Jump to content

Jetta - Plafon desprins

aurelmarius
 Share

Postare recomandată

Salut,

Anul trecut prin Iunie am achizitionat o jetta 1.4 tsi comfortline. La cateva luni dupa achizitie am avut o problema cu ceva greierasi in partea dreapta. Cei de la service au fost foarte prompti si au rezolvat problema repede, 2 clipsuri lipseau de la conductele de combustibil si acestea intrau in vibratie.

Acum am constatat ca s-a desprin marginea plafonului in partea fata/stanga sus. Am fost la service cu masina si in 5 minute am primit verdictul, trebuie dat jos tot plafonul si refixat, lucru care ma ingrijoreaza putin intrucat imi este frica sa nu provoace mai multe daune.

A mai avut cineva aceasta problema ? Exista o metoda mai simpla de fixare a marginii plafonului ?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

materialul e desprins sau plafonul cu totul? daca e tot plafonul nu ai de ce sa iti faci griji, e prins in cleme si cateva suruburi, se poate re-fixa.

daune...daca cel care demonteaza nu se pricepe poate sa rupa cleme sau sa il indoaie la un unghi mic si sa ramana semne (depinde unde te duci sa ti-l demonteze).

o poza ar ajuta...

Link către comentariu

Tot plafonul este desprins nu materialul de pe el. Practic a coborat cu 1mm sub cheder. Daca il imping cu mana se aseaza la loc dar din cauza vibratiilor coboara din nou. Ca service ma duc la Midocar intrucat masina are garantie la ei. Cand am putin timp liber o sa cobor sa fac si o poza. Multumesc.

Link către comentariu

N.ai de ce sa t ingrijorezi. Il va da jos si il va fixa din nou. Problema cu conductele a mai fost intalnita la mai multe . Plafonul s.ar putea sa se prinda si cu putin mastic , nu doar suruburi si cleme.

Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

jetta VI nu inceteaza sa uimeasca :)

poti sa pui, te rog, o poza cu zona sa ma uit si eu sa nu ma trezesc cu plafonul in cap? si-asa e plina de greieri si vibreaza de zici ca face breakdance.

ms

Link către comentariu

Revin cu poze. In principiu la mine nu a troncanit nimic in afara de un plastic de la plafoniera pe care l-am rezolvat usor.

post-107483-0-68841000-1372351189_thumb.

post-107483-0-36039600-1372351212_thumb.

post-107483-0-83580400-1372351228_thumb.

Modificat de aurelmarius
Link către comentariu

Jetta20tdiHLDSG6

o sa ne cada in cap...cu Jetta asta 6 o sa ajungem ca-n Flinstones :))

Link către comentariu

Uu ce urattt ! App facand o paranteza cum se prezinta la voi carenajele la rotilw din spate ??

Link către comentariu

• 6 months later...

Am aceasi problema la jetta 1,2 tsi 2011, problema e ca la mine e pe ambele parti fata, dar nu se observa asa tare ca la tine, au incercat ei ceva in stilu romanesc au tras de plafon si au bagat un adeziv care bineinteles la cateva hopuri s a desprins la loc,m-am lasat la mana mea si am lasato asa.

Link către comentariu

• 1 month later...

In cazul meu, dupa ce am plecat cu ea din showroom (nou nouta era) si am ajuns acasa, am constatat ca protectia din panza a stapului din partea dreapta de la parbriz era desprinsa si atarna "elegant" ca si cum ar fi fost rupta si prinsa  la loc la misto cu guma de mestecat. Cum nu am sesizat problema decat dupa ce am plecat din showroom, bineinteles ca reprezentanta a refuzat sa o remedieze pe garantie, sustinand ca nu e vina fabricantului ci a mea, ca am tras de ea si am rupt-o :) funny nu? Asadar, se pare ca a-ti cumpara o Jetta e ca si cum ai umbla la cutiuta cu surprize...niciodata nu stii ce gasesti in ea, sau ce nu gasesti...

Link către comentariu

Este la moda treaba cu adezivul. Asta au incercat si la mine si le-am zis pas. I-am pus sa dea jos tot plafonul si sa-l fixeze din nou.

Link către comentariu

• 5 years later...

Salut, postez aici pentru ca nu găsesc alt topic, de vreo 2 zile a început sa mi se dezlipească materialul textil de pe interiorul plafonului, probabil din cauza alternantei temperaturilor. A început chiar din dreptul plafonierei. Ceva sugestii cum sa îl  lipesc sau alte soluții? A mai avut cineva problema asta? 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!