Jump to content

Vw Bora

mvictor

Postare recomandată

Seara buna, acum 10 min mi-am facut si eu cont si am zis sa-mi prezint si eu masina. Am un vw Bora din 2000 motor ALH TDI 90 cai, sunt extrem de multumit de ea deoarece are un consum extrem de mic iar service? cand imi aduc aminte si aici intra doar consumabilele l-a schimbat. Am 260k de km si merge ca si cum ar avea 1000, de schimbat am schimbat ambreiajul acum 20k km in rest nimic(culmea era ala din fabrica), apoi dupa ceva vreme am zis sa o intineresc si sa o fac cum imi place mie, pentru ca incepuse rugina sa apara.

Kit-ul este de r32 il recunoaste toata lumea, iubesc modelul asta este preferatul meu :) pragurile sunt rieger deoarece cele originale sunt caraghioase rau, ma rog simple din puctul meu de vedere, jantele pe 16" BBS rs722 aici or sa zica toti de ce nu mai mari or sa vina si alea mai mari cat de curand iar in rest nimic spectaculos, urmeaza sa ii pun navigatie scaune+bancheta recaro si cam atat.

Motivul pentru care tin si bag bani in ea? pentru ca este o masina foarte buna tine cu casa cum am mai zis are un consum extrem de mic ceea ce conteaza, daca vrei viteza are si viteza acum nu ii pot cere sa fie o nava spatiala dar pentru mine este foarte ok.

Seara buna si fara probleme pe la masini.

post-122798-0-27001200-1372201251_thumb.

post-122798-0-12916500-1372201297_thumb.

post-122798-0-80328800-1372201431_thumb.

Link către comentariu

Dpmdv. arata foarte bine. Succes in continuare cu modificarile si incearca sa detaliezi putin mai mult partea de intretinere a masinii (ex. uleiul folosit predominant, carburantul, etc.). Asta ar putea dizolva anumite mituri fiindca masina ta are deja un nr. considerabil de km.

Link către comentariu

Mersi frumos pentru reply, uleiul pe care mereu l-am folosit este GM si asta din 2004 pana acum, eu cand am cumparat masina de la austriac l-am intrebat " sa-mi spui te rog ce ulei ai folosit de cand ai cumparat-o " si mi-a spus GM de atunci numai si numai GM, nu papa ulei nu nimic. Injectoarele sunt curate bec no problem pe ele, le-am testat cu vag si sunt perfecte, motorina folosita doar pompa atat,  nu TIR nu nimic, firma? hmm ce gasesc inafara de PETROM de ce? nu imi place de ei, preferati ROMPETROL(am card) - OMV si LUKOIL. Filtru de motorina l-am schimbat la 200k si l-am schimbat degeaba pentru ca era perfect curat iar turbina fluiera ca noua nici o problema iar consum pe ea am cam 3.5 - 4 la suta asta afara in oras undeva la 7. Masina are aer conditionat dar nu are ESP in rest nu stiu te rog sa ma intrebi orice aa si uleiul din cutie l-am schimbat cu ARAL paremise si merge bine nu am probleme. 

Cum ti-am spus masina este cumparata din 2004 si avea 130k km cam asa... ai sa zici ca, cam putini de atunci pana acum... am facut, ma rog am mai avut o alta masina asta a fost a parintilor acum este a mea de 4 ani si am alergat cu ea pot spune prin toata Europa face pe an cam intre 15-20 k km cam asa. Acum urmeaza sa-i schimb amortizoarele de pe fata sunt cam duse, altceva? te rog sa ma intrebi.

Link către comentariu

Imi place cum arata! Personal e prima bora cu kit R32 pe care o vad! Vad ca barile sunt lucrat frumos, fara lufturi! Unde ai gasit kitul asta pentru bora? Singurul lucru pe care l-as schimba ar fi pragurile, le-as pune pe cele de R!

Link către comentariu

destul de draguta masina...in schimb jantele sunt uratele si nu imi place chestia aia de vine desupra la trapa...banuiesc ca e pusa de tine

Link către comentariu

Pragurile ei originale serios erau caraghioase rau plus ca nu aveau nimic in comun cu kitul. Kitul a fost cumparat din Polonia, deflectorul nu a fost pus de mine :) este de la mama ei, aproape sa-mi fie furat de niste romani in germania.:) se poate da jos numai daca imi tai plafonul :).

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, multumesc pentru detalii si tine-o tot asa. Drumuri placute si cu cat mai putine incidente iti doresc!

Link către comentariu

Va multumesc frumos am sa pozez si interiorul imediat ce pun restu nebuniilor. Sper sa iasa bine.

Link către comentariu

Frumoasa tare !

Imi place mult kitul pus de tine, mai putin pragurile si ai nevoie de jante mai mari :icon_thumleft:

Dar gusturile nu se discuta :D

Spor in continuare cu modificarile !

Modificat de redline1619
Link către comentariu

Multumesc frumos, jantele astea sunt pentru iarna, de vara am sa pun de 18 cat despre praguri aici tine numai si numai de gust si ce mi-a placut mie din cate am apoi repet alea ale ei erau urate foc :), sper sa le gasesc pe la garaj sa le pozez si sa vezi cat de urate sunt. :)

Link către comentariu

Daca ma crezi asta faceam acum, ma uitam dupa jante :D. Multumesc frumos

Link către comentariu

wow ! super masina ! unde n'as da sa ajunga si astea "noi" la atatia km si atat de bine.. :))

Link către comentariu

Daca ai grija de dansa mai mult ca sigur ajungi. Totul tine numai de utilizator.

Link către comentariu

un inceput bun,nu chiar cum ar fi trebuit dar este bine

renunta la praguriile alea,daca tot vrei atunci pune ceva mai simplu si ceva jante mai mari

deja va fi alta masina,restu sunt detalii si complectari

spor

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!