Jump to content

Mk6 2.0 Tdi United Grey

blacka

Postare recomandată

Distributia a fost unde la 2000 lei la reprezentanta cu piese oem.

Trebuia schimbata de cand am luat masina, ca na , nu stiu cum s a mers cu masina si am zis sa stau linistit. Oricum , mi au zis mecanicii ca erau destul de obosite curelele, in special cea de anexe care era crapata serios.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• blacka

82

• Rave

21

• mede

18

• prunaionutz

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ciudat, ar trebui sa reziste pana la 180 000 km sau 6 ani.

Si eu am 126 000 acum si o s-o schimb vara care urmeaza. (atinge numarul de ani)

Sper sa nu am probleme pana atunci, pretul final a fost 2000 lei sau doar piesele?

Link către comentariu

pretul final,kit distributie+pompa apa +antigel si apa distilata , fara cureaua de anexe , pe care mi-au cerut 300 lei si mi s-a parut efectiv bataie de joc , in ideea in care am luat contitech din magazin cu 40 lei

Acum , daca o faci cu piese aftermarket si nu la reprezentanta scapi cu maxim 1300 lei , se poate si mai ieftin.

Modificat de blacka
Link către comentariu

Am inteles, mi se pare destul de ok pretul. Cu distributia nu ma joc si as vrea sa o schimb la reprezentanta sau daca nu intr-un service mai cunoscut din Iasi in care mi-am rezolvat eu problemele la toate masinile si am fost mereu multumit... ca am primit si oferta de la un prieten sa merg s-o schimb la x in garaj si nu prea vreau.

In cazul unei distributii merita un pret mai mare si totusi ai si garantia ca in caz de defect, mergi la ei si te rezolva.

Bine ca ai rezolvat, am vazut ca ai schimbat si volant+kit ambreiaj(acelasi lucru am facut si eu).

De acum sa speram ca urmeaza doar revizii (si retrofituri).

Legat de dubii cu resoftarea, si eu m-am gandit dar o las asa, mie mi se pare destul pentru drumurile noastre. 110 cai si motorul de 2 e perfect, combinatie intre putere si economie :) (parerea mea)

P.s. frumoasa masina, multi km fara probleme! 

Link către comentariu

Am inteles, mersi de info; deci diferenta de 1000lei in plus fata de Golf 5. Eu pana sa o schimb mai am destul de mult asa ca, mai are de asteptat.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc, subiectul e bun:)

Weekendul asta mi-am primit cadoul de ziua mea:)

post-39186-13871448711053_thumb.jpg

Link către comentariu

Proaspat absolvent :D. Ai urmat cursul de conducere defensiva sau sportiva?

Peisajul este de pe noul drum din Bucegi?

Link către comentariu

Cursul de conducere defensiva , ala de conducere sportiva sper sa il fac in primavara , ala am auzit ca e fun rau de tot:)

Da , pe drumul care urca spre pestera/babele , foarte misto drumul chiar si acum iarna , este bine curatat.

Link către comentariu

In sfarsit am schimbat calculatorul de comenzi, cu unul CD.

Totul merge perfect acum.mi am recuperat claxonul:)

Nu imi ramane decat sa le multumesc inca odata lui Bogdan(Rave) pentru volan si airbag si lui Cristi pentru montaj.

Btw, calculatorul vechi cq intra la vanzare la un pret modic daca are cineva nevoie de asa ceva.

post-39186-138728236954_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa-l butonezi linistit! :icon_thumleft:

Multumesc:) Nu am schimbat niciodata asa de des postul de radio:)

Ce cod are cel vechi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pe masina a venit din fabrica 1k0 953 549 CQ

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Un mic upgrade:), merg zilele astea la Cristi sa mi-l monteze

post-39186-13891310448934_thumb.jpg

Link către comentariu

Cc on!

Maneta veche intra la vanzare , daca are cineva nevoie sa spuna.

post-39186-1389263137152_thumb.jpg

post-39186-13892631809376_thumb.jpg

Link către comentariu

Incet incet, deh , buget de student. Urmatorul retrofit sper sa fie cotiera , dar ma dispera ca nu o gasesc decat la preturi astronomice  , pur si simplu nu imi vine sa dau 200+ euro pe o cotiera.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk.

Modificat de blacka
Link către comentariu

+1, greu cu bugetul de student, dar dacă învățăm bine intra bursa :)) abia aștept și eu sa montez tempomatul, sa-l folosești cu plăcere :)

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Golfie a intrat in garaj la iernat, intre timp cu bunavointa unui prieten am mers weekendul asta cu fratele mai mare al golfului

post-39186-13907690458455_thumb.jpg

Modificat de blacka
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!