Jump to content

Comenzi Interioare

big danny
 Share

Postare recomandată

Si eu am scaunele reglabile pe 12 directii si cu masaj (doar cel de la sofer), dar nici urma de ventilatie in scaune. Poate la tine era inclusa ventilatie, dar la mine am stiut de la inceput ca nu e. Zic ei ceva de climatizare, dar nu ma intreba la ce se refera sau cum se activeaza. As fi fericit si eu sa aflu...

Iar cu Bluetooth, problemele apar cand e vorba de Ericsson. In rest, toate folosesc acelasi "protocol".

Sistemul BT la Passat, este dezvoltat "impreuna cu Nokia", deci telefonul la setarile BT, trebuie sa aiba optiunea "Remote SIM mode, sau SIM la distanta" sau , asa ceva. Sunt cateva modele vechi de Motorola, si mai noile Samsung-uri. In rest nu ai sanse. Sistemul de pe masina este de fapt "un alt telefon", care iti foloseste SIM-ul prin protocolul BT. Si eu am luat teapa. SORRY. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

at62, corect, dar nu este "dezvoltat impreuna cu Nokia" ci este Nokia 100%...centrala, tastatura, tot...dar merge si cu alte telefoane care au functia "remote sim", functie care nu este intotdeauna evidentiata in meniul telefonului.

Link către comentariu

• 5 months later...

Tocmai am achizitionat un Passat B6 si vreau sa ii montez un sistem de alarma.

Ma poate ajuta cineva ,va rog, cu un manual sau cu o schema ,ceva,fire,culori...etc

Va multumesc anticipat :D

Link către comentariu

pai no, ce cauti tu in domeniu de schema, fire, culori.... cam trebuie sa gasesti prin cutie, pe langa cele aferente

dar sfatu' meu sa iti cumperi o alarma iar montajul sa-l lasi pe mana unui electrician ( daca se poate dintr-un service VW ) ca asha macar pe viitor o sa stii ca nu ai probleme cu sistemul electric :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

alarma am comandat-o,trebuie sa soseasca azi maine.

de montat am un prieten care a lucrat in domeniu, dar nu se "prinde" fara un manula, o schema, deoarece nu a mai montat pe b6

m-am interesat la alt priete, are pe cineva de la vw-audi care monteaza cu 200 ron

daca nu gasesc manual,merg pe ultima varianta

Mersi :vwrullz:

Link către comentariu

• 3 years later...

cum pot sa imi activez tel .un sie s65 lam pus dar nimic treb activat cu vag sau ceva ,unitatea e nokia si chestia ai pt tel e pt siemens s65.va multumesc

Link către comentariu

NU am inteles nimic din postul tau.

Link către comentariu

• 10 months later...

Salut. Am si eu o nelamurire, butonul acela din poza "Sport/Confort" situat in partea dreapta mijloc a schimbatorului de viteze, la ce se refera el mai exact ? Doar la suspensie, amortizoare sau si la performantele motorului ? Multumesc .

post-112717-0-84440500-1365695582_thumb.

Link către comentariu

Se refera la suspensie - s-a montat si pe Passat Daniel, dar pe CC-uri - este vorba de suspensia electromagnetica - nu vrei sa stii cat este un asemenea amortizor :)) Cu cine am vb din PBV mi-a spus ca sunt putine masini la noi care au respectiva optiune - este mai mult un moft si costa...cat nu face. 

Link către comentariu

Pai da dar butonul ala tot nu este de Passat :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!