Jump to content

2013 Seat Leon FR 2.0TDI Nevada White

D_T_Z

Postare recomandată

Esti sigur ca nu era bi-tdi???eu asa am...fost informat!stiu ca ala era pregatit pt fr adevarat,mai ales de cand poti pune kit fr pe aproximativ orice motorizare.

Posibil sa ma insel!

Oricum este superba,ai o masina de invidiat!

Brgds

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_T_Z

31

• florinrmn

5

• c6t9

4

• vali_devill

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

@florinrmn : Se scoate capacul del a cheie si se scoate 1 surub, apoi inlocuiesti partea de jos cu partea de metal si aia e :) Nu, nu e vorba de puddle lights, e vorba de o dunga pe fata usii , pe interior care se aprinde in functie de modul de condus selectat. O sa fac poze mai incolo.

@TudorM : Am avut halogen. Farurile se vad ff bine bine noaptea. Pe partea de flash- se aprind doar cateva led-uri, iar pe faza lunga se duc toate si bat ff bine. Cu pozele si filmele pe timp de noapte legate de faruri o sa mai dureze pt ca nu stiu daca le pot surprinde la adevarata lor valoare.

@vali_devill : Nu este bi-tdi. FR-ul de 184cp are alt cod motor, alta turbina (mai mare), alte injectoare , frane un pic mai mari si difuzorul acela pentru sunet mai pronuntat al motorului pe interior, imi scapa acum denumirea.

Link către comentariu

Din pacate, nu este bi-turbo. Inainte sa apara noua platforma MQB, se zvonea ca motorul diesel pt noile GTD, RS diesel, FR diesel si A3 ar fi motorul 2.0 bi-turbo de pe Amarok (care are si o excelenta cutie automata ZF in 8 trepte) cu 180cp si 420Nm. Dar a ramas la stadiul de zvon. Scuze de off-topic.

Link către comentariu
costyserbanescu

arata foarte bine . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km

Link către comentariu

Multumesc pentru urari.

Si acum cateva poze cu luminile din portiere pe timp de noapte, cand se vad cu adevarat.
Lumina alba se aprinde cand e selectat modul Eco din Driver Profile, cea rosie cand e selectat modul Sport.

image002.jpg
image001.jpg
Link către comentariu
lambda_dryver

Multumesc mult pentru pozele postate special pentru mine!

P.S: Chiar misto ideea cu lumina ambientala care se schimba in functie de modul selectat.

Link către comentariu

Foarte tare! In normal si individual ce se intampla?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu

Superba din toate punctele de vedere. Dar daca este ceva ce m-a impresionat cu adevarat este designul jantelor. Pur si simplu... n-am cuvinte. lol :D

Sa o folosesti fara probleme si cu aceeasi placere ca-n prima zi.

Link către comentariu

@forinrmn : Luminile in Normal si Individual stau pe alb din ce am vazut. Nu sunt foarte convins cum e pe individual ca nu prea l-am configurat.

@victoras_cw : Multumesc frumos.

Link către comentariu

Superba bijuteria! Sa te poarte multi km fara incidente neplacute!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

Vă spun și eu că e absolut superb. Dacă Octavia arăta bine în poze, dar în realitate nu mi-a plăcut, aici a fost invers. Pozele nu reflectă cât de bine arată în realitate.

Link către comentariu

Felicitari! Sa o stapanesti sanatos! Arata foarte bine, am admirat-o astazi (am parcat in fata ei). :)

Link către comentariu

Multumesc frumos baieti 

@xbk : Data viitoare daca ma vezi sa ma tragi de maneca :)

Link către comentariu

:) asa am sa fac, dar nu era nimeni prin preajma ca sa il trag de maneca. Statea la umbra singura si cuminte ;).

Modificat de xbk
Link către comentariu

golful l-ai dat cu tot cu revista ? sti mai bine la ce revista ma refer , te felicit pentru achizitie masina arata intr-un MARE fel , s-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

@aimar- fr a devenit o echipare stilistica pentru aproape toate motorizarile.un fel de sport line.

Brgds

Link către comentariu

@aimar: momentan pt romania nu este disponibil tdiul de 184cp ca l-as fi luat si da fr mai nou e echipare. Se poate comanda incepand cu 1.4 122cp.

@rusen: merci de urari si da ,am dat golful, e pe maini bune:)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Huh...foarte tare masinuta..mai ales cu acele faruri si cu trapa aia :D . Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

Foarte frumoasa! (designul exterior este si peste GOLF 7 GTD...parerea mea) Farurile cu tehnologie LED sunt disponibile in premiera in clasa HATCH, asa-i? Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Mihaitza21: merci frumos

Corad0: da este o premiera pt hatchbackuri si fac toti banii :) merci frumos

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Ieri am fost la reprezentanta si m-am uitat putin si la noul Leon, mai mult la interior. Dintre golf si leon...as alege leonul, mult mai ieftin si au inceput sa bage materiale de calitate mai buna. Sa il stapanesti sanatos...buna alegere :icon_thumleft:

Link către comentariu

superba masina, s-o folosesti sanatos !

te-am vazut azi prin Cluj, sau era alt leon fr?

Link către comentariu

Vzl: merci frumos.

Cj.paul: da,sunt in cj la electric castle :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!