Jump to content

Passat b6 2010

benilika

Postare recomandată

Am trecut la a doua mașina din gama VAG :)
Înainte de b6'le acesta am avut un b5.5 de care am fost foarte mulțumit. De aceea am hotărât să rămân tot la VW.

Dotări:

Dublu climatronic
ParkAssist+parkTronic+ camera de marsarier
Faruri Bi-Xenon adaptive

Navigare RNS 510

Magazie 10 CD
Scaune sport cu alcantara
Pilot automat
Trapă
Geamuri ionizate
Parbriz Sungate
Perdeluțe geamuri spate
Alarmă din fabrică cu imobilizator
170 căluți
Jante Tomason TN1 pe 17"
Autohold

4 geamuri electrice

Senzor ploaie, lumina
Maxidot cu BC plus
Incalzire scaune fata
Car-kit
12 airbag-uri

Comenzi volan

Model highline.

Si cam atât nu îmi mai vin în minte alte opțiuni :)
Aș dori să mai pun pe ea volanul de CC dar nu am la cine să apelez să ma ajute :) DRL gen Audi A6
Suspensii sport , neaparat schimbat softul ( încă caut păreri dacă motorul CBBB merge softuit fără a da probleme mai târziu )... Dar este timp

Atașez și ceva poze făcute cu telefonul

post-50147-13727530932912_thumb.jpg
post-50147-13727531281525_thumb.jpgpost-50147-13727531459525_thumb.jpgpost-50147-13727531817924_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de benilika
Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• benilika

43

• F l o r i n

10

• czsilviu

10

• STOE

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ms czsilviu acuma ma uitam si eu la masina ta :) surori a ta are ceva optiuni in plus :) dar is cam pe acolo :D ms la fel drumuri bune

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos !

Foarte frumoasa - culoarea pacatoasa - cam asta am avut si eu pe fostul Passat... greu de intretinut.... dar nici Mocca Brown nu-i departe....

Ce am cautat si eu cu trapa, dar nu am avut noroc sa gasesc toate optiunile care le-am vrut plus trapa.

Link către comentariu

da e tare urata vopseaua ( pe langa faptul ca deja mii se scorojeste pe usi )

Sa stii ca trapa nu e nimic special , eu de cand am masina nush daca am deschis-o de 5 ori.

Maine as da trapa pe un volan de CC sau pe DRL gen audi a6 :))

Link către comentariu

Sal.,

Sa stapanesti sanatos WAGONUL si sa te duca pe unde-ti doresti .

As avea o rugaminte la tine in legatura cu magazia de 10 CD-uri :

Poti face proba cu un CD cu fisiere audio tip FLAC (Free Lossless Audio Codec) si sa-mi spui si mie daca le poate citi ?

RNS-ul le citeste cu ajutorul unitatii optice dar nu si de pe cardul de memorie sau HDD-ul intern .

Melodii Flac se gasesc o gramada pe net asa ca nu sunt asa de greu de gasit .

Astept raspuns daca merg si eventual ce cod are magazia te CD-uri .

Multumesc .

O zi buna .

Link către comentariu

da e tare urata vopseaua ( pe langa faptul ca deja mii se scorojeste pe usi )

Sa stii ca trapa nu e nimic special , eu de cand am masina nush daca am deschis-o de 5 ori.

Maine as da trapa pe un volan de CC sau pe DRL gen audi a6  :))

da... eu mi-as pune trapa, dar nu vreau sa tai masina.... volan se pune, fara probleme. Cumpara volan, airbag, cablaj si calculator coloana - si se face.

Din 2010 si nu ai ,,volanul de CC,, ?! :icon_bounce:

No, mai mult ca sigur - 2010 pe carte, 2009 fabricata - si in talon.

Link către comentariu

@Dorian cand ajung acasa am sa incerc. Ce stiu sigur e ca unele formate de melodii nu mii le citeste imi da eroare si sare automat peste ele , acum nu stiu exact daca sunt FLAC dar am sa incerc.

