Jump to content

Passat b6 2010

benilika

Postare recomandată

osram xenon original, la 70 lei .... sigur e o copie... altfel, cele originale sunt bune

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• benilika

43

• F l o r i n

10

• czsilviu

10

• STOE

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu aș da nici 1000 ron când sunt colegi care au dat 200 ron pe un bec...

La magazin sunt 345 ron OSRAM xenarc

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk now Free

Link către comentariu

benilika si eu schimbat ambele becuri prin ianuarie-februarie si au fost tot undeva la 350lei, in ambalajul original VW + vreo 2 ore de munca cu inca un prieten ( trebuie data bara jos)

Aveam pe partea dreapta roz-mov, stanga ok, dar le-am schimbat pe ambele ca dupa ceva timp sa nu am pe dreapta ok si pe stanga mov!

Link către comentariu

da, m-am referit ca cele OSRAM originale sunt bune.... cele de la VW, aduse - asa sunt.

nu cumpara chinezarii - asta e sfatul meu.

sigur nu as da nici eu 1000 lei pe un bec .... de fapt 800 e becul, 200 manopera - parca asa era.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Aduse de cineva de la maica lor! Am acasa cutia si becul din stanga! Momentan sunt la birou, in jur de orele 17-18 ajung acasa si-ti dau codul!

Link către comentariu

Si e diferența între cele vechi si astea cu 350 ron?

Czsilviu și dau o bere :) dacă nu ma uiți

Mai e vreo șansă să iau și eu de la mama lor?

Link către comentariu

Alea vechi erau identice, originalele VW, cu astea noi am o lumina ceva mai alba ( ceva normal avand in vedere ca cele de pe masina aveam peste 3 ani)

Cum ajung acasa caut si postez codul! Nu promit nimic daca te pot ajuta deoarece tipul din vara a venit acasa si nu stiu daca a mai plecat, oricum iau azi legatura cu el si te anunt cand postez codul!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

uhave2yp.jpgAșa arată becurile mele :((

4yqe5y8e.jpg

post-50147-13813416232217_thumb.jpg

Modificat de benilika
Link către comentariu

Ma scuzi ca am intarziat, codul de pe cutia becurilor noi este N 105 661 03 , iar becurile cu care a venit masina sunt Philips XenStart 92850 141 294

Link către comentariu

Cine imi da niste sfaturi despre niste suspensii sport reglabile ( model , pret )

Am intrebat aici pe forum la colegul wolksman si niste suspensii de la Koni ( fara arcuri ) 600 E :tuktuk:  enorm...

Ceva mai ieftin reglabil pe inaltime ... stie careva?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update :)

Ieri am cumparat un golf 3 din '94 benzina de 1.6 pentru că a luat prietena mea permisul și insista prea mult să îi dau passatul :)
ahejyjeb.jpg

Am mai cumpărat si suspensii sport FK cu arcuri galbene de pe eBay:) urmează să le montăm probabil prin primavara :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Modificat de benilika
Link către comentariu

mersi mersi ... nu puteam sa ii dau passatul e prea mare pentru ea masina si se comporta diferit fata de ce stia ea:)

Am gasit masina la un pret foarte bun dar are nevoie de multa atentie :)

Link către comentariu

Am si eu nevoie de ajutor cine ma poate ajuta.

Azi am încercat sa instaleze video in motion attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1374610549.932674.jpg

Toate bune si frumoase băgăm cd'ul si plecam

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1374610579.649278.jpg

Reincerc operațiunea si

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1374610604.115952.jpg

Citesc pe net si apas SETUP+EJECT+butonul de lângă EJECT.

Navigatia intra in DFU mode instaleze iată si fără suces.

Pe lângă toate astea fac si update la navigatie si

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1374610728.665797.jpg

Așa a stat vreo 3 ore am dat EJECT si am pierdut navigatia nu mai merge fără CD.

Dacă cineva mai are ceva idei ca eu nu mai am opțiuni...

Sent from my iPhone using Tapatalk

o intrebare, eu incerc sa bag hartile , se incarca tot ok merge fara probleme si cand ajunge aproape la maxim , scade de la inceput, am stat vre` o 2 ore si tot asa face, normal situ ca in 15/20 de minute ar trebuii sa fie gata, nu stii care e problema?

Link către comentariu

LeoBN se prea poate sa ai si tu aceeasi problema care am avut-o si eu :)

Ai navigatie modelul vechi si incerci sa pui ultimele harti pe ea. Pentru ultimele harti de pe net e nevoie ca sa ai hardul partitionat in 3 si nu o singura partitie cum ai avut la inceput.
Acum automat daca ai bagat cd`ul ti-a sters hartile ce le aveai inainte pe navigatie si va trebui sa partitionezi navigatia...

Sfatul meu e sa nu te mai bagi mai departe in ea si sa vb cu, colegul Mark21 de pe forum... pe mine el ma ajutat si acuma merge tot brici :)

Link către comentariu

Și au ajuns și suspensiile :)

post-50147-13840837110681_thumb.jpg

post-50147-13840838091098_thumb.jpg

Modificat de benilika
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi am încălțat și noi roțile de iarnă :)

Și săptămâna trecută am împlinit 200 000

post-50147-13858208486655_thumb.jpg

post-50147-13858208771871_thumb.jpg

post-50147-13858209133958_thumb.jpg

post-50147-13858219613024_thumb.jpg

post-50147-13858219789707_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos Passat ai,Beni !! :D

Modificat de Razvan.aps
Link către comentariu

La cum am mers azi cam 6.5-6.6 ( nu te gândi că tot drumul am mers așa )

De obicei la mers normal 120-130 am cam 5.8

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Beni -  vrei sa-l provoci pe smecherul ala cu Audi de l-au dat astia la stiri cand mergea cu 200 si 250km/h?

Zicea ca are "masina posedata ca merge cu 200 si cu 250km/h...Cine isi permite, isi permite!" :))

Oricum, urca frumos in ture.

Sa ai grija de ea!

P.S. - buna alegere ai facut ca ai luat masina pentru prietena. A mea prietena saptamana trecuta, mai exact pe 2 decembrie, mi-a facut un mic "cadou" la masina. A zgariat bara spate si ornamentul cromat dreapta spate la rupt. Evident ca am revopsit toata bara + schimbat ornament = cost total de reparatie 450lei fara micile atentii.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!