Jump to content

Audi TT 2.0TFSI S-tronic

dragoslk

Postare recomandată

Salut,

Dupa ce am vandut VW Golf 5 GTI, imi doream o masina puternica dar cu tractiune integrala, si ma hotarasem sa nu o cumpar de noua, asa ca am vazut cateva masini rulate care corespundeau criteriilor mele de selectie, S3, A5, EVO IX, dar nici una dintre acestea nu era ingrijita, iar majoritatea incercau sa ascunda multe lucruri despre ele, care nu le-ar fi avantajat , asa ca m-am orientat catre: Audi TT  fabricat in anul 2008, cu 43.000 km, pe care l-am luat de la primul proprietar, masina fiind achizitionata din tara de la Midocar.

Audi TT 2.0TFSI S-tronic , an fabricatie 2008, cu foarte multe dotari, pretul de achizitie de nou fiind apoape 60.000 euro !

Eu am luat-o la un pret mult sub pretul pietei actuale.

Ca si planuri de viitor, ma voi axa mai mult pe modificari la interior si exterior, motorul il voi lasa stock.

post-2760-0-40726500-1372060644_thumb.jp

post-2760-0-42889700-1372060694_thumb.jp

post-2760-0-53052100-1372060988_thumb.jp

post-2760-0-49832300-1372061047_thumb.jp

post-2760-0-94044500-1372061339_thumb.jp

post-2760-0-50064900-1372061733_thumb.jp

Link către comentariu
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dragoslk

39

• Megatron

7

• Alex@Audi

3

• kef_petry

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Motorul merge bine , la mai putin de 45.000 km , cati are acum , nu ar avea cum sa mearga altfel.

Am avut acelasi motor pe GTI , pe care l-am vandut la 120.000 km , si mergea foarte bine , motor care mai era si modificat destul de mult.

TT -ul nu va mai avea K04 , vreau sa o las stock la motor , cel putin asa gandesc acum, vreau doar sa o mai modific la interior putin : padele aluminiu , ceas boost osir , plus alte piese mici , originale , pe care le-am comandat deja , iar la exterior : bara fata si masca de ttrs si faruri cu led, dar nu ma grabesc.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Bravo Dragos. Golful arata super si se misca pe masura, dar asta e si mai si

Sa ai bafta cu ea si fara bobine defecte :D

Link către comentariu

Frumoasa mica diavolita.Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul.Ne poti spune pretul de achizitie sau este secret?

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

15.000 , plus cateva piese pentru interior pe care le-am comandat deja...

Link către comentariu
  • 3 months later...

Au trecut 4 luni de cand am cumparat masina, si deja am facut 10.000 km , dintre care 3000 in concediul din Grecia.

Motorul merge foarte bine in continuare. :)

Ca upgrade-uri:

-Navigatie RNS-E Plus, cu toate hartile din Europa pe DVD

-Sistem Audio Bose :)

-Buton Sport

-Ceas Boost Shadow

-Padele aluminiu OSIR

-Capace buson ulei si antigel, Audi R8

-Tipsuri cromate, Audi Motorsport

-DRL Led pozitie

-Leduri  numar inmatriculare si interior

Planuri in viitorul apropiat: capace aluminiu oglinzi (TTRS), iar pana la anul ma voi gandi daca voi modifica motorul (evacuare, admisie, soft Revo, etc)

Stiti la cati km se schimba uleiul din cutia de viteze? Pe net am citit cateva topic-uri in care ziceau 60.000 km, dar nu sunt sigur ca nu trebuie schimbat mai devreme...

Link către comentariu

Eu tot la 60.000km stiu pentru DSG. Nu e mai devreme de atat decat daca stii ca a fost masina f fortata... Ma indoiesc ca e cazul aici.

Legat de capacele de oglinzi, chiar sunt din aluminiu sau plastic vopsit sa semene?

Link către comentariu

Capacele de oglinzi sunt din aluminiu, sau mai exact, din aliaj de aluminiu, la reprezentanta un set este 600 euro, dar eu le-am gasit cu 250 euro/set, noi.

Link către comentariu

Eu unul as schimba uleiul si filtrul de la DSG cat mai curand.

Conform manualului se face schimbul la fiecare 60000, dar avand in vedere ca masina face 6 ani curand, e recomandabil sa o faci de pe acum.

Link către comentariu

Revizia pentru DSG este o interventie complicata? se face doar la reprezentanta sau si la alte service-uri.

Ce imi recomanzi?

Link către comentariu

Felicitari pentru noua masinuta!  :icon_thumleft:

Cat despre schimbul de ulei la cutie si eu la randul meu am avut de ales intre reprezentanta si un service oarecare,

insa am ajuns la concluzia ca nu economisesc foarte multi bani schimband intr-un service oarecare. In cazul meu 200-300ron.

Mai ales ca este o procedura destul de complexa iti recomand cu caldura reprezentanta!

Multi km fara probleme!

Cheers! :beer:

Link către comentariu

Interventia in sine nu e complicata, dar iti recomand cu tarie sa o faci la reprezentanta dintr-o serie de motive: experienta lor(de bine, de rau), interfete de diagnoza pre si post schimb si, cel mai important, garantia prin culanta in caz ca ai vreo belea.

Nu merita sa economisesti 100-200RON facand-o in alta parte, cel putin in cazul asta.

Link către comentariu

Revizia DSG este 1300 lei la PBN, asa ca voi mai astepta putin sa dau comanda de capace aluminiu oglinzi tt rs:)

Link către comentariu

Foarte tare masina,merge impecabil iar cutia S-tronic merita fiecare banut. Este o masina foarte ingrijita,iar motorasul stock se misca foarte bine,avand in vedere greutatea mica a masinii. Am avut ocazia sa o conduc si am ramas placut impresionat. Bafta la modificari,si hai cu stage 1 macar :D

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • taz21 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!