Apropo unde gasesc codul de pe magazie?:)

@czsilviu da pe carte apare 2010 dar am volan dinala urat in 3 spitze cu comenzi pe el...

@F l o r i n  ai idee la ce pret bate volanul cu airbag si ce imi mai trebuie?

Link către comentariu

Si de al meu ce sa mai zic?!  :banghead:  Aveam de gand sa-l schimb, dar mai astept poate gasesc ceva mai prietenos cu buzunarul, daca nu asa ramane pana o dau!

Link către comentariu

@czsilviu da pe carte apare 2010 dar am volan dinala urat in 3 spitze cu comenzi pe el...

@F l o r i n  ai idee la ce pret bate volanul cu airbag si ce imi mai trebuie?

am scris mai sus, de ce.... e 2009 masina, 2010 in carte.....

volan plus airbag si cablaj - la SH.... depinde, sa zicem 250 euro, calculatorul 250- 300 lei... dar stii cum este cu dezmembrarile.... preturile variaza.

Link către comentariu

Si asta presupune si un drum la bucuresti ( asta daca gasesc cine sa ma ajute ) :) ca eu nu ma prea pricep.

Ce stiu sigur e ca urmeaza suspensii sport si DRL audi style astea le pot face cu mecanicul meu :)

Link către comentariu

Sal.,

Codul magaziei il poti vedea cu ajutorul unui coleg ce are interfata VAG-COM printr-o scanare a masinii .

Asta ca sa nu te apuci sa demontezi torpedoul pentru ca acolo banuiesc ca este amplasata magazia de CD-uri .

Acum nu stiu sigur daca la break-uri magazia este localizata in torpedou, in locul mapei cu cartile masinii sau in cotiera, si nu in portbagaj asa cum era la vechiul model B5.5 .

Astept raspuns legat de tipul fisierelor pe care le poate citi .

Uite pun un link de unde poti descarca fisiere flac ca sa nu mai pierzi tu timpul cu cautat-ul acestora :

http://www.muzicanoua2013.ro/muzica-albume/Jennifer-Lopez---Dance-Again-The-Hits-2012-FLAC--ALBUM-ORIGINAL-_26471.html

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Ok cand ajung am sa încerc.

Nu am in oraș colegi cu VCDS si eu nu îl am :)

Da magazia e în torpedou are o panglica portocalie tragi de ea si coboară ușor jos.

Te pot ajuta doar cu melodiile :)

Link către comentariu

E ok si asa .

Sper sa mearga .

Multumesc anticipat

Link către comentariu

@ DORIAN scuze de întârziere ...

post-50147-13733879580182_thumb.jpg

post-50147-13733879708151_thumb.jpg

Nu vede nimic...

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos si fara incidente. Sa pui si cateva poze cu interiorul :)

Link către comentariu

Toni avem masini identice doar ca a mea are 170 de cai si nu are parbriz incalzit :) deci sa ne traiasca :icon_thumleft:

Link către comentariu

Mai pun ceva poze cu mașinuța mea :)

post-50147-1373607959251_thumb.jpg post-50147-13736079812013_thumb.jpg post-50147-1373608013212_thumb.jpg post-50147-13736080326573_thumb.jpg post-50147-13736080463048_thumb.jpg post-50147-13736080625019_thumb.jpg post-50147-13736080741881_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa, o recomandare: led-uri pe pozitie (la mine a schimbat foarte mult aspectul farurilor, avand bi-xenon) !

Link către comentariu

Momentan am in plan ceva ce ma va seca de bani saptamana viitoare :) masina va primi ceva cadou :D dupa acest cadou poate luam si leduri :)

Link către comentariu

Ok, ce bine arata acea grila,HL! Imi doream si eu una de HL, dar pana la urma am dat comanda de R-line... :icon_bounce:

Link către comentariu

Frumoasa masina, cu multe optiuni - sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!