Jump to content

2013 Seat Leon FR 2.0TDI Nevada White

D_T_Z

Postare recomandată

Salutare tuturor, mai jos va prezint noua achizitie.

Mentionez ca fac trecerea de la Golf V 1.9tdi , si m-am orientat tot spre un diesel mai mult din cauza km pe care ii fac anual.

Lista de dotari : 

- 2.0tdi start&stop, manuala
- Nevada White
- jante Performance 18"
- pachet lumini & vizibilitate
- SEAT Full LED
- pachet Iarna 
- sistem de navigatie
- SEAT Sound System
- senzori parcare fata/spate
- sunroof panoramic.

Momentan am pus pe ea pedalele si footrest-ul de pe Golf 7 GTI/Audi S3. Sa vedem ce va mai urma :)

PS. Pretul si discount-ul sunt strict confidentiale.

Si acum poze : 

image001.jpg
image018.jpg
image017.jpg
image016.jpg
image015.jpg
image014.jpg
image013.jpg
image012.jpg
image011.jpg
image010.jpg
image009.jpg
image008.jpg
image007.jpg
image006.jpg
image005.jpg
image004.jpg
image003.jpg
image002.jpg

Link către comentariu
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_T_Z

31

• florinrmn

5

• c6t9

4

• vali_devill

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uau , superba masina si dotata excelent.Am avut ocazia sa merg un leon ca al tau tot 2.0 tdi si dupa mine , merge la fel de bine pe cat arata de bine!Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Nu stiu de ce e pretul asa strict confidential...poate vor unii colegi sa-si achizitioneze o masina si ar fi o informatie utila...parere personala

Link către comentariu

F.misto masina  :icon_thumleft:  like pentru trapa :icon_thumleft:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Nu stiu de ce e pretul asa strict confidential...poate vor unii colegi sa-si achizitioneze o masina si ar fi o informatie utila...parere personala

Merci pentru urari. Informatiile legate de pret o sa le dau pe privat, nu vroiam sa poluez topicul legat de pret , asta era singurul motiv.

Multumesc tuturor pentru urari.

Link către comentariu

f frumoasa. sa o stapanesti sanatos.

ma bucur ca ai revenit..ca ai fost cam inactiv lately.

Link către comentariu

Multumesc mult baieti pentru urari .

Bogdan_Wrc : da, am fost prins si cu alte lucruri dar now i`m back :)

Ca si motiv pentru alegerea Leonului a fost design-ul exterior si faptul ca la aceeasi bani se obtin mult mai multe lucruri decat la Golf 7, iar designul la cel din urma nu m-a incantat.

As fi mers pe tdi-ul de 184 dar livrarile se fac d-abia spre sfarsitul anului , asta in cel mai bun caz. Dar, exista intotdeauna chiptuning :)

Link către comentariu

Felicitari pt masinuta, cat au costat pedalele + footrestul?

Cum se aude sistemul?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu

Superba. Sa te bucuri de ea!  :icon_thumleft:

Ma asteptam sa aiba garda mai joasa...are ceva suspensie reglabila?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, au schimbat in bine Leonul si la exterior, dar mai ales la interior!

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotari serioase, bafta si cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

Absolut superba. Farurile alea sunt un deliciu :D

Tapiteria este cea standard de pe FR?

Link către comentariu

cat au costat pedalele + footrestul?

Uite aici pedalele si aici foot-rest-ul.

Tapiteria este cea standard de pe FR?

Da, tapiteria e cea standard.

LE: Imi cer scuze ca am raspuns in locul proprietarului, a fost ceva mecanic... :(

Modificat de Rave
Link către comentariu

Super alegere,leon vs. Golf,cum golful nu arata mai nimic pe afara la un pret mai mare,leonul e super fresh!sa ai parte de ea,e o mica bijuterie!

Pacat ca nu ai putut astepta dupa 2.0 bi-tdi...numai drumuri bune!

Brgds

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si configurata excelent, un FR+ :). Farurile mi se par extraordinare! Sa te poarte sanatos multi km.

@vali_devill, motorul de 184cp nu este bi-turbo.

Link către comentariu
lambda_dryver

Arata demential masina! Sa o stapanesti sanatos multi kilometri si sa ai grija de ea asa cum va avea si ea de tine! Ai luat-o cu niste dotari de bun-simt, exact cum trebuie. O rugaminte am, daca-mi permiti, poti masura dimensiunile plafonului panoramic, te rog? Eventual si cateva poze mai detaliate ale acestuia, daca iti permite timpul, m-ar interesa... Multumesc si inca o data, sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Imi place muuult mai mult decat Golf 7 iar dotarile sunt super ok,imi plac mult farurile,stopurile si trapa!

Link către comentariu

Felicitari,ai ales cel mai frumos model  aparut recent,asta da "o noua generatie de masina"!!!Ai spart gheatza pe forum cu noul Seat Leon!!!!!!

Modificat de Paparazzi
Link către comentariu

Felicitari! smechera rau masina,tot ce ai nevoie,este tare trapa,bate peste G7.Cred ca este o placere motorul,ce impresie de drum ti-a lasat,in comparatie cu G5 d.t.p.d.v ?

Link către comentariu

@florinrmn : 60euro pedala de acceleratie+pedala de frana+ambreiaj de pe ebay.de si 100ron footrestul de la Midocar Vitan

@| ffocus| : Nu are suspensia reglabila, e suspensia sport stock cu jantele de 18. Au aparut si arcuri de la H&R din cate am vazut care o coboara o idee mai mult

@rifflections: Multumesc la fel, si tu ai o culoare dementiala, daca era pe Leon asa ceva imi luam sigur :) .Tapiseria e cea stock de FR, mai puteam opta pentru piele total sau alcantara pe sezuturi

@lambda_dryver: Mai jos am pus cateva poze cu deschiderea trapei, dimensiunea e 94cm x 78cm

@calin.g: Motorul , fiind CR este mult mai silentios si ce este drept , lipseste brutalitatea PD-ului dar urca frumos. Nu ma pot exprima inca legat de acest
aspect pentru ca 2000km ii fac rodajul si nu ma dau la ea. Merg linistit.

PS. O sa fac si o poza noaptea cu luminile din portiere care sunt rosii daca selectez modul sport, si albe daca selectez eco. Sunt foarte subtile dar de efect.

2013-06-18194454.jpg

2013-06-18194446.jpg

2013-06-18194440.jpg

2013-06-18194432.jpg

2013-06-18194422.jpg

2013-06-18194413.jpg

2013-06-18194401.jpg

2013-06-18194346.jpg

2013-06-18194342.jpg

Am facut o schimbare la cheia cu care vine masina :

2013-06-18195416.jpg

2013-06-18195412.jpg

Se observa foarte usor diferenta intre cheia
normala si cea “updatata” cu agatatoare de Golf 7.

Multumesc tuturor pentru urari , ma bucur ca nu sunt singurul cu parerea legata de design golf vs leon

Modificat de D_T_Z
Link către comentariu

ce bine arata...incep sa ma obisnuiesc cu noul leon.la inceput nu prea mi-a placut dar in varianta FR+ arata foarte bine.sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Ahaaahaa... si ma gandeam ca e singurul lucru cu care trebuie sa ma impac. Ii da mult stil cheii.

Cum ai facut?

Edit... are puddle lights?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Cred ca o sa vrem cu totii un review pe indelete despre faruri si cum ti se pare tie performanta lor + poze/filme :). Tu inainte ai avut xenon sau halogen?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!