Jump to content

Passat b6 2010

benilika

Postare recomandată

Beni -  vrei sa-l provoci pe smecherul ala cu Audi de l-au dat astia la stiri cand mergea cu 200 si 250km/h?

Zicea ca are "masina posedata ca merge cu 200 si cu 250km/h...Cine isi permite, isi permite!" :))

Oricum, urca frumos in ture.

Sa ai grija de ea!

P.S. - buna alegere ai facut ca ai luat masina pentru prietena. A mea prietena saptamana trecuta, mai exact pe 2 decembrie, mi-a facut un mic "cadou" la masina. A zgariat bara spate si ornamentul cromat dreapta spate la rupt. Evident ca am revopsit toata bara + schimbat ornament = cost total de reparatie 450lei fara micile atentii.

Si 2 palme peste cap ? Pentru surpriza ?

On topic : Si eu am pe cc tot CBBB ma gandesc la un soft revo. Cam pe acolo ajunge cu stage0 210 - 220 ?

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• benilika

43

• F l o r i n

10

• czsilviu

10

• STOE

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu, nu...fara plame, Doamne fereste, doar cateva reprosuri ei si lui mama ca erau amandoua plecate cu masina mea si banii pentru reparatie.  :D

Cu soft stage 1, cam pe acolo ajungi cu 210-220 "cai puternici".

Modificat de STOE
Link către comentariu

da la stage 1 poti ajunge undeva peste 210 cai.

Acuma depinde si de la masina la masina unele ies la 210 , altele la 215, a mea a iesit la 220 si cuplu 450NM.

Ideea e ca iti scade o idee consumu la mers normal :)

Acuma ne-am hotarat si in primavara dam masina si cautam a4 de 3l diesel ( poate vb cu, colegul YCE :)) )

daca nu gasim alceva ii bun si un 330 D :)

Vedem in primavara pana atunci oricine a mers cu o masina dinasta ii bine venit sa imi zica ceva pareri.

Link către comentariu

da audi cu 3l tdi este super , cu A4 nu am fost dar cu A6 allroad 3.0 tdi cel de 239ps 500NM s-tronic da , ce sa zic e demential , trage de rupe fata de passatu meu [si e si mult mai stabila (fiind pe perne de aer)] dar e de 10 ori impozitu mai mare fata de 2.0Tdi

Link către comentariu

SUnt dispus sa dau banii pe impozitu ala :)

Eu ma gandesc din punct de vedere al stilului de condus se schimba ceva?

Ii putin ciudat ca nu am cum sa fac o diferenta intre A6 de 3l diesel si a mea :) macar asa ca ma gandesc ca nu am sa gasesc un A4 de 3l.

Dar intre ele 2 A4 de 3l si 330D oare care ii diferenta? la cai stiu ca ii putin mai puternic BMW`ul dar mai are si alceva de oferit BMW`ul?

Are BMW`ul ceva probleme la motorul asta?:) Sunt f multe intrebari ...

Link către comentariu

SUnt dispus sa dau banii pe impozitu ala :)

Eu ma gandesc din punct de vedere al stilului de condus se schimba ceva?

Ii putin ciudat ca nu am cum sa fac o diferenta intre A6 de 3l diesel si a mea :) macar asa ca ma gandesc ca nu am sa gasesc un A4 de 3l.

Dar intre ele 2 A4 de 3l si 330D oare care ii diferenta? la cai stiu ca ii putin mai puternic BMW`ul dar mai are si alceva de oferit BMW`ul?

Are BMW`ul ceva probleme la motorul asta? :) Sunt f multe intrebari ...

Ai mult de citit si ai timp sa te informezi. Legat de informatiile despre masini poti sa cauti aici carfolio.com toate detaliile greutate, consum, putere, cuplu, 0 - 100. Poti sa ne dai si noua link sa vedem ce ai gasit. Si eu ma uit la 3L dar diferenta de impozit parca e prea mare de 10x mai mare fata de 2L.

Link către comentariu

Referitor la impozit, am un prieten care avea un 530d si platea impozit 2.700lei pe an. L-a vandut acum 2luni. :))

Link către comentariu

Daca aveam drumuri ca in Germania parca ma mai gandeam sa le platesc banii aia pe impozit daca ii folosesc cu adevarat pentru ce taxeaza. Dar aici sa platesti impozitu ala pentru ce ? Sa indoi jante de 18+ si sa schimbi bucse si brate in fiecare an ?

Link către comentariu

Eu am încredere în țara noastră:) se vor schimba treburile dar încet încet :)

Legat de motoru ăla deja e gândită și răzgândită treaba:) vrem motor de 3L :)

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Eu am încredere în țara noastră :) se vor schimba treburile dar încet încet :) Legat de motoru ăla deja e gândită și răzgândită treaba:) vrem motor de 3L :) Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Nu te multumeste pe tine CBBB`u ala de 220 cai :))

Link către comentariu

Nu e ce imi doream ... merge bine nu zic, ca nu merge dar parca as vrea alceva (nu iti da impresia de masina puternica, nu te baga in scaun trage foarte liniar in comparatie cu PD )... acuma daca reusesc sa dau masina mea la 10 000 - 10 500 as avea undeva la 15 000 de euro bani pentru alta, dar nu cred ca ma incadrez in buget pentru masina noua.

Am incercat toate variantele care ar fi cam asa: A4 b8 3L; 330d; A6 2009 3L; 530d

Bmw`urile sunt o idee mai ieftine dar nu au navigatie multe dintre ele la banii astia si A6`le nu gasesc in banii astia normale ( numai combi )

Vedem pana la anu in primavara poate scad preturile...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Să mai ștergem puțin praful :)

Mâine schimbăm ulei și toate filtrele că ne apropiem de 15 000 de km făcuți din vară din concediu :)

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

post-50147-138921307823_thumb.jpg

Link către comentariu

la filtre - mai ales cel de carburant, care e f.important - se putea alege ceva mai bun

Link către comentariu

F l o r i n dar de ce nu sunt bune cele de la MAN? eu tot timpu am folosit filtrele astea si sunt f bune ... adica eu nu am avut nici o problema...oricum la 15 000 km le schimb iara pe toate:)

Daca stii tu o firma mai buna eu sunt deschis la sugestii :)

Best Regards

Link către comentariu

nu sunt cele mai bune... la pret, da.

La motoarele noastre, cel mai bine e sa pui un filtru de carburant bun - eu pun numai original - bine... si pe celelalte tot originale le pun.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Știe cineva ceva despre autohaus Robert din Târgu-Jiu ?

A luat cineva ceva de la el păreri ?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Se poate schimba denumirea postului din " Passat b6 2010 " in Audi A6 2010.

Am vandut passatul si am luat un Audi a6 din 2010.

Link către comentariu

sa fie de bine !

cere unui moderator sa-l inchida pe acesta si deschide altul nou, cu A6-le.

Link către comentariu

sa-l stapanesti sanatos.

topicul asta probabil se inchide si deschizi altul cu noul titlu

(a scris si florin pana am pus eu literele laolalta :) )

Modificat de Muale
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!