ce conduci + din comenzile de pe volan nu poti schimba folderele de pe card de exemplu (sau n-am gasit eu inca)

- scaunele ar putea avea un pic mai mult sprijin lateral (pacat ca nu mergeau scaune sport, pe bej si cu piele cand am dat eu comanda), insa cine n-a avut masina cu scaune sport nu va simti nici o lipsa

- cadranele de bord pe alb, parca ar fi mers o alta culoare

 

Revin cu impresii pe masura ce mai facem kilometri! :)

Link către comentariu

si cu poze daca ai timp :)

 

Sa nu-ti para rau de scaunele sport, din ce zice lumea pe aici, sunt identice cu cele normale, doar ca e tapiseria schimbata si tetiera e integrata in scaun (face corp comun cu spatarul) pt un look mai sport - dezavantajul este ca vizibilitatea pt cei din spate este mult mai proasta. sprijnul lateral este identic cu scaunele stock de pe varianta elegance.

Link către comentariu

Cum am zis si pe topicul de O3, si cum zice si krygod_ro, n-ai de ce sa-ti para rau dupa scaunele sport. Am fost si le-am vazut si am stat in ele si in spatele lor si nu sunt ceva deosebit. Sprijin lateral nu atat de pronuntat, iar cei din spate vor sta cu gatul stramb sa vada in fata. Tapiteria are doar o alta textura fata de cele normale si nu pare mai de calitate in vreun fel. Din pacate la RS nu se pot scoate din configurate, eu as face-o.

 

Ma bucur ca esti atat de incantat de masina, f multe + si putine -. Poze! :)

Link către comentariu

Pai vorbeste cu cineva care da acum comanda sa ia unele cum vrei tu si le schimbati intre voi dupa :)

Link către comentariu

Din curtea de la tara, more to come pe viitor. :rolleyes:

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2

post-121872-13772385899029_thumb.jpg

post-121872-1377238641823_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!