Jump to content

2013 Seat Leon FR 2.0TDI Nevada White

D_T_Z

Postare recomandată

Felicitari pentru masina, arata super.

Unde ai facut modificarea pentru cheie?

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_T_Z

31

• florinrmn

5

• c6t9

4

• vali_devill

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci pentru aprecieri.

Modificarea am facut-o acasa :) E foarte simplu, trebuie doar un torx de 5 si se rezolva.

Demontarea cheii este specificata si in manual. Sunt pasii pentru schimbarea bateriei. O data scos capacul de la baterie o sa vezi surubul care tine partea de jos a cheii.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Un mic update estetic. Cupra lip + folie pe bara si grila. Urmeaza oglinzile.post-2007-13972935104039_thumb.jpg

Link către comentariu

Toate investitiile ulterioare meritau inlocuite de farurile led, adaugate in momentul configurarii.

Edit: Scuze, eram de pe tel si te-am confundat cu alt user , care a si postat aici mai tarziu ...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pai..sunt faruri led.post-2007-13972948446843_thumb.jpg

La momentul configurarii singurul lucru ramas nebifat a fost interior de piele. Am in schimb partial piele pe scaunele din fata. Anul asta au mai aparut in configuraror ACC,DCC si high beam assist.

Modificat de D_T_Z
Link către comentariu
Alexandru Constantin

Foarte frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme

Link către comentariu

Foarte frumos arata!

Cat te.a costat? Vreau si eu identic :))

Ai dat grila jos pt colantare?

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Colantarea a fost 60ron. Buza 150. Grila nu am dat-o jos pt ca trebuie sa dau toata bara jos pt asa ceva.

Link către comentariu

Poti sa faci niste poze mai in detaliu cu buza? Te rog frumos, ma tenteaza :) buza de unde ai luat.o?

Daca vrei putem continua pe privat

Link către comentariu

Arata f bine grila si buza de Cupra

Cand o sa imi ajunga FR-ul o sa  fac si eu grila neagra, nu ma incanta cromul pe masina.

Link către comentariu

Din aceleasi considerente am facut-o neagra. Varianta mai scumpa ar fi sa iti comanzi grila de cupra 5f.

Link către comentariu

Cum ti se pare ambreiajul? Tine "normal" sau mai sus?

Intreb pentru ca toate cu care am mers(benzinare ca diesel nu erau la test) tineau sus, lucru deranjant mai ales daca vrei sa mergi mai sportiv.

Modificat de saibot
Link către comentariu

Ambreiajul tine normal. E chiar un upgrade de la golful pe care l-am avut inainte. Tine la fel si e mai usor.

Link către comentariu

Cu capacele oglinzilor negre :D

yimg1226itxnm50ojv.jpg

Ar mai fi o idee colantare pe spate

yimg1253gmfhpvaoek.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

The_ego : la oglinzi e mai complicat de colantat din cauza formei. Am incercat si nu au iesit. O sa vad cat costa un set de capace la dealer si sa le vopsesc dupa. Spatele ala il stiu dar nu ma incanta. Mai e o varianta difuzor spate aplicat direct pe bara. Merci de propuneri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!