Jump to content

Passat B6 2.0 Tdi 2010

ganea

Postare recomandată

Dupa lungi cautari si zeci de telefoane un nou membru in familie .

Passat Cr 2.0 140 cai Motor CBAB, fabricatie 04-2010 , 187k Km reali verificati carte Full

Dotari : Confortline

Bi-xenon Adaptiv

Trapa electrica

Navi color Rns 510

Linie audio Dynaudio si magazie 6 Cd

Dublu Climatronic

Strat -Stop Semafor

Senzori parcare fata spate

Senzori ploaie si lumini

PortBagaj actionat la buton

Volan piele multifuncional

Parbriz incalzit

Tempomat

Sacune incalzite

Alarma

Si cred ca sunt multe pe care inca nu le mai am in minte .

Poze din interior

post-23817-0-06545200-1372285474_thumb.p

post-23817-0-30467000-1372285489_thumb.p

post-23817-0-72621100-1372285500_thumb.p

post-23817-0-98849000-1372285800_thumb.p

post-23817-0-09123600-1372285816_thumb.p

post-23817-0-70737000-1372285835_thumb.p

Modificat de ganea
Link către comentariu

Intotdeauna am admirat Passatul B6. Mi se pare cel mai reusit design posibil ptr PASSAT; classic/elegant. Sa va alintati reciproc !!!

La interior te sfatuiesc sa pui gurile de ventilatie de pe CC sau B7 cu marginea argintie si rotitele iluminate. Am pus la un prieten si s-a schimbat total bordul iar noaptea este o incantare cum se vad rotitele. Nu sunt scumpe (pe okazii sau alte siteuri), deci merita investitia.

Drumuri bune !!

Link către comentariu

da, sa-l stapanesti sanatos !

Toate Passat-urile (si nu numai... Golf-ul si el) sunt frumoase.... mai ales la timpul lor, au fost ceva deosebit - elegante, confortabile

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Eleganta, stil. Frumoasa balena !

Sa te poarte oriunde ai nevoie!

Toate cele bune! :beer:

Link către comentariu

Intotdeauna am admirat Passatul B6. Mi se pare cel mai reusit design posibil ptr PASSAT; classic/elegant. Sa va alintati reciproc !!!

La interior te sfatuiesc sa pui gurile de ventilatie de pe CC sau B7 cu marginea argintie si rotitele iluminate. Am pus la un prieten si s-a schimbat total bordul iar noaptea este o incantare cum se vad rotitele. Nu sunt scumpe (pe okazii sau alte siteuri), deci merita investitia.

Drumuri bune !!

Pai daca pun acele guri iluminate unde leg mufele ?? Ca nu ma pricep! Multumesc !

Link către comentariu

Drumuri bune !!

Pai daca pun acele guri iluminate unde leg mufele ?? Ca nu ma pricep! Multumesc !

Le legi la butonul de modificare intensitate iluminare interioara (de langa blocul de lumini).

Link către comentariu

Multumesc ! Daca o sa gasesc un pret ok poate le schimb acum am luat anvelope Dunlop noi si sunt falit ! Urmeaza jantele ...

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Acum ca masina este inmatriculata si am facut cu ea 6000 km zic eu ca este timpul sa ii pun jante de aluminiu .Daca are cineva idee de modele ce se potrivesc pe acest model ii sunt recunoscator , de asemenea daca are cineva de vanzare astept oferte .

Link către comentariu

Sa va plimbati sanatosi pe drumurile patriei noastre :)

Legat de roti cauta ceva cu distanta intre prezoane 5 x 112

Link către comentariu

Chicago, Solitude si Monte Carlo mi se par cele mai potrivite jante pentru Passat. Le gasesti pe Ebay sau daca ai noroc si la noi pe diferite site-uri de anunturi.

Link către comentariu

cu Chicago destul de greu in hartoapele din Bucuresti..... poate in Brasov e mai bine.... Eu le-am pus pe cele pe 17 (235/45/17).... si merg cu mult mai multa grija, mai ales ca le-am incaltat cu cauciucuri noi....

Link către comentariu

Intradevar cele Chicago sunt deosebite , nu stiu daca am noroc sa gasesc modelul asta pe 16 , de ce tin mortis am cumparat anvelope noi si au costat ceva si ma doare inima sa le dau pe nimik dupa 6000 km , in Brasov sincer sa fiu nu prea ai unde sa iti rupi masina dar Passat-ul l-am cumparat in principiu pentru drumuri mai lungi avand inca 2 masini de oras pe benzina .

Eu am un buget de 700-800 € sper sa gasesc ceva frumos imi mai place modelul de fabrica a passatului CC sper sa gasesc ceva bun sh.

Link către comentariu

Chicago pe 16 ??

Originale nu exista decat pe 18.....

Link către comentariu
Link către comentariu

salut. 

sa stapanesti sanatos masina.

cat despre jante, este un depozit in Brasov si mai exact in Sacele cu jante de aliaj. gasesti acolo cam tot ce vrei....

Link către comentariu

Multumesc de ajutor , sambata o sa merg la sacele sa vad ce gasesc , acum sunt indragostit de modelul Interlagos de pe CC ideea este ca jantele ce le-am gasit sint pe 18' foarte mari si nu vreau sa platesc pe anvelope o avere deoarece sunt adeptul noului.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am primit cadou folie omologata rar :)

post-23817-0-59328100-1375945919_thumb.j

post-23817-0-32154900-1375945944_thumb.j

Modificat de ganea
Link către comentariu

Cat te-au costat foliile ?

Ce grad de reflectie a UV ?

Link către comentariu

A costat 300 roni la un prieten in Brasov care se ocupa cu asa ceva este firma Global si arata ok , are 5% transparenta in rest nu ma pricep.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!