Jump to content

2013 Seat Leon FR 2.0TDI Nevada White

D_T_Z

Postare recomandată

Am inteles ca maine treci prin Sibiu si te si opresti putin. Cred ca vin si eu sa-ti admir minunatia de masina :D

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_T_Z

31

• florinrmn

5

• c6t9

4

• vali_devill

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

In principiu opresc. Ma puteti suna dupa 12 pe nr din profil si opresc la o vorba :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Ieri seara am avut ocazia sa vad si eu masina. Ce pot sa zic, e splendida, in realitate e si mai frumoasa decat in poze :) Arata foarte agresiv iar farurile alea sunt geniale.

S-o stapanesti sanatos 10000000 km

Link către comentariu

Merci frumos rifflections :) O sa dau un semn de viata cand mai trec prin Sibiu sa stam mai mult la vorba, ieri seara ma cam grabeam sa las un prieten la tren.

PS. Mi-a placut f mult si a ta, motorul si culoarea fac toti banii :)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Am vazut-o intamplator la Electric Castle, era parcata pe marginea drumului principal. Sar in ochi albul ala superb si farurile.

Modificat de stevendor
Link către comentariu

Merci frumos :)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • 1 month later...

Primele doua poze sunt geniale! Arata numai bine de pus in reviste. :) A treia e un pic cam fortat photoshopul.

Masina e super, o prinde bine pe alb.

Link către comentariu

Salut si felicitari pentru masina, arata super pe alb cu jante pe 18, dotari super - panoramicul este de efect, motor super .. bravo, sa o stapanesti sanatos :)

Link către comentariu

Multumesc frumos pentru urari baieti.

@c9t9: Instalatie? :)

Link către comentariu

Nu e complicata instalatia : cateva bare, ventuze si aia e.

Partea complicata e la aparat si la editarea in photoshop.

Oricum pozele de genul se fac in 2 oameni.

Daca ai nevoie de ceva detalii putem vb pe pm.

Link către comentariu

Știu ce-mi trebuie, mi se pare deranjul prea mare să mă mai car și cu alea, să le găsesc loc prin casă. Deja sunt plin de toate alea. Și așa când văd zilnic jantele astea în drum mă cam ia capul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

se accepta si critici?

recunosc ca interiorul mi se pare mult mai frumos fata de modelul anterior,dar la exterior parca aduce a ibiza...am vazut cateva in bucuresti live si n am fost deloc incantat de designul exterior al masinii

Link către comentariu

E noua tendinta in design-ul auto la grupul VAG :) Toate modele de la fiecare marca sa arate la fel :))

Foarte frumoasa masina :D

Link către comentariu

Este un trend si se numeste Identitate de Marca.

VAG, Toyota, BMW, toti o adopta. Poti intra pe site-urile BMW si Toyota si o sa vezi cat de mult se asemana modelele.

De fapt nu imi vine in minte un constructor care sa faca diferentierea clara intre modele cum era inainte. Poate doar francezii sa mai tina la asa ceva.

Desigur ca accept critici , de orice fel chiar, atata vreme cat sunt constructive si argumentate.

Link către comentariu

Mi se pare superba masina la exterior, trapa cred ca`ti da o senzatie foarte tare, dar am retineri la interior, cu precadera la consola centrala si cum arata NAVI intre gurile alea de aerisire... Parca mai mereu Seat nu reuseste in zona aia, sau poate o fac intentionat? :))

Modificat de bZ1
Link către comentariu

Merci pentru aprecieri.

Prefer navi in zona aia decat jos cum era la 1P. Ce e drept ca puteau sa faca mai mult dar chiar nu ma dezanvajteaza pozitia ei.

Si da, e prima masina cu trapa care o am si e tare senzatia. :)

Link către comentariu

nu nu, nu ma intelege gresit, pozitia ei este intr`adevar mai avantajoasa dpdv al unghiului doar ca nu se integreaza vizual atat de bine intre gurile aerisirii, poate sa fi facut altfel de rama/butoane, forma gurilor de asemenea modificata mai aspectuos

Link către comentariu

Vazuta azi pe la casa presei, ce pot spune, o masina foarte frumoasa si cu stil.Sa o stapanesti sanatos!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